Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

blue dragon card zkusenosti

Muzete se nekdo podelit o zkusenost jak karta funguje a kde a za kolik se da sehnat jde mi hlavne o thor 0D02 a taky jak to ctou prijimace s uni cteckama

dvb-s, dvb-t, wifi, it;

bob85
Registrace: 1/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: blue dragon card zkusenosti

https://www.parabola.cz/forum/topic-58876/2/

a malu poznamku, pytat sa na nelegalny prijem domacich balikov je na servere parabola.cz zakazany (osobne si myslim, ze pokial mas zaujem o 1W, tak to je zbytocna investicia, nuz, ale nejde o moje peniazky)

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Prosim znalce jakou verzi loaderu použít.Díky.

Dreambox DM900,Dreambox TWO ,Sony BRAVIA KD65AF8 OLED XR-65A80L OLED

Pepik71
Registrace: 1/2006

https://www.parabola.cz/forum/topic-58792/ :8) :8) R^ R^

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Dík Hery.

Pepik71

hned jak jsme doporučili jako relativně nejsolidnější shop satkiwi.com tak karta byla okamžitě vyprodaná (měli tam 140 kusů) :laughing: teď už jenom
http://shop.dragoncard.info
nebo
www.smartcards-reloaded.com

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

@vortimond

Tebe odbanovali?
Dovedu si představit, že tomu musely předcházet sáhodlouhé zákulisní diskuse...
Nu což, tak vítej zase "na chvíli" zpět.

Diskomfort je nositelem pokroku.

AlesHavel
Registrace: 5/2010

@Ales ;)

Jen se hrozím toho "na chvíli" :))

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

já nevím jak je to možný. najednou koukám a ten nick není na blacklistu. já si myslím, že je to rozumný, protože moje příspěvky nejsou o nic horší než příspěvky některých jiných exotů. a co se týče tý diskuze o legálnosti prodeje karet tak je to stejný jako s modulem diablo. bez náplně naprosto legální

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Ahoj Vorti! R^ :)

Hlavně klídek...

broncek
Registrace: 8/2006

vori

vitaj po dllllhom odpočinku ;)

🇸🇰

Jupi

ještě jsem našel tohle, ale je to nějaký drahý:
www.falconsat.co.uk/categories/Blank-Cards/
a nebo na ebay:
http://electronics.shop.ebay.ie/Digital-Satellite-Cards-/60837/i.html

vortimond

www.falconsat.co.uk/categories/Blank-Cards/ odtud sem ho vcera koupil.

Pepik71

vortimond

obcas sme nemali rovnaky nazor hlavne co sa tyka konvertoru ale som rad ze si tu opat...vis toho hodne....

sysy
Registrace: 5/2010

nebylo by lepsi zjistit jaka prazdna karticka za par slupek je na to vhodna a naprat to rovnou tam ?

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

bublajs

Dal jsi správný úder na hřebíček!!!! :laughing: :laughing: Os 5.3 stejný parametry jako Gamma karta, už na tom dělám!!!! :laughing: :laughing: Asi jako Gamma kart,zeptej se kluků /bílé karty hery kart/nein gamma kart a OK/musíme zkoušet,a hlavní s kluky s mikroelektroniky/programátory úzce spolupracovat i když nejsou tomuto dvakrát nakloněni,mají také trochu obavy,to víš,nechce nikdo přijít o dobré zaměstnání/
Myslím to upřímně,mají pravdu. :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

bublajs

Jinak jsem rád,že mám takové experti jako jsi Ty v okolí do 5é Km,řekni,kdy cheš sejdem se třeba na dobrém jídle v Šumperku,,v Lanškrouně,v Postřelmově,nebo v Zábřehu,hodíme pokec ,dám pár kartiček k vyzkoušení a rozejdem se!!! :laughing: :laughing: Jinmak k Tobě ani Ty ke mě/závazky žádné/Pokec je to nejlepší,když s kolegy mohu provést.Jeho problémy,mé problémy a další věci kolem sat.příjmu rád vyslechnu i sám rád své problémy uvedu,také jich mám dost,možná že bych při rozhovoru s tebou,jak Tě tu znám,asi 50% problémů i vyřešil,na co nemám!!!! :8)Já mám problémy také,akorád ,že zde je nepíšu,proč!! tady mi stejně nikdo neporadí,jen uraží!!!!,radší diskutuji na zahraničních forech.S pozdravem HERY!!!!!

hery

za pokus to stojí, různé rsa kartičky např. K3 atd. skladem :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

hery

Dobrý, píšeš jak ta karta je dobrá, už se tě lidi ptali jak a kde ji sehnat a já se ptám kde ji seženu nakonfigurovanou už? Nemám pojem co za to? Dalo by se domluvit. Nechci to za .....! Ozvy se. Dík moc. leos.ja@centrum.cz

Leonardis
Registrace: 2/2011

Hery

ahoj, nezlob se jak jsem tady včera psal, ale jenom by mě to zajímalo. Ahoj :)

Leonardis
Registrace: 2/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra