![]() |
|
Kvalita Digi TVPo výrazném zlepšení webových stránek společnosti Digi jsem zjišťoval kvalitu datového toku u jejich nabízených pořadů.Překvapily mne dva Digi Sport a Nova Sport oba jsou nabízeny s datovou rychlostí přes 4100 kbp/s což je solidní skylink,přitom tady čtu jaká je to mazanice apod.Jaký ve skutečnosti programy které nabízejí jsou?Je to pořád tak maximálně na CRT TV? |
bojda
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
RE: Kvalita Digi TVtu nejde o datovy tok, ale o zdroj toho obrazu a ake technologie su pouzite. Tok moze byt aj cez 10Mb/s a moze to byt mazanica...Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B
|
Marian21
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 846 |
![]() |
|
RE: Kvalita Digi TVMinulý týden jsem kamarádovi ladil digi tak jsem kouknul na digi sport jel nějaký záznam PL a mazanice to je , kouká na to na philips skleněnce úhlopříčka 72 RvAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
DIGI?Nikdy více.... RvDreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
wladysNikdy neříkej nikdy.Jen kdyby to opět chodilo v EMU,to by jsi čučel zadara i na mazaninu. :))) |
Fero Ch
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 208 |
![]() |
|
RE: Kvalita Digi TVSice nejsem fanda sportu, ale Digi sport na skleňence vypadá hodně dobře. Ucházejícně i na LCDčku. Oboje osobně vyzkoušené. |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
![]() |
|
RE: Kvalita Digi TVNo, tak ti teda pěkně děkuju za zprávu. Tohle jsem zrovna potřeboval slyšet a už si můžu jít klidně lehnout. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Kvalita Digi TVja mam 2x digi a na jednom televizore obraz vyzera ovela lepsie ako na druhom, pritom obidva su crt a ten druhy je este mensi, prvy je pripojeny cez scart, druhy cinch, tazko povedat ci to je prijimacmi (prvy je humax I, druhy humax II) alebo televizormi, ale ked pozeram PL na to prvom (vacsom) je obraz velmi dobry, ked obcas pozeram na novasporte NHL tiez je to velmi dobre |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
RE: Kvalita Digi TVJirkaP dnes jsem znamemu zprovoznil komplet od digi a obrazova kvalita je stale slabsi na tom jejich Humaci.Na vlastnim prijimaci muze byt o neco lepsi.Co by jsme za ty prachy chteli,ze? |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
Fero ChMluv za sebe kolego.Já na digi po jeho zrušení neměl potřebu koukat v EMU....DIGI jsem rušil k vůli katastrofálnímu obrazu ne kvůli ceně. ;)Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
digi nemontujidigi nemontuji, nechci mít žádné problémy.....zákazníkům doporučuji jednoznačně pozici 23,5 + 19,2 ( cslink/skylink )a doposud nebyl díky Bohu žádný problém..... :8)DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),
|
pigfucker
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 554 |
![]() |
|
RE: Kvalita Digi TVA co ty neustálé stížnosti na skylink, kterými se to tady neustále hemží ? |
bogdan
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 53 |
![]() |
|
Na vlastnim prijimaci muze byt o neco lepsiHYPER : A jak se dá provozovat Digi na vlastním prijímači ?to by mi bodlo :-) |
jaydoo
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
![]() |