![]() |
|
HD přijimač s lepším než průměrným obrazemmůžete prosím dát typy na značky přijimačů /ne linux/ za ještě mravné peníze. Děkuji |
vladnaico
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 445 |
![]() |
|
RE: HD přijimač s lepším než průměrným obrazemčo sú mravné peniaze? |
tvsathd
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
HD přijimač s lepším než průměrným obrazemno predsa za pivo alebo kavu :) |
Kenaj
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 21 |
![]() |
|
RE: HD přijimač s lepším než průměrným obrazemja viem už je večer |
tvsathd
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
RE: HD přijimač s lepším než průměrným obrazemco ti vadí na linuxu,v provozu to není poznat R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: HD přijimač s lepším než průměrným obrazemNapríklad:-v kategórii do cca 250,-€ TechniSat Digit HD8-S -v kategórii do cca 120,-€ Golden Media Uni-Box CRCI HD PVR 9060 ...nikomu ich nenútim, ale mám s nimi osobnú skúsenosť a obidva patria v danej cenovej kategórii k tomu (naj)lepšiemu (a práve aj obrazom). R^ |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
RE: HD přijimač s lepším než průměrným obrazemUveď co je to průměrný obraz ??AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
vladnaicotak v základu ten linuxovej taky funguje, akorát trochu pátrat a rozchodit čtečku, nebo tam prdnout CA modul a chodí to bez zásahu do systému a pluginů :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: HD přijimač s lepším než průměrným obrazemAj e to tady znova,že????hloupý člověk,který neumní použít GOOGLE.Líný člověk,který využívá ještě hloupějších,který tady hloupě uvádí nesmysli.Je vidět,že jste se nepoučili,hloupý,zůstane hloupým.Stačí málo abych v kategoriii hloupých neskončil/GOOGLE/a pak trochu času.. a Alfatex jestli máš jiný názor,tak mě od tady ihned vymaž!!!! Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: HD přijimač s lepším než průměrným obrazemneviem aky ma nazor alfatex :8)kazdopadne, ak by som si teraz mal vybrat non-DreamBox primac, tak mam mensi problem, a aj ked tu bolo x-desiatok tem zalozenych "aky primac" tak by som tu temu dal znovu, bohuzial je to tak :razz: (pyta sa len mudry clovek) taktiez je dobre napisat, ze na slusny obraz nie je jedinou podmienkou dobry dvb-s/s2 primac (po obrazovej stranke existuje zly? ... no neviem neviem) ale je potrebne splnat i dalsiu podmienky kvalitna TV (existuje zla TV? ... uff, kazdy mame ine oci) no mozno sa mi ako HD primac pozdava Clarke-Tech ET9000 HD (ono ci je primac linux alebo non-linux tak je to v podstate suma fuk) ... plusom je ak primac je vybaveny CI slotom (ak su 2 este lepsie) ... takze zabavny piatok sa cca pred pol hodinou skoncil, takze cas do hajan nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: HD přijimač s lepším než průměrným obrazemhadam asi clarke-tech et9000 hd bude asi top co jsem koukal na srovnaní procak atd. |
bambule
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 761 |
![]() |
|
RE: HD přijimač s lepším než průměrným obrazemčas do hajan má každý jindy,to mě připomíná,když jedu do domova důchodců,tam v 17 hod rozdají léky a přejí dobrou noc R^ R^ :laughing: :laughing: |
pierrepetr
![]() |
|
RE: HD přijimač s lepším než průměrným obrazemškoda,že parabola nezajistí nějaké srovnávací testy(určitě by to uvítaly některé firmy,jak se zviditelnit),jistě by se to hodilo a ubylo by takových příspěvků o ničem R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrNo ty srovnávací testy bychom si mohli udělat sami, jezdíme každý půl rok na staz satelitních nadšenců na Jablonecko(pořádalo se už 4x), organizuje Jirka Vaněk. Tam už jsme porovnávali minule HD přijímače Arivu 200, Vantage, celou řadu Edision Argus a taky Skylink na jeden večer dovezl ty svoje zázraky s puncem kompatibility s novou kartou IRDETO, které jsou teď v prodeji.Jste všichni srdečně zváni, termín plánujeme někdy začátkem června. Pak můžeme společně vyhodnotit a zveřejnit, místo keců co je nejlepší. Taky při neformální diskuzi při pivečku či slivovici se taky od každého něco podnětného dozvíme. Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
RE: HD přijimač s lepším než průměrným obrazemAlfasex:Optibox Panthera ho vijde na 172€nahttp://www.shop-mania.sk/nakupovat~online-home-entertainment~kupit-optibox-panthera-hd~p-1320685.html :8) |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 738 |
![]() |
|
pierrepetrO těch testech sem tady psal xkrát dokonce jsem psal přímo na mail a jenom blba-bla.A psal jsem ať založí speciální TÉMA pro ty kteří nechtějí číst a listovat z5 či používat vyhledávače.Kolikrát se toto téma objeví za den? Klidně ob tři témata.Pro takové lidi založte "JAKÝ PŘIJÍMAČ" a můžou si zde otravovat.Třeba mě osobně to tady klidně i xkrát za den nezajímá protože lepší a důležitější mizí do nenávratna.HERY má naprostou pravdu!! R^O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: HD přijimač s lepším než průměrným obrazemAhoj všem já mám Golden.Media.Unibox 9080. Při zapnutí do sítě svítí jen 4 nuly. při opětovném vypnutí a zapnutí už nabotuje a normálně běží.Pokud dáš přijimač do standby a přijdeš za 5 minut už ze standby se nedostaneš. Jiný sw jsem zkoušel.Víte někdo o co jde.???díky. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
to heryeste ze ste tu vy strazca mudrosti tohto sveta! co by sme my primitivni chudaci robili bez takych genialnych mozgov!!!BTW na co je vlastne toto forum? ved staci pouzit google! (a vyhladavat na inych forach, kde sa este normalne a slusne odpoveda bez toho aby si nejaky uboziak musel liecit svoje malicke ego) |
soso
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 419 |
![]() |
|
sosokdyž se ti tady nelíbí kdo tě tady drží?Normální je používat hlavu-ale někdo si s tím neláme hlavu-proč taky když mu poradí jiný.To je takový/asi je/ problém zadat do vyhledávače co chci a pak sem něco dát?Co je to za dotaz? Ať se teda taky podívá do "bazaru" když chce něco za "mravné peníze".Jakpak hledají jiní lidé/normální/,to by to tu vypadalo že? Ona u některých lidí vládne lenost do nebe volající.Co takhle zadat ZDE dotaz do vyhledávače.to nejde? Ono by to šlo jenom chtít ale proč bychom se namáhali že?.ADMINŮM je to šumafuk- jeden s toho snad má i snad radost.Tak sakra založte speciální link pro takovéto..../doplňte co uznáte za vhodné/ lidi a bude klid.Odhaduji že se do 24h objeví stejný dotaz dvakrát.Jak třeba jsem hledal já přijímač a dodt lidí zde? Přes vyhledávač a různé satelitní firmy.A až!! najdu tak se zeptám či ptám na konkrétní věc! Rv :fuming: ;P |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
slavistato je vas nazor a nikto vam ho neberie. v skutocnosti vsak nemate pravdu, len primitivne pausalizujete a generalizujete, pricom ste samozrejme o sebe rovnako ako hery presvedceny ze ste najmuuuudrejsi a najsikovnejsi na svete. s celeho srdca vam prajem aby ste cely zivot stretavali iba takych chytrakov ako ste vy. |
soso
![]() |
|
sosoTy mi připadáš jako primitiv.Jak myslíš že zde většina lidí získala skušenosti?Představ si /a to mi potvrdí/dost lidí že sme vyráběli po doma paraboly a sháněli jakoukoliv literaturu o satelitním vysílání.Kdo nám poradil?On v té době nebyl internet a lidi se k sobě chovali jinak.Já znova opakuji že je to o lenosti-protože proč něco hledat když když se tady můžu ptát aniž bych se snažil něco hledat či nedejbože si něco /základního/přečíst ohledně satelitního příjmu.Doporučuji si pořádně přečíst co píše "slávista" tam je dost návrhů-i úvah.A věř že dost lidí zde ke svým skušenostem přišlo jimým spůsobem než se tady donekonečna ptát na jedno a to samé.je zde sekce ABC ale proč se namáhat že?Je zde lišta "satelitní přijímače" proč se namáhat že? Tak jsem budu x krát deně dávat " jaký přijímač/HD/ si koupit? A nikdo není "nejchytřejší a nejmoudřejší" ale dost lidí nekteré dotazy unavují protože to hraničí s leností.Najdou se zde tací kterým se ihned neodpoví tak jsou sprostí a vulgární a to se ptají na ptákoviny, místo aby zabrousily do různých sekcích, proč taky když jim někdo poradí.Lenost vpřed. Rv :laughing: :dead:O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
RE: HD přijimač s lepším než průměrným obrazemA jéjej, ti se zaručenou pravdou zase exhibují. Pokud nechci, nelezu do diskuse a neodpovídám. To je jediná správná reakce. Vše ostatní je více-méně o ničem.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
to petr33nebudem reagovat na vase impertinencie, kedze toho o vas hovoria dost. kuba vystihol o co mi islo. ak nechcete odpovedat tak neodpovedajte. nechapem preco sa ale musi takmer vzdy najst niekto, kto prispeje do fora iba preto aby niekomu vynadal, niekoho vychovaval,... ale v ziadnom pripade nepomohol! akym sposobom to prispeje tomuto foru? maximalne to tu potom kvoli par individuam budi dojem ako v 4. cenovej a nie ako v spolocnosti slusnych ludi :( |
soso
![]() |
|
sosoMáš pravdu. :)) Ale! nejsem si vědom že bych nepomohl!PORADIL JSEM.I lenochům!Číst dnad umějí, a oni jsou ze čvrtý skupiny protože jsou líní.A pd kubíka je ta interpelace normální-kde nic tu nic. :laughing: R^ Konec :laughing:O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
![]() |