![]() |
|
HOMECAST HS3200 CIIRChci se poptat uživatelů na tento přijímač, jak jsou s nim spokojeny. Mam ho na vyzkoušení, a zatím mi moc nesedí.Je dosti nastaven na Skylink, OTA pouze natvrdo přes Astra 3A (23,5°E), freq. 12,565 GHz. Pžepnutí programu z SD na HD trochu drhne apod. |
zdrk15
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 479 |
![]() |
|
RE: HOMECAST HS3200 CIIRco ti nesedi, chcel som si jeden zobrat na testy, tak ma tvoje poznetky zaujimaju. plusy minusy. |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
RE: HOMECAST HS3200 CIIR+ malý+ dobrý obraz v HD + výstup HDMI i scart - přepnutí programu z SD na HD - obraz se objeví až na dalším (např. z Novy sport SD na Nova HD (žádný obraz) poté Nova sport HD (už je obraz). - OTA pouze přes kanál STV pro Skylink - Přenost (záloha) na USB - pouze předvolby, možnost přenosu software neni - Pokud dám EPG na programu HD vypadne obraz, musím přeskočit několik kanálů, aby zase naběhl. Možná by se ještě něco našlo, zkoušeno s kartou Skylink výměna. |
zdrk15
![]() |
|
RE: HOMECAST HS3200 CIIRide mi o to aby nezamrzal, tak ho skusim. diky |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
RE: HOMECAST HS3200 CIIRJeště jeden mínus - nějak jsem nezjistil jak se podívat na zápisy, které jsou na kartě. U typu 2100 to jde, tady pod irdeto nějak ne.Chce to zkusit a poté poreferovat. |
zdrk15
![]() |
|
RE: HOMECAST HS3200 CIIRto zdrk15:Už jsem jich pár prodal a chodí dobře na běžné používání.Spolupráce s moduly na CSlink a UPC je v pohodě.Při přepínání jsem problémy neměl-prodáváno s kartou IRDETO 01. Výhradu mám však k settingu kanálů,kde přístroj akceptuje jen jedno pojmenování a pokud jich je více,tak musejí být jinde!Nedokáže je měnit jako třeba 01-Skylink,02-Skylink_19,atd. Podobný problém nastává i při nahrávání na ext.zařízení. Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: HOMECAST HS3200 CIIRTo přepnutí mi zlobí pouze při prvním, nebo když se vrátím z menu. Při dalším přepínání mezi SD a HD už to nedělá (asi se potřebuje pořádně zahřát a pak to jde). Na toto se dá, ale zvyknout.Problém mam s aktualizací software. Neustále mi svítí na info panelu OTA pro aktualizaci. Když dám v menu OTA (pokud jsem již dříve byl na kanálu pro STV),zeptá se jestli aktualizovat, pokud dám ani tak to končí chybou. Jiná možnost aktualizace není - nastavení jiného kanálu neni (původně je Homecast na Astře 1), dále nemem možnost přes USB transfer (možno pouze pro předvolby). |
zdrk15
![]() |
|
RE: HOMECAST HS3200 CIIRTak dej vypnout aktualizaci.Melo by to tam byt. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
![]() |