Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Digi TV - modul Polsatu - for hery

Nazdar hery, konečně, že si taky online. Prosím tě, můžeš dát nějakej kontakt na ty lidi, co předělávaj modul Cyfrowy Polsat na Digi TV? Opravdu bych to uvítal. Nebo to budu brát jen provokaci, že to lze a nic víc. Nebo sis to snad jen vymyslel? Chci činy a ne jen skutky. :laughing:

camfourek
Registrace: 12/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Digi TV - modul Polsatu - for hery

sis popletl nejen dny ale i dobu!

tonek
Registrace: 1/2009

já jsem si nic nepopletl, ale jsem naprosto při smyslech. nedávno tu hery doslova vykřikoval, že modul od polsatu je možný předělat pro příjem digi tv. osobně tomu nebudu věřit do tý doby, než dostanu kontakt na někoho, s kym se je možný domluvit. opravdu bych si totiž rád digi tv objednal, ale neudělam to, pokud nebude možný mít vlastní stb...

camfourek

camfourek

no ale otázku , si doplietol.Modul je modul ,to môže byť kozmický modul ,olej alebo Ci modul.Čo sa asi dá prerobiť je satelitný prijímač na digi a nie modul. To čo si napísal to ,to ako keby písal 18 ročný vyhryz.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

kontakt na tyto fajnsmekry Ti asi nikdo neposkytne,protoze pracuji v ilegalite a nebudou se zabyvat takovyma drobnostma.Presto za prachy lze koupit v Praze dum a mozna,ze za zajimavou sumu aspon se 4 nulama nekoho sezenes:).A sluzbu si objednat budes muset,abys kartu s prislusnym stb poskytnul k plasticko-chirurgickemu-CT zakroku.

hdpe
Registrace: 11/2007

@camfourek

tedˇ je zbytečné psát. Musíš počkat na "hery-ho dny"! Pá-Ne.To je nejchytřejší na Světě a jeho kolegové,které má snad i na Marsu mu určo pomůžou s tím tvým modulem.Určitě ti ho překopou ...Hery je "nej"... :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :bigeyes: :bigeyes: :bigeyes: :bigeyes:

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

@camfourek,jamess96

Kdybych postupoval vůči kolegovi z Polska tak,jak si tady diktuješ TY!!!/což je drzost/,kdy měl přístroj s orig.kartou doma 14 dní,aby to překopnul,tak bych do dnes nic neměl.
Takhle se nejedná!!!!! když něco potřebuješ,
Jamess96:
-----------
Na Tvoje stále se opakující hloupé připomínky nebudu,už vůbec reagovat. Rv Nic jiného neumíš?????

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

hery, nezlob se na mě, ale jediný, co umíš je, se tady chlubit tim, jak tobě něco jde a jinym ne a ať se lidi snažej. to zas štve mě na tebe. já si nic nediktuju, pouze jsem tě vyzval. jsem ochotnej se domluvit, bejt pokornej, ale doteď jsem viděl pouze příspěvky typu - já mám a vám to nejde. pak se nediv, že na tebe takhle všichni reagujou... chci se s tebou domluvit pokorně, ochotné jednání, peníze nejsou problém. můžu ti teda hodit maila?

camfourek

camfourku

hmmm , myslim ze kdybys slusne pozadal o radu mohl si byt už o krok dale ale takhle Rv Rv spiš ti de o to nekoho vyprovokovat co se ti zjevne nedari :laughing: :laughing:

WADER
Registrace: 12/2009

já klidně slušně požádám, pro mě to není problém. nikoho nechci provokovat. to opravdu nemám zapotřebí. pokud to tak bylo pochopeno, tak se herymu omlouvám.

camfourek

@hery

jsem rád,že už nebudeš reagovat.Nevím o jakých "stále se opakujících" hloupých připomínkách mluviš! Asi máš "alzhajmra" a už nevíš,která bije.možná to máš i z toho levného krabicového vína,které si tak rád kupuješ v tom Lídlu,jak ses zmiňoval,ale je to tvá věc.A nezapomeň-alkohol ničí mozkové buňky a dle tvého chvástání a chování se mi zdá,že ti jich už moc nezbylo tak zachraň co můžeš... Byla by tě škoda...Umíš prostě lidi bavit a hlavně tahat za nos...měj se fajně! :sly:

jamess96

jamess96

osobne utoky nebudem tolerovat...

ano je pravda, hery sa rad "pochlubi", ale nezvykne napadat ...

takze pokial mas chut urazat, kludne urazaj mna, ale ostatnych uzivatelov ti neradim

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

@alfasex

neuráží? A když jsou tady někteří pro něj "pitomečkové",tak to pro tebe není urážka? Navíc už dostal i pár citrónů právě za ony urážky-sám by si to měl vědět nejlépe,když si admin...pokud mi nevěříš,mrkni do historie-tam to uvidíš...Měj se!

jamess96

Osobne čo poznám heryho tak môžem povedať len jedno.Je to človek ktorý dokáže poradiť,pomôcť a naučiť človeka všelijakým fíglom.Ak sa k nemu chováte slušne tak nemá dôvod niekomu nadávať.
HOU,dohovoril som.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

jamess96

sam som mu uz jeden citron dozicil, a pokial prestreli hranicu, tak si odnesie dalsi citron, a ak moc prestreli, tak si odnesie i banan

pokial nevies inteligentne urazit, tak neurazaj ako priaznivec IV cenovej, respektive tu IV cenovu namier na mna, ja znesiem :razz: ...

hery ma svoj styl, podobne ako vorti, Saxon, mirasat atd ... kazdy sme v niecom doma, niekto v tom, niekto v inom ....

nech sa dari, ahoj ;)

Text zeditoval moderátor alfasex. Datum editace: 09.02.2011, 18:49.01

alfasex

camfourek

Od tý doby co jsi tady registrovaný tak jeden lepší dotaz za druhým-jen tak dále.Za málo peněz hodně muziky u někoho úplně či rovnou zadara že?Ale jedna věc ti nelze upřít-když není po tvým tak bejt uraženej a ješitnej a rovnou to každýmu nandat! Rv :laughing: ;P Ale co je nejlepší neviděl jsem od tebe nějakou smyslpnou odpověď či normální dotaz pouze nesmysly. :bomb:

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

@alfasex

citace: pokial nevies inteligentne urazit, tak neurazaj ako priaznivec IV cenovej, respektive tu IV cenovu namier na mna, ja znesiem :razz: ...

si myslím,že "admin" by se takhle chovat neměl.Ale asi si na tu 4-tou cenovou zvyklý :-D

Měj se!

jamess96

camfourek

Místo psaní nesmyslů/zde nepovolených/ bych se sebral a zajel si do Polska kontakt na ty lidi, co předělávaj modul Cyfrowy Polsat na Digi TV.Oni ti tam poradí a vše vysvětlí různými způsoby.Jak napsal kolaga víše-ty máš vždy špičkové dotazy-jeden je lepší druhého.Ty a ještě jeden tady začínají být perlči, ale takový jsou tady potřeba aby se čtenáři pobavily co se mezi námi vyskytuje. :O :lookaround:

slávista
Registrace: 11/2010

alfasex

Pokud budeš zde psát,že -- někdo má svůj styl-- tak to zabal ,jsi asi 10 admin kterého nyní vidím,a dle data přihlášení toho znám dost,někteří z bývalých adminu ,chtěli tyto lidi převychovávat a raději toho nechali.Dělit na ty co píší a ny ty co mají styl :fuming: :fuming:

misut
Registrace: 5/2005

najvyžší čas to tu uzamknuť.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

@camfourek

doufám,že si od něj nečekal nic víc,než tu výmluvnou odpovědˇ! :laughing: :laughing: Měl si prostě pravdu... :8) éto vsjo!

jamess96

Souhlas s kostik123, dlouho sleduju jak někteří členové fóra holt nemůžou překousnout to, že se hery pochlubí s něčím co jej baví a co má, protože k tomu dospěl buď sám, nebo s něčí pomocí a to proto, že dokáže být slušný a ochotný. Zbytek nemá cenu komentovat. Ostatně heryho podpis je výstižný.

VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E

tkan
Registrace: 12/2007

jamess96 and misut

jamess96: myslim ze som to napisal dost jasne, ak tomu nerozumies nie je to moj problem, pokial budes mat primitivne vypadky na uzivatelov, tak si ponesies svoje nasledky (rovnako ako kazdy iny, a je mi absolutne jedno, aky kto je guru)

to ze napriklad hery, do kazdeho svojho prispevku vlozi slovne spojenie "mne to na gamma alfa beta zeta kartu bezi 10 rokov, arriva je naj, argus to zvlada lavou zadnou, moj vnuk to vie uz davno" pravidla neporusuje, .... takze tvoje/a ine primitivne ironicke poznamky na uzivatelov nebudem tolerovat... nauc sa urazat inteligentne, ale nato, nech je mi odpustene by si musel dorast, pretoze podla reakcie asi nevies o com tocim... a ano na IV cenovu som zvyknuty, dokazem sa porozpravat (znizit) aj na tu najnizsiu uroven, hold aj hlupost je dar bozi ... ak by tomu tak nebolo, tak tu par ludi uz davno ma IP banned :razz:

misut: ja sa nesnazim nikoho prevychovavat, kazdy ma svoj styl, to svoje s cim sa zapoji do diskusie, vzdy mozu prasknut nervy, sme len ludia, ale urcite nebudem tolerovat niekoho primitivne avanturky, mozno oproti predchadzajucim adminom mam jedno velke + a to "trpezlivost" ... virtualny svet ma po tych rokoch naucil byt trpezlivy, kludny, premyslat ... v reali vybuchnem, na internete som flegmatik :))) a velmi vela znesiem, takze asi tak...

no diskusia nie je o tomto...

camfourek: myslim, ze na taketo srandy budes musiet zacat googlovat, a jeden tip: skus rumunske sat fora, tam maju s N3 dobre skusenosti :8) .... inak, nie vsetko co sa tvari ze to ide na kartu (XYX) na tu kartu aj ide, niekedy by bolo fajn od dvb-s2 dotycnemu odpojit LAN kabel, a potom by si mozno videl aka to je pekna skrabka na sklo (nech toto nikto neberie osobne, ale i takato je realita)

nech sa dari, ahoj ;)

alfasex

re alfa..

jeden klad v diskuzi máš ,problémoví končí..
nech sa dari, ahoj :8)
a ať se daří. ahoj :8)

:laughing: :laughing:

misut
Registrace: 5/2005

To HERY,,Potreboval by som poradit,ohladom MTVN HD,ak si najdeš čas.,,sosi@azet.sk,,dikess.

sosi
Registrace: 2/2010

@alfasex

**** nauc sa urazat inteligentne, ale nato, nech je mi odpustene by si musel dorast, pretoze podla reakcie asi nevies o com tocim... ***

Nemám ve zvyku nikoho urážet a jestli to je podle tebe inteligetní nebo ne,je jen tvá věc a pak asi nechápeš "a nevieš očom točím ja". :))) Moc mne pobavili "inteligetní" narážky od tebe na mou osobu- a musím uznat,že jsem se i docela zasmál..Měj se fajně!

jamess96

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra