![]() |
|
Mascom-ukládaní satelitních pozicNevíte někdo,jak funguje ukládání nalezených satelitních pozic u mascomu?Naladím třeba 8 satelitů a v nabídce u tohoto přístroje se mi ukáže pouze jedna i když vše uložím. |
Jirka.V
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 21 |
![]() |
|
RE: Mascom-ukládaní satelitních pozica prosím ťa ako chytáš tie satelitné pozície ???máš motor na natáčanie, alebo multifeed 8 LNB ??? |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: Mascom-ukládaní satelitních pozicMám motor |
Jirka.V
![]() |
|
RE: Mascom-ukládaní satelitních pozicako si ukladáš pozície do pamäti ???cez povel motor alebo USALS ??? |
skynett
![]() |
|
RE: Mascom-ukládaní satelitních pozicdávám USALS |
Jirka.V
![]() |
|
RE: Mascom-ukládaní satelitních pozicto znamená, že programy sú uložene v prijímači ale prístup máš iba k programom z jedného satelitu, nemáš niekde na ovládači DO. tlačidlo SAT ktorým sa prepínajú jednotlivé satelity s programami ??? |
skynett
![]() |
|
RE: Mascom-ukládaní satelitních pozicpřesně tak,programy jsou uložené v přijímači,ale vždy mi to ukáže jednu družici.Na ovladači mačkám příslušné tlačítko,ale nabídka žádná.Dělám to známému tak nevím co to má za zvláštní přijímač.Doma vlatním AZbox a Kaona a v pohodě mi uloží družice a pak si už vybírám a motor se natočí a koukám. |
Jirka.V
![]() |
|
RE: Mascom-ukládaní satelitních pozicešte jedna možnosť, niekde v menu by sa to tiež malo dať prepínať tie satelity medzi sebou, ale v tomto prijímači presne neviem kde. |
skynett
![]() |
|
re :Jasně,popsal jsi nám to dost "podrobně"!Radost ti poradit!Jaký má model?1100,2000,2100,5300..? :8)Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
RE: Mascom-ukládaní satelitních pozicna mascomu se to ovládá žlutým tlačítkem FAV, kde pravou, nebo levou směrovou klávesou se přepne na kartu satelit a měl by se zobrazit výběr satelitů co jsou nalezeny. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Mascom-ukládaní satelitních pozic... toto platí pro většinu HD přijímačů Mascom a HomecastNejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Mascom-ukládaní satelitních pozicPrávě,to přesně dělám ale ukáže se mi jenom jeden uložený satelit,přitom jich naladím 8 a samozřejmě uložím.Pro informaci Mascom MC2000CR HDCI USB. |
Jirka.V
![]() |
|
RE: Mascom-ukládaní satelitních pozictak potom nevím kde je zakopanej pes.... co takhle dát tovární nastavení a zkusit to naladit znova :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Mascom-ukládaní satelitních pozicTo jsem dělal několikrát a vůbec nic,neví kde je chyba. |
Jirka.V
![]() |
|
Mascom-ukladani sat.pozicmam mascom mc2100hdci-usb pokud mam olozene spravne druzice tak na ovladaci zmacknu zlute tlacitko a objevi se seznam nal.druzic. |
mefa
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 177 |
![]() |
|
RE: Mascom-ukládaní satelitních pozicVčera se mi podařilo uložit 3 družice,když ladím další tak mi přepíši ty už naladěné a je to pořád do kola, nevím,kde dělám chybu. |
Jirka.V
![]() |
|
mascom ukladani stanicposli kontakt na ivo62 zavinac centrum.cz pokusim se to popsat. |
mefa
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 177 |
![]() |
|
![]() |