![]() |
|
2 tunerovy pristroj podporujuci system irdetohlada sa 2 tunerovy pristroj s emu..podporujuci irdeto pi sys..skylink ready..1x citacka aspon 1 x CI slot :))) :)))skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: 2 tunerovy pristroj podporujuci system ird...a kolik je v peněžence ?to je dost důležitý ? |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: 2 tunerovy pristroj podporujuci system ird...no mna by zaujimalo ci vobec nieco take existuje...lebo skylink ready..znamena aj ofiko podporu od skylinku..nieze po prvych problemoch s irdetom..ai platenymi kanalmi mi podpora skylinmnku povie ze mali ste si kupit skylink ready pristroj s certifikovanou citackou /ktore mimoxodom chodia snad este horsie ako tie necertifikovane unicitacky/ ale potom ti nepomozu..aspon sa maju na co vyhovorit skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
v tom připadkupane OPATRNÝ musíte navštívit E-shop na www.skylink.cz |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: 2 tunerovy pristroj podporujuci system ird...tam nic take nie je :)))skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: 2 tunerovy pristroj podporujuci system ird...tulen, myslim ak zakupis certifikovany CI modul od spolocnosti Skylink, riesenie dvojtuneroveho primaca je len na velkosti financnych prostriedkov ktore mas v penazenke ... preco chces otvarat uz otvorene dvere? :)))nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
2 tunerový přístroj2tunerový přístroj SKYLINK v nabídce nemá a o funkčnosti jeho přístrojů je škoda mluvit já protože jsem si koupil kartu SKAILINK ICE HD jsem vyzkoušel dva přístroje a to HUMAX IHRD 50100S a TOFIELD 2050 a oba dva jsem ve lhůtě deseti dnů od zakoupení vracel, u obou se projevovala stejná závada a to že se minimálně jednou za hodinu na deset vteřin stratil signál, peníze jsem dal do šuplíku a počkám si až skutečně přijde na trh kvalitní přístroj , do té doby budu používat starý přístroj ve kterém mi karta s ci modulem hraje bez problému. |
stan2
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
RE: 2 tunerovy pristroj podporujuci system ird...Tuleni, a budeš požadovat nahrávání na usb/Flash? |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: 2 tunerovy pristroj podporujuci system ird...HD-BOX FS 9200 Twin Tuner sice normálně není skylink ready , ale s pluginem Mcas fičí bez problémů ... |
showboy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 286 |
![]() |
|
RE: 2 tunerovy pristroj podporujuci system ird...Dvoutunerový Edision Argus VIP2 sice nemá slot na modul, ale na poslední dva SW od Kunibert jede ze zárukou čisté Irdeto v obou UNI čtečkách.Výhoda taky je, že si můžeš vypnout e-maily ze Skylinku. Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
RE: 2 tunerovy pristroj podporujuci system ird...jasne bez pvr to uz ani nechcem pristrojako vypnut maily od skylinku? ako to funguje? mne ziadne maily na pristroj nechodia..akurat na mail osobny :D skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
tuleňty si ale jeleňneber si to tak ! ale nejdřív chceš podporu od Skylink a záruky, sám víš že to nemaj tak vlastně chceš! rady jsi dostal různé jen si vybrat a také číst mezi řádky co asi ti posílá (mail je pošta)skylink do stroje potažmo na card!? ahoj |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: 2 tunerovy pristroj podporujuci system ird...Tuleni, PVR s certifikátem Irdeto Ready z většiny nefunguje.Už se tu o tom psalo někdy minulý týden. A co takhle ICE kartu, Vantage s emu čtečkami a nevím v čem je problém? V nejhorším dokoupit správný modul. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
![]() |