![]() |
|
KČEMU JEKčemu je sat.HD příjmač když musíte mít placené programi v HD,nebo je lepší kvalita i na ostatních programech,nebo jen vtech HD programech. |
Radim
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
RE: KČEMU JEJe k tomu a pro toho,kdo je chce.Preci CT HD a NOVA HD neni placena,samozrejme predpoklada koupi karty.A nektere nemecke HD taktez nejsou placeny.SAT vysilani HD ,resp.vyssiho datoveho toku nestoji 3,20 Kc bez DPH a nekdo to musi zaplatit. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: KČEMU JEDobře třeba v paketu Skylink musíš zaplatit navíc 590 kč za novu v HD,co mi doporučíš za příjmač a jaký paket s HD programi Skylink nebo CS LINK. |
Radim
![]() |
|
RE: KČEMU JEZa 590 kč máš všetky HD na orbite.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
a k cemu je CAPSLOCK ?KČEMU programi ???precti si pravidla fora :) Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RadimA o co ti jako jde? Pokud HD sat. přijímač nechceš, tak si ho nekupuj :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE:K čemu jeNa HD príjmači nie je lepšia kvalita SD programu,ale len v HD na to je ten príjmač!Napr.na 10°E je možnost pozerat futbal v HD kvalite a je to velký rozdiel ako SD. |
Trnava
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
RE: KČEMU JEKčemu je třeba mít brýle ? Někdo by si měl asi nasadit černé... :D47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
![]() |
|
RE: KČEMU JEJá jen že všichni tady šílíte o HD a jetam par programu a to ještě v češtině ,naděláte že jich je 100 :))) |
Radim
![]() |
|
RE: KČEMU JEEvidentně Radim má doma výbavu na HD příjem,tedy i TV.Až budeš mít možnost si vychutnat některé programy v HD kvalitě-native-tak si sám rád něco koupíš. .......
|
jito
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 518 |
![]() |
|
RE: KČEMU JEBýt tebou, tak si radši pořídím učebnici jazyka českého... |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: KČEMU JE...lenže pozor - HD prijímač má DVB-S2 MPEG4 h.264 a v budúcnosti to bude potrebné aj na SD vysielanie! |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
RE: KČEMU JEA ty jsi našel nějaké chybu ? :)) |
Radim
![]() |
|
RE: KČEMU JE...to bolo asi: @polulin |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
HD přijímač je lepší i na SD,pokud má dobrý upscaling přes HDMI výstup. Když zapnu SD stanice ČT, STV, ruské nebo německé, je kvalita obrazu lepší než u klasického SD přijímače. Rozhodující je to, že SD přijímače až na výjimku nemají HDMI výstup.Už proto bych se na HD přijímač dal, ale ne každý.Jsou dvě skupiny satelitních fandů, jedni se soustřeďují na EMU a odkódování dalších stanic,druzí se honí za kvalitou obrazu. Patřím ke druhé skupině a mám Technisaty, zatímco velice renomovaný fanda Saxon preferuje přijímače 1. skupiny a Technisatům říká "technisráč".Je to věc osobního vkusu, nákpupu HD nelituji ani náhodou.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
RE: KČEMU JETo přijde :laughing: |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
to HiFiOkUznávám, že Technisat umí méně než Vantage. Ale Vantage je těžkopádný na práci se záznamy, delší záznamy dělá složitě, má malé fonty a je na výstupu obrazově nevýrazný. EPG také nic moc, výrazně horší než Technisat. Takže jsem si dokoupil Diablo k Technisatu a je. Klidně se Technisatům posmívejte, lepší obraz jsem ale zatím neviděl. Nejsem ale obchodník, kterému projde rukama všechno, co je na trhu. Už jsou lidi, co prodávají Vantage a kupují Technisaty (!)Nic ve zlém, ať si každý užívá svou oblíbenou značku. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
samorostTechnisatum se neposmívám, nad Technisaty pláču, když je otevřu například před opravou zdroje.EPG neni nic moc? PVR zvládá delší záznamy pohodlně, natáčím spoustu hodin týdně a žádné problémy nemam. Osobně mi naprosto vyhovuje, se záznamy mám problémy akorát při natáčení z NovyHD 12109H, dodnes jsem nezjistil proč. Vantage je solidní přijímač, u kterého mám záruku, že přežije záruku. Já na to koukám především jako držitel záruční doby. Jakýkoliv Technisat je po řemeslné stránce o několik tříd horší než Vantage. Jsou jistě zajímavější přijímače, ale já jsem raději před anténou, než před TV. ;) On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
![]() |