Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

TV8 opet v provozu

Tak podle zpravy to vypada,ze naporad.Skylink Rv

HYPER
Registrace: 11/2010
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 58
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TV8 opet v provozu

Do frasa to snád nieje ani pravda.Najprv mala vysielat do konca roka,potom do konca januára(ledna)a teraz natrvalo.Zbytočne zaberá miestO plnohodnotnej TV.Čo si má človek potom o Skylinku myslieť.Nemám slov,nedávno som si kúpil ICE kartu,ale ako tak teraz premýšlam asi som spravil chybu... Rv

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

No konečně už sem se bál že je jí konec na co bych se pak díval.

FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink

killors
Registrace: 3/2007

Nič proti Skylinku,vážim si aj p.Glisníka,ale týmto krokom som trochu na pochybách.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123

Je to nezmar :laughing:

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

Budeme si muset zvykat.Uvidime co se bude dit casem. ;)

HYPER

joo jednou nastane den kdy přidá skylink do nabídky televizi z názvem TV reklama a jak se poslušně na ní budeme dívat

FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink

killors
Registrace: 3/2007

Je to jen o podnikání. Provozovatel TV8 platí a Skylink mu dělá distribuční místo. Co je na tom divného? Nikdo další do distribuce přes Skylink zřejmě nechce tak co? Mají nechat práznou kapacitu?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Ludia už konečne pochopte že Skylink vysiela TO za čo sa mu zaplatí....Vysiela tam Markíza lebo platí, vysiela tam Prima lebo platí a to isté je aj TV8...pokial budu platit tak tam budu, nech robíme čokolvek...Ale vhodnejšie ako nadavat na Skylink je nadavat na samotnu TV8 a zaželat jej nech čím skor skrachuje :))) ;)

Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.

johndoug
Registrace: 12/2006

Opravdu tomu nerozumím...

Milí diskutující,
stejně jako řada jiných televizních stanic je TV8 na Astře v režimu FTA.
Kdybych měl počítat FTA stanice, které se mi na orbitu nelíbí, jistě by jich bylo mnohem více než těch, které se mi líbí. Ale proč bych měl někde proti tomu protestovat a nebo dokonce nadávat Skylinku nebo CS Linku (i zákazníci CS Linku přece mohou TV8 přijímat).
O jakém zabírání volného místa se vám jedná? Už jsem to psal mockrát a musím to znovu zopakovat: Volné kapacity je na Astře 23,5 dostatek, nejedná se o nedostatkové zboží. A pokud je nějaká televizní stanice za satelitní distribuci ochotna zaplatit, neexistuje žádný rozumný důvod takovýto obchod odmítnout. Nebo o nějakém víte?
Velmi ocením, pokud mi to někdo osvětlí. Nechápu jak je možné, že se takováto diskuse vede na prestižním odborném webu.
Pěkný večer
Jaromír Glisník

jglisnik
Registrace: 8/2007

TV8.....smazat program?.....OK.....kod....OOOO....program byl vymazán :)))

1+13+19+23+28

keff
Registrace: 6/2010

jglisnik R^
Tady se vedou daleko horší diskuse,že tuleň.

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš

ano , co sa tyka Skylinku by sa mali viest ine diskusie , hlavne o platenej ponuke a premiovych kanaloch... Vcera napr. HBO HD malo neskutocne vela vypadkov skoro pocas celehio dna...

mbfin
Registrace: 10/2008

jglisnik

My vám nenadávame,ako som už písal ja teda si vás vážim už len za to,že s nami dokážete diskutovať,lebo je málo takých gen.riaditelov čo dokážu diskutovať z bežnými ludmi a dosť tých čo majú obyčajných ľudí za nič(stretávam sa z tým v práci).Len to neberte osobne.Mne osobne len vadí zaradovať takéto stanice typu TV8,Živa a pod.Je to môj názor a nikto mi ho nevezme,ved je demokracia.Mňa len mrzí,že sa nezaradia stanice typu Animal Planet,tématické kanály Discovery World a pod.a hla ak vám zaplatí TV8 tak šup sem s ňou.Verím tomu,že časom ponuku kanálov doplníte aby boli spokojní všetci.Ďakujem za pochopenie.

kostik123

bože a kdo tu stanici tam chtěl?snad jen nějaký defo!dnes jsem probíral nabídku skylinku na své TV a opět jsem se utvrdil,že skylink nyní nemá ve své základní nabídce alespoň trochu kvalitní filmový program,kdyby nahradily ty filmboxi a cs film jedním kvalitnějším,tak udělají o mnoho líp než je doposud.

bojda
Registrace: 5/2009

tak isto v premiovom balíčku hbo chyba zbytok kanalov z rodiny HBO (hbo2, hbo comedy)

mbfin
Registrace: 10/2008

hodnoty!

Pane Glisniku, dakujem-e za reakciu! Ja by som reagoval kratko a samozrejme len za seba... ;-)
Preco si ja Skylink vazim od zaciatku a rozhodol sa primarne pren bolo ze som si myslel ze to bude platforma ktora prinesie medzi Cesko-/-Slovenske (konkurencne) baliky Hodnoty a to kvalitativne ci do obrazu, tak obsahu. S tym obsahom mna zo zaciatku presvedcili stanice ako Discovery - myslim Vas "milacik" ako aj dalej uz triada ViaSat atd. pre mna vsetky dokumentarne stanice v ktorych vidim ten Obsah ktory nasim narodom chyba pre dosiahnutie lepsej/vacsej vzdelanosti.

Druha hodnota by bola obrazova kvalita. Ja (by) som bol ochotny radsej doplatit za viac lepsieho nez mi uberat uz len toho dobreho co mam...

Mne v podstate TV8 a pod. nevadia, POKIAL neuberaju z tych(to dvoch) hodnot ktore mne Skylink predstavuje, prezentuje.

Jedine co chapem ze je teraz ta "zla financna situacia" a tuto jarnu sezonu nas asi nic lepsie neprekvapi a dufam ze tu jesennu,
aj vdaka ziskom napr. z TV8, obohati o to hodnotnejsia stanica-/e.

Ake este mozem, mne osobne by sa zazdavala NGC_HD, ale ustupim rovesnikom-blogerom ich sportovym zaujmom, pre buduce este pocetnejsie rozsirenie produktu Skylink! ;-)

V kazdom pripade Vam dakujem za vasu pracu a verim v buduce fungovanie a napredovanie vasej spolocnosti!

krikri
Registrace: 3/2010

p.Glisnik ked ste už tu tak zavital môhol by ste niečo prezradiť čo nove chystate pridať z programov,určite by sa tu predišlo desiatkam zbytočnych tém ktore su uplne zbytočne.

T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich

THXKO
Registrace: 3/2010
Galerie: THXKO

shit8

Tak jsem pln očekávání až mi zase pan Glisník pošle dopis ve kterém se dočtu,že nám skylink přidal zase nový kanál a ,že je to super,protože se tím vůbec nezvedla cena.
Pane Glisník vzpamatujte se!Těch shitů co jste poslední dobou přidal už je víc než dost ne? Zajímalo by mě jestli by diváci raději uvítali třeba NGHD v angličtině nebo do nekonečna přidávat podobné sr*čky typu TV8.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Pane Glisnik neberte to odemne spatne,pouze jsem tim myslel to,ze misto TV8 tam mohl byt jiny program,treba i placeny.Samozrejme chapu ekonomickou situaci v tuto dobu.Je potreba ziskat nejake finance na provozovani sluzeb.Pevne doufam,ze se to zlepsi.

HYPER

Když si to platí, proč by tam nebyla? Vy snad platíte její kapacitu na Astře?

Bob24
Registrace: 3/2008

nechcem si predstavit tu diskusiu keby to bola FTV stanica

suhlasim ze FTA stanic je viac ako ta druha polovica naprd
co ale neni ziadna novinka, napr. 13e

matho
Registrace: 2/2006

Díky

Děkuji za konečně konstruktivní reakce. Už jsem pochyboval...
Pokusím se stručně zareagovat:
Srovnávat TV8 a NGHD v angličtině věru nelze. Zatímco TV8 vůbec nic nestojí, NGHD by nás stálo cca 1,5 mil. Kč měsíčně. Když odhadnu, že HD přijímač má 100 tisíc našich zákazníků a optimisticky předpokládám, že anglický NGHD by ocenila desetina z nich a z té desetiny polovina by si kvůli tomuto kanálu předplatila HD balíček, jsme u 5 tisíc. Náklad na jednoho spokojeného diváka = 1,5 mil/5000 = 300 Kč/měsíc. Asi nemusím pokračovat. Dost jsme si schytali kvůli anglickému Discovery HD (a to nás stojí díky simulcryptu zlomek uvedené ceny). Nemyslím si, že nelokalizovaný kanál typu NGHD dává smysl.
A navíc těch 5 000 spokojených zákazníků si získá jistě i TV8, ovšem bezplatně. Přál bych vám vidět ten hukot na call centru, když se vypnula Živa. Nesuďme ostatní diváky podle sebe...
Bojdu bych rád poprosil o tip na "alespoň trochu kvalitní filmový program", který máme zařadit. Sami filmy netočíme a programy nevyrábíme.
Obecně se domnívám, že máme populární žánry relativně slušně pokryté. Dá se tedy předpokládat, že další programy, které zařadíme, budou mířit k menším cílovým skupinám. Možná to tak zvenku nevypadá, ale jsme soukromá firma a musíme peníze vydělávat ne prodělávat. Každý nový program si na sebe tedy musí "vydělat". Logicky z toho vyplývá, že se někdy vyplatí zařadit méně nákladný program než ten nákladnější. Kritérií je mnoho. Ale abych jen neobhajoval svůj názor, zkuste mi pomoci s jednou úlohou:
Znáte program Digi Sport a mnozí z vás jej považují za velmi atraktivní. Kolik zákazníků MULTI by nám ten program přinesl, pokud bychom jej zařadili do nabídky v kvalitě, která je dostupná (jinou nedokážeme docílit)?
Pokud se shodnete na hrubém čísle, dokáži Vám říci, zda by tento program na sebe vydělal a pokud ano, zda by vydělal více, než např. Golf Channel. Tak prosím o Vaše tipy. Otázka zní: Kolik předplatitelů MULTI by Skylinku přibylo po zařazení Digi Sportu?
Díky
Jaromír Glisník

jglisnik

Dobrý den, rád bych se zeptal co řříká pan Glisník na zařazení kanálu Film+? Myslím si, že jeho obsah není až zas tak k zahození, a občas nabízí i některé premiéry zajímavých filmů. Navíc se nabízí možnost simulcryptu s CS Linkem... Děkuji za odpověď.

ondra1234

"Otázka zní: Kolik předplatitelů MULTI by Skylinku přibylo po zařazení Digi Sportu?"

Nikdo netipuje? Tak za sebe tipuju třeba 50.000 nových předplatitelů ... tzn. odhaduju, že minimálně desetina současných abonentů Digi TV by dala kvalitě ostatních programů přednost a přešla ke Skylink, DigiSport je pro mnoho lidí jedním z důvodů proč neodejít.

milanm
Registrace: 3/2006

digi sport

Z mého okolí znám dva co měli balíček MULTI (ne HD), ale po přechodu Premier League na digi sport oba přešli ke konkurenci.

pecino
Registrace: 1/2011
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 58

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra