Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

HOMECAST HS3200 CIIR

Chci se poptat uživatelů na tento přijímač, jak jsou s nim spokojeny. Mam ho na vyzkoušení, a zatím mi moc nesedí.
Je dosti nastaven na Skylink, OTA pouze natvrdo přes Astra 3A (23,5°E), freq. 12,565 GHz. Pžepnutí programu z SD na HD trochu drhne apod.

zdrk15
Registrace: 5/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HOMECAST HS3200 CIIR

co ti nesedi, chcel som si jeden zobrat na testy, tak ma tvoje poznetky zaujimaju. plusy minusy.

satan
Registrace: 1/2006

+ malý
+ dobrý obraz v HD
+ výstup HDMI i scart

- přepnutí programu z SD na HD - obraz se objeví až na dalším (např. z Novy sport SD na Nova HD (žádný obraz) poté Nova sport HD (už je obraz).
- OTA pouze přes kanál STV pro Skylink
- Přenost (záloha) na USB - pouze předvolby, možnost přenosu software neni
- Pokud dám EPG na programu HD vypadne obraz, musím přeskočit několik kanálů, aby zase naběhl.

Možná by se ještě něco našlo, zkoušeno s kartou Skylink výměna.

zdrk15

ide mi o to aby nezamrzal, tak ho skusim. diky

satan
Registrace: 1/2006

Ještě jeden mínus - nějak jsem nezjistil jak se podívat na zápisy, které jsou na kartě. U typu 2100 to jde, tady pod irdeto nějak ne.
Chce to zkusit a poté poreferovat.

zdrk15

to zdrk15:
Už jsem jich pár prodal a chodí dobře na běžné používání.Spolupráce s moduly na CSlink a UPC je v pohodě.Při přepínání jsem problémy neměl-prodáváno s kartou IRDETO 01.

Výhradu mám však k settingu kanálů,kde přístroj akceptuje jen jedno pojmenování a pokud jich je více,tak musejí být jinde!Nedokáže je měnit jako třeba 01-Skylink,02-Skylink_19,atd.
Podobný problém nastává i při nahrávání na ext.zařízení.

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

To přepnutí mi zlobí pouze při prvním, nebo když se vrátím z menu. Při dalším přepínání mezi SD a HD už to nedělá (asi se potřebuje pořádně zahřát a pak to jde). Na toto se dá, ale zvyknout.
Problém mam s aktualizací software. Neustále mi svítí na info panelu OTA pro aktualizaci. Když dám v menu OTA (pokud jsem již dříve byl na kanálu pro STV),zeptá se jestli aktualizovat, pokud dám ani tak to končí chybou.
Jiná možnost aktualizace není - nastavení jiného kanálu neni (původně je Homecast na Astře 1), dále nemem možnost přes USB transfer (možno pouze pro předvolby).

zdrk15

Tak dej vypnout aktualizaci.Melo by to tam byt.

HYPER
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra