Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Pro rj45 modul Irdeto.

Kolego rj45, zatím mě zde na webu napadáš s " ble-ble-ble, ale oponentní technické vysvětlení,jsem od Tebe zde nečetl,o CI modulu Irdeto C+ secure plus HD Smit. Jak jsem uvedl necháme se - poučit????? Tobě chytli saze ????? :fuming:

CES
Registrace: 4/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Pro rj45 modul Irdeto.

šmankote josef...

A otázka?

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

ptá se na saze R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

trebalo by kluc (nagra, conax,..) a zamknut toto vlakno :ogre:

tomko
Registrace: 1/2006

Téma: Pro rj45 modul Irdeto.

Je fakt,že rj45 se k těmto modulům nevyjádřil (rozdíl v těchto cam). Umí pouze dávat odkazy,které nejsou k ničemu a ještě je od někoho okopčil,že? :laughing:

grower
Registrace: 2/2010

Pro rj45 modul Irdeto.

Tento člověk rj 45 po telefonických rozhovorech s kolegy dnes večer ví velké kulové.
Je zajímavé,že všichni pasete po modulech,které potřebujete aby došlo/uvádím /k načtení řádnému keys card v mikroprocesoru přístroje/,ale než si koupíte kartu,neuvažujete který přístroj a s jakým SW to dovede bez investice otevřít ve čtečce card.
Proto jsou zde dotazy C+pol sport mi nejde,nejde ICE card atd.
Vždyť je to hloupost,stačí si vše zjistit co to umí,kde,proč,jaké k tomu potřebuji podmínky,co proto musím udělat,kouknout proč jsou problémy,třeba i zahraniční fora atd.A pak jsou všechny Vaše dotazy zde zbytečné.Stačí k tomu obyčejný GOOGLE!!nic víc nepotřebuji.
Ale lenoši jsou všude,že?????
:))) Jinak ten fialový modul o kterém zde je řeč,mám vyzkoušený,ale nevyrovná se UNI čtečce VANTAGE 7100 HD S,protože karty IRDETO kolegům musím vždy rozchodit zde v tomto přístroji.A zase záleží na SW,který je v přístroji naloudován. :8)Prostě chce tomu dát čas,chce se tomu věnovat,a pak jsou poznatky a i výsledky.
Ten pán,kterého jste vyzvali ať se vyjádří,nevím nevím co Vám poradí,on ví asi kulové.čekám co zde napíše,ten modul mám odzkoušený také,tak mu pak něco napišu.Jinak čau

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Tak od pierrepetra ty " kozy beru" - je to třídy, jinak pánové dotaz vznesl SAŤÁK1 ve vláknu dne 2.2. 11 čas 20:29:23. Jinak mi to zde v diskusi připadá, že monoho lidí zde na webu meumí číst a provokativně - " vyšilují"!!! Dík lidem s IQ za pochopení. R^ :)

CES

@hery

Dík,mám fialový od Smith HD+ a šlape no problém. R^

grower
Registrace: 2/2010

CES

já nevyšiluji,mám vše odzkoušené,jestli jsou jiné dotazy ohledně card/fialové barvy/ mohu odpovědět!!! :8) :8)Jinak v pondělí se stavím!!!!! :))dnes již čau!!!

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

CES

jaký kozy bys ode mě chtěl? R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Pláčete na špatném hrobě CES a další, rj45 se do 10.2.2011 nemůže k Vašim otázkám vyjádřit, poněvadž vyfasoval trest.
:)))

einsteini
Registrace: 2/2009

RE:CES

Tu jsem,jen jsem poukazoval na Modul Irdeto Smit na který podle toho co mi říkali v Omku celkem dlouho čekali a nakonec to není ani origoš od Skylinku na který jsem čekal já.Tento Smit už mají v Eltasatu asi půl roku..

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

Jo chlapi OK a všem dík za zájem. R^ :)

CES

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra