![]() |
|
Pojďte se přidatPojďte se přidat k bojkotu tv nova za telenovelu tisíc a jedna noc. Na fcb je už přes 30tisíc protestujících. Ať nova vidí skutečný názor diváků. |
Mara72
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 304 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
RE: Pojďte se přidatich nas nazor nezajima...Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B
|
Marian21
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 846 |
![]() |
|
RE: Pojďte se přidatmyslim ze staci se na tu pe.achovinu nedivat. Jakkoliv je to "um,elecke dilo" urazkou lidstvi, nemuzes jim to "zakazovat" - pokud je dostatecne mnozstvi id.iotu co na takove s-rack.y cumi (a dle vseho proste je), tak to vysilat budou. Levna vypln vysilaciho casu mezi reklamami - maximalizacie zisku. Jen mi je trochu trapne za narod jako celek. ;P |
Lucifer
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
RE: Pojďte se přidat...jedine keby sa podarilo presvedčiť peoplemetrákov!!! Iné zadávateľov reklamy nezaujíma... |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
RE: Pojďte se přidatkaždý tu nadávate ale zaujímave že na SLovensku a ČR to má obrovskú sledovanosť .... :laughing: R^ |
Paterliny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 216 |
![]() |
|
Vždy když čtu o skupině na facebooku,tak se mi otevírá kudla v kapse. Už aby tenhle šmejd (facebook) zbořili hekři :fuming: Telenovelu nejlépe taky :))) |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
RE: Pojďte se přidatsuper program na planete opic :) stejne proti tomu protestuje jen ty, co sou nastvany ze neopakujou Manuelu :))Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Pojďte se přidatNovu bojkotuji dávno a novasport od doby co ukončil NFL RvAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Pojďte se přidatOno kdoví jak jsou ta čísla sledovanosti regulerní. Já jim moc nevěřím. |
Mara72
![]() |
|
RE: Pojďte se přidathttp://www.csfd.cz/film/289279 :laughing:Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B
|
Marian21
![]() |
|
Pojďte se přidatKde se mám přidat fcb nenašel vyhledávač který potřebuji |
josef1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 93 |
![]() |
|
RE: Pojďte se přidatJa som sa pre tú tureckú K***u povadil so ženou a musel som dať do prevádzky 2.TV.Ženy tú primitvnu blbosť jednoducho žerú. |
jurko
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 768 |
![]() |
|
RE: Pojďte se přidatziadna taka skupina kde je 30 tisic clenov neni |
mdrak
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 286 |
![]() |
|
RE: Pojďte se přidatčísla jsou uměle nadsazená ,PR,-tak,že měli bychom se takě dívat když to sleduje tolik lidí ehm , totiž opic |
kuldan
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 236 |
![]() |
|
RE: Pojďte se přidatJe to pod názvem "bojkot tisíce a jedné noci na tv nova " a těch skupin je víc. Ale dá se vyjádřit i na "tv nova" |
Mara72
![]() |
|
RE: Pojďte se přidatfascinuje mne jake ma nekdo starosti... kdyz se vam to nelibi, tak na to nehledte. Ja necist na netu nadpisy, ktere to furt vnucuji, tak o tomani nevim. Mne je veskera TV ukradena, ale nekteri lidi prozivaji kdo se na co diva na ktere stanici. Si kupte svoji TV stanici a vysilejte si co chcete.Presne toto je cil Novy, humbuk jak blazen kolem toho = kazdy se ze zvedavosti podiva = velka sledovanost = vyssi cena za inzerci pro Novu. |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
pockajte pride $efka!Sh..hrezada to bude len take ockovanie so svojimi 24 castami,ale potom pride prva nova neskutocna rujality shou S"S"S"eefka ta-ne?! s madonou di Canale slecnou Moy5eiovou , tak ta vam len pozdvihne uroven kultury!... ;P Pojde to na Ojojke a Prinem ... Panbu s nama... |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: Pojďte se přidatNo ono to je tezke,se mi zda,ze vsechno dobre uz bylo natoceno a je nekolika televiznima domacima neplacenymi i placenymi spolecnostmi neustale vysilano (za coz aspon dik).Proto je potreba aspon dle meho vkusu,uciniti prohlaseni v duchu Karafy-Krampola z Pumparu ,totiz: "Ciao TV NOVA a SEREDNAHREZADO" |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Pojďte se přidatdavidkriz tak ked je ti veskera TV ukradena na co ti je parabola??? |
mdrak
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 286 |
![]() |
|
RE: Pojďte se přidatchvalabohu nie som odkazany na sledovanie nasich TV, su aj ine moznosti,ci uz pustit si nejaky dobry film, pripadne robit ine uzitocnejsie veci :)Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B
|
Marian21
![]() |
|
mdrakNo přece na surfování - čím víc programů máš, tím kratší dobu trávíš souvislým sledováním jednoho ;) |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
RE: Pojďte se přidatje to náhodou krásnýýýý!!vy (nevhodný slova)!bez tv nova by jste se neměli na co koukat!!! |
ondra700
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 493 |
![]() |
|
mdraknikdy jsem TV nesledoval soustavne, mne zajima technika, odmalicka, tedy konkretne radiotechnika a mezi jinymi i TV/radio/sat prijem, vysilani, atd. Taky drtiva vetsina temat kde neco pisu se tyka techniky, a ne kde si kdo co upr-dl v nejakem TV pořadu. Proto nedokazu pochopit nekoho, kdo se dobrovolne diva na neco co se mu nelibi a nadava ze se to vysila, prestoze za to nic neplati. Jakože schíza... |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
a kdy budou vysílat např:reální seriály jako jsou - Centrální ÚP,3 procenta ze mzdy povinně,Úředník dal výpověd a oběsil se, . . .??? |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Pojďte se přidatPodporuji a souhlas.NE !!!!! Je to jak - " Jose nepřijel " :laughing: |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
HURÁsaxíka na Vás !!!já a TV su na tom jako David více času jsem strávil čučením do TV z druhé strany ta přední mne nebere. :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
![]() |