Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

digi tv prijimac

Mam dotaz na prijimac na digi tv humax.Muj kamarad co bydli kousek odeme ma jako ja digi tv zakladni balik za 260kc, ale jde mu v pohode hbo2 a cinemax v cestine me to pise ze nemam opravneni sledovat tento kanal mame stejne paraboly akorat ja mam humax3 a on humax2 myslite ze to je v prijimaci?

pazda
Registrace: 2/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: digi tv prijimac

tak on ma zaplatene a ked nie,moze byt rad ze mu nevypli,

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

No měl bys zavolat na linku digi tv že tvuj kamarád přijímá premiové programy které neplatí a oni to daj do pořádku neboj. :crying:

pit178
Registrace: 11/2007

Mohu tě ujistit, že přijímačem to není. Mám Digi Humax II i III, HBO jsem si do poslední chvíle platil a již mám příjem HBO paket na obou kartách odpojený.

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

on tam mel opravare protoze mu prestal jit prijimac naladil mu to a ted mu to jde

pazda

tak sa treba pozriet do prijimaca ake ma nastavenia a prisposobit v tvojom prijimaci, mozno budes mat stastie

ado1
Registrace: 9/2009

Blbost, tyto programy DIGI TV neposkytuje!

Metelesku
Registrace: 11/2010

Tieto kanáli sú v DIGI oficiálne odpojené,ale niektorí užívatelia majú proste šťastie že im fungujú.Je to proste chyba DIGI,majú v tom riadny bordel,aj mne ide HBO COMEDY,ale ostatné HBO/CIENEMAX nejdú a to mi už slávna DIGI poslala faktúru aj na február kde si ich samozrejme zaúčtovala.Mimmochodom mám HUMAX I.

thud
Registrace: 8/2010

ado1-nastaveni jsem kontroloval mam stejny

pazda

Dnes jsem ladil kamaradovi parabolu.Nastavil jsem parabolu na technisatu natocil lnb skew na maximalni hodnoty na vertikalnich a horizontalnich kmitoctech.CT 24 na 12687/v ok sila 87% kvalita 7.1 db/12688/h kvalita 8.5 db.Na ct24 od upc vse ok sila 100% kvalita 10.5 db.Pripojil jsem ten jejich slavnej HUMAX a na vertikalnich kmitoctech zadna kvalita na horizontalnich kmitoctech sila 85-90% kvalita 77-88%.Zrejme zavada na zdroji v satelitnim prijimaci.Uz jsem to ladil u dvou znamych a vse slo ok. :-/

HYPER

ano bude to asi ich prijimačom je pokazeny

jopo166
Registrace: 1/2009

projed všechny frekvence,jetam víckrát a jedno určitě pojede

Radim
Registrace: 1/2006

Daj kamarátovu kartu do svojho prijímača a uvidíš, kde je pes zakopaný. Napíš, či ti šlo HBO.

Karner
Registrace: 3/2010

Radim

V seznamu kmitoctu jsem byl.Jsou tam pouze od digi tv z Intelsatu a dva jsou z thoru.Zkusim se na to jeste podivat.S timto problemem polarizaci jsem se uz jednou setkal u Topfieldu 7700.Prijimac naladil tp. s horizontalni polarizaci,s vertikalni nikoliv.Byla vymenena cela deska.

HYPER

Tak zahada vyresena.Vymenil jsem ten jejich novejsi uzsi konvertor Sharp za Inverto black premium a je to ok.Nameril jsem snim i vetsi hodnoty na ct24 sila 102 kvalita 7.7 db.

HYPER

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra