Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Topfield Tf6000 cr

Astra 23.5 - FTA programy Ok,karta TT - Po určitém časovém údeku obraz ČT1 apod zamrzne,,, kvalita a síla sígnálu Ok..vyměním kartu z jného přijímače...opět po chvíli obaz zamrzne...FTA stále OK...
pomůže reset? díky za radu

stb
Registrace: 12/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Topfield Tf6000 cr

Jo, ale musis na ten reset pouzit 15kg kladivo

J a
Registrace: 7/2005

myslel jsem samozřejmě tovární nastavení..a pak vše znova naladit

stb

Tak to zkus a uvidis. To snad problem neni.
Jinak pak jsou tu satservisy, ktere tohle resi a ne diskuzni fora na netu.

J a
Registrace: 7/2005

to problém není,on ten přístroj není můj,ale člověk má někdy zkusit pomoct....dotyčné jsem zapůjčil fungující...
jen jsem chtěl požádat ...zda se s tím problémem někdo již nesetkal...
jinak se omlouvám všem na tomto foru za nevhodny dotaz

stb

Panáček prodal a teď neví co dál,že.....Dotaz není nevhodný,ale spíš to vypadá na dalšího vych*cánka.

Fero Ch
Registrace: 2/2007

já tady nebyl hodně dlouhou dobu,domnívám se že jsou lidé kteří dovedou poradit,nikdy bych se nesnížil k tomu abych někoho nazval neslušně,prostě jsme jací jsme...

stb

Tak se ani neodvažuji se zeptat proč mě sám od sebe restartuje někdy 3-4 x za večer.

kehaj
Registrace: 2/2009

Fero, ty jsi obyčejnej v.úl.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

stb

Nebylo to myšleno tak,jak jsi to vzal.Ale lidi se od té doby co jsi tu nebyl hodně změnili.Nikdo se nesnaží něco hledat sám a raději hned na Fórum vpálí dotaz,který tu už možná i existuje a je i vyřešen.Také se rozmohlo hned být odborník na vše a vydělávat peníze pomocí dotazů na Fóru.Pryč je doba,kdy si to musel při opravách spotřební elektroniky vysedět sám a na všechno přijít bez netu.
Servisy jsou dnes díky vychcánkům a somrákům na Fórech již vyhynulý druh.Kdekdo mění kondíky a potom se diví,že když to vždy pomohlo,tak tady to nepomáhá.To se potom hned ohání tím,že nemá potřebné vybavení a doporučuje servis.V servisech se dnes objevují jen špeky,nebo rozrýpané přístroje po takových odbornících,které nemohou servis uživit ani náhodou a ten končí.Nemůžeš se divit nad reakcemi lidí tady.Je to pořád dokola.Každyý chce odpověď typu:vyměň tohle a tohle a máš vyděláno.....
A potom už je pozdě hledat servis,který není.Do toho ceny na netu a hypersuper obchoďáky s akcemi pro spořivé milionáře...Také by se o tom psalo dlouho,co je český člověk ochoten pro slevu udělat a co je schopen koupit.
Nebudu to dále rozvádět a ani reagovat.omlouvám se ti,že jsi to odnesl právě ty,ale občas se to nedá...

Fero Ch

Víš já se nezlobím,
když jsem měl první analog a vítr pohnul parabolou,zkoušel jsem ji různě nasměrovat až jsem to trefil,pak jsem tady nějaké info dostal,pak jsem koupil Humíka..Horneta..Opibox...trvalo dost dlouho než jsem na *to* přišel...pak jsem koupil motor..zase jsem tady bral rozumy...dalo to fachu a dnes mám rozsah 68,5E-43W,pár parabol jsem kamarádům seřídil/Prosat..dnes Swaiger/,nemám moc času..člověk se musí ohánět..a říkám si radši se zeptám/i když to tady asi bylo dost probíráno/...no prostě *vím že nic nevím*
klasik říká *já to beru šéfe*...

stb

stb

Díky za přijetí omluvy.Ulétnul jsem a mrzí mě to.
Důvody jsem už psal předtím.
Děkuji.

Fero Ch

Pokúsim sa ti pomôcť....
aby som nikomu nerobil reklamu, zadaj do googla
TF6000CR_50602_20100930.tfd a nájdeš tam www.a....... .cz
Na stránke máš dva softy ( jeden z nich je ten čo potrebuješ), loader + návod a problém je vyriešený. :8)

konjo
Registrace: 1/2006

EUROSPORT

kdo poradí,sat přijímač Topfield 6000cr dekod.karta Skylink,zaplacené předplatné Multi a naladěná frekv.12344 H 27500 3/4 Astra 1 a nechce se "rozkodovat" stanice EUROSPORT- díky za radu (ostatni stanice na předplatném ok)

papay

re :

problém sw,aktualizuj na vyšší.

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

servisy

Fero Ch - vystihl jsi to naprosto přesně, líp bych to nenapsal.Někdy i já se nechám unést...

peters
Registrace: 8/2006

Fero, klobouk dolů R^ . To se tady jen tak nevidí. Máš můj obdiv a omluvu.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Dobrý večer,
děkuji za podněty...
já vzal přístroj do specializované prodejny,po vyzvednutí zapojil a bylo vše Ok...Po 1/2 hodine jsem odjížděl od známých s dobrym pocitem.V půli cesty -zvoni mobil...obbraz se zastavil-vrátil se zpět ke znamým..vzal přistroj a teď opět u mě se asi za 10min kousl..po povytažení zasunutí karty opět funkční na 20 minut pak kousl
Veze zaváděče L 1.20
Verze zařízení v 1.0.50
Verze aplikace TF-ENCR 1.00.86
toto nainstalováno.

Pročetl jsem výše od všech výše uvedené pozorně...
děkuji omlouvám se za blokování fora,a..pokud je tady někdo z okresu TU,JC,NA .....

stb

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra