![]() |
|
Showbox 5000HDZdravím, potřebuju poradit. Mám tento přístroj prvni den a objevil se problém. Mám monoblok na 23,5 a 19,2. 19, 2 mi to naladí v pohodě, u 23,5 píše že není signal. Přitom na druhé tv v domě, ktera má samostatny kabel od paraboly 23,5 funguje normalně. diky moc |
sajfa
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 170 |
![]() |
|
RE: Showbox 5000HDdisecs příkazy co ti to říká? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Showbox 5000HDmůže mi někdo poradit pls? |
sajfa
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 170 |
![]() |
|
sajfaJak říká pierrepetr - najdi si v nastavení družice Diseq a zkontroluj jestli máš nastaveno pro Astru 19 třeba A a pro 23 třeba B, nebo naopak. |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
RE: Showbox 5000HDPro dokreslení situace: Monoblok je v podstatě dvouvstupový přepínač se dvěma konvertory. A vnitřní přepínač musí nějak dostat informaci od přijímače na jaký LNB/družici/ se má přepnout resp. jaký program chceš sledovat. Tvůj přijímač nejspíš informaci o zvoleném LNB nemá zapnutou vůbec, proto Ti jde jen Astra19,2E, která mívá DiseqC port A, který bývá aktivní i v případě, kdy je DiseqC režim vypnutý.V menu nastavení antény najdeš položku DISEQC, hodnota DISEQC pro družici Astra19,2E musí být 1, nebo A a pro družici Astra 23,5E musí být tato hodnota 2, nebo B. V případě některých monobloků Inverto je to obráceně. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
SaxonAhoj. Vím, že jsi z toho Vitamina nebyl nějak nadšenej, ale jak to vypadá teď? Už se chová alespoň jako S300, nebo má pořád mouchy? Chci obnovit park, ale tak nějak váhám mezi Vitaminem a Pantherou (oba jak se zdá nejsou bezproblémové...) :lookaround: |
gaston
![]() |
|
RE: Showbox 5000HDS300 je ve své kategorii daleko výš. Vitamin je provozuschopný, ale s několika výhradami, bohužel i vážnými. Vecěr to popíšu víc, ted jedu dělat, střechy už konečně roztáli... ;)On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Showbox 5000HDmi technycy sme na jedné lody |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
tonekProstě překlep, to se stane. Horší, když má někdo zafixované programi, kanáli, apod., nebo začne větou "Mi se stalo...". Což ovšem neznamená, že nemůže být dobrej, nebo dokonce vynikající v něčem jiném, než je psaný projev. :8) |
gaston
![]() |
|
gastonešak já výma souhlasím s Tebou :8) spousta lidí také dělá "lazení" ahoj to jen aby řeč nestála když to počasí stojí za prd! já dělám i horší chyby. :8) |
tonek
![]() |
|
tonekTy jsi ten pravej, kdo tu má poukazovat na druhé, či chytat někoho za slovo.Já se alespoň snažím druhým pomoc, ty tu akoráš zasíráš vzduch. Nemůžu se zbavit dojmu, že tu si ještě pod jedním nikem, zy ty tvoje SPAMy bych tě vyrazil už dávno, ale bez šaška to nespíš nejde v žádné pohádce... On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Showbox 5000HDsaxíku šeš nějakej alegorickejkaždej jsme nějakej, možná jsem někomu také pomohl a slovíčko když tě popudí tak se s tím trap život je krátkej a ještě být nasr... každýho věc :8) z pohádky do pohádky a pěkný zbytek dne T. |
tonek
![]() |
|
Rád bych e zeptal SAJFAjaká je jeho zkušenost po prvním dnu užívání showboxu,co používá za kartu,a jestli se vitamin seká apod... |
amrox
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 155 |
![]() |
|
![]() |