![]() |
|
Nova a šeherezádaUž to přesunuli na odpoledne :)http://kultura.idnes.cz/vecery-uz-turecke-romantice-patrit-nebudou-nova-ji-stahla-z-hlavniho-casu-1rq-/filmvideo.aspx?c=A110211_120527_filmvideo_tt ;P Vantage HD7100TS, HDD WD My Book 500GB, Strong SG2100, Diablo 2.3,Skylink, Digi TV, Freesat. Díky za každý nový HD program.
|
alda10
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 812 |
![]() |
|
RE: Nova a šeherezádaneříkej, fakt? Rv ;Phttps://www.parabola.cz/zpravicky/13599/zmeny-v-programu-tv-nova-budou-vzdy-rozhodovat-jeji-divaci/ Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: Nova a šeherezádaFakt aktuální postřeh. Je to takové poloviční vítězství. Nova na nás zkouší čas,kdy se rodiny doma schází a pouští televizi. Je potřeba ještě bojovat,protože tahle teleblbela má svůj čas tak v devět ráno,nebo v hluboké noci,kdy důchodci nemůžou spát... |
Mara72
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 304 |
![]() |
|
RE: Nova a šeherezádaJá bychh to dal před snídani s novou. To se důchodci budí :)))Vantage HD7100TS, HDD WD My Book 500GB, Strong SG2100, Diablo 2.3,Skylink, Digi TV, Freesat. Díky za každý nový HD program.
|
alda10
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 812 |
![]() |
|
RE: Nova a šeherezádaa vy si myslite ze vam nova pusti co na vecer pre cele rodiny,ved tam ide stale to iste dokola,a same americke nevhodne slovo ,tento serial je celkom dobry na male nedostatky,ale ma daleko ku telenovelam na tv doma, to su voloviny pre starych,tak nehante ked tam nebude nieco lepsie za chvilu zacne este vecsia nevhodne slovo superstar a tu nepoviete nic a bude to od rana do vecera a o nicom toto nech vysielaju v noci medzi 01:00-03:00 a pojde to pekne dlho, u nas na slovensku zacnu aj dalsie blboviny tak o com to je???????????????????? |
easy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 253 |
![]() |
|
RE: Nova a šeherezáda:fuming: Odlezene pripady uz nepudou? Super NOVA :fuming:hlavne ze porad reklama na tu tureckou sracku a uz ji davaj na druhou kolej :laughing: do tydne uz to nenajdeme nikde |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: Nova a šeherezádaMozete sa hambit za to,co tu okolo Tisic a jednej noci vypisujete.Myslite si,ze kazdy ma chut sa pozerat na tie serialy typu CSI a pod?To len dokazuje o tom,aky ste necitlivy a zaujimaju vas len vrazdy a vselijake prestrelky.Ja mam tiez rad akcne filmy,komedie a pod,ale ked sa vysiela pekny serial,ktory je s tureckeho prostredia a trocha inou kulturov na aku ste zvyknuty,tak tu len nadavate.Vazne nemam sĺov na Vas :fuming: :bomb: |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 046 |
![]() |
|
RE: Nova a šeherezádatomu se rika demokracie kdyz se mne neco nelibi tak o tom muzu napsat svuj NAZOR :)) |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: Nova a šeherezádanijaký Cz divák nepozerá Tisíc a 1 noc z Markízy ? tam sú už po 30 diely a na Nove bude asi teraz len 7 a 8 časť ak sa nemýlim . |
Sk Jano
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
RE: Nova a šeherezádaje to náhodou supr seriál.vy jste už tak zblblý z těch všech hovadin který dávaj pořád dokola že už ani nepoznáte kvalitu co? |
ondra700
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 493 |
![]() |
|
RE: Nova a šeherezádaA vy jste asi všichni na palici, že na tu kravinu hledíte ???To je lepší čučet do krbu, než na takovou zhovadilost, ale proti gustu žádný.... :))) Hlavně klídek...
|
broncek
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 377 |
![]() |
|
tanabeAno,suhlasim.Kazdy ma narok na svoj nazor,ale sa my nepaci,ked niekto vysiela pekny serial,lebo Tisic a jedna noc je romanticky serial a nie telenovela,tak to hovoria tvorcovia serialu, a vy len nadavate,len preto,ze je to iny typ programu na aky ste zvyknuty :fuming: :-/ |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 046 |
![]() |
|
Autor: broncekChovej se slušně ubožaku. |
emtech
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
broncekMáš recht R^AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Nova a šeherezádaMožná že ani všechny díly té (nevhodné slovo) neodvysílají. Rv |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Nova a šeherezádaNo ubožák... Možná jo, a je mi to celkem jedno, ale nechtěl jsem nikoho urazit a koho se to dotklo, ať si na to hledí třeba 3x denně ( Markíza + reprízy na Nově ). Je to jen můj názor v diskuzi a o ten se zde dělím - nikomu ho nevnucuji... :8) RvHlavně klídek...
|
broncek
![]() |
|
RE: Nova a šeherezádazaložit nové foooorum pro čas na 2.30AM R^1+13+19+23+28
|
keff
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
RE: Nova a šeherezádaKvôli tomuto som si kúpil sat prijímač,aby som si mohol prepnúť na iný kanál,keď sa mi na inom niečo nepáči.PS. Kvôli tomu seriálu som vyhodil Markízu a Novu zo settingu,keď s tým prestanú,vrátim naspäť. GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
![]() |
|
RE: Nova a šeherezádaNo tak vidím že jaksi ti odpůrci tohoto seriálu na předchozím vláknu po mé reakci neujali tak chlapci z puberty založili nové ale jak vidím dochází jim dech a moc se s tou kritikou neujali takže to s tou peticí na Novu asi moc nepochodí a karta se jak to tu tak čtu pomalu obrací ,ano připadá mi rovněž jak uvádí Easy atd.že tu kritiku sem uvádějí mladí kluci kteří ještě nemají moc náhled na realitu života a nemohou strávit odlišnost stereotypu omletých telenovel,přiznám se že nejsem jejich příznivcem generelně ale tohle je úplně něco jiného prostě jiná kultura a tu je přece hezké a zajímavé poznat.Ano s čím lze souhlasit jsoui ty až přehnaně časté reklamy které sledování dost demoralituje a nechápu z tohoto pohledu chování Novy ono už stačí to časté opakování předchhozích dějů ktermu se dá také dost vytknout ale jinak zvláštní takže docela zajímavé a než se dívat na ty nekonečné kraviny tak je to slušná kompenzace,zajímalo by mě teda co se tak těm hochům velimi jinak na Nově líbí nebo co by tam chtěli mít,tod otázka k zamýšlení tak budu horlivě čekat sdělení oblíbených pořadů sem s tím.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 287 |
![]() |
|
Šeherezádav důchodu už jsem, ale než na takovou ptákovinu koukat, tak raději začnu zase makat... ;) |
Jirka60
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 69 |
![]() |
|
RE:Tak jdi makat myslím že je demokracie takže nikomu nejsou kladeny meze nebo chytáš jen Novu ? Tak to je pak špaténka já jsem před důchodem a pokud mam možnost rád na to zase hodím oko i když mám téměř neomezené možnosti si vybrat cokoli jiného takže potvrzuješ pravidlo různorodosti názorů /100 lidí 100 chutí/ale rozhodně se nedá jednoznačně tvrdit že je to černobílé a jednoznačně špatná podívaná,zeptal jses např. své ženy no nevím ta by ti asi vyčinila,zatím jsem od bab kolem slyšel chválu je jasné že je to hlavně pro něžné pokolení tak si to páni přepněte na jiné telce a dejte si co se Vám líbí ,jo takhle ted mě napadlo že vlastně díky velkému zájmu našich poloviček se nemůžete dívat na jiný program pokud nemáte dvě telky,což ovšem opět potvruje že to s tou sledovaností asi nebude tak hrozné a vůbec bych se nedivil když se tu pro změnu zase ozve nějaký ogar co se mu to líbí.Já bych to az tak zase nehrotil.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 287 |
![]() |
|
Proč byla stažena tato věcz hlavního vysílacího času? No proto, že v našich podmínkách se za 1 noc nedá vydělat 150 000 USD. Mělo to neblahý vliv na náš pohraniční sexyprůmysl. Co kdyby provedly masovou nátlakovou akci???Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
RE: Nova a šeherezádaJak tak na to hledím, tak nemělo by se to jmenovat na Slovensku Šeherechrbát a ne Šeherezáda ??? Možná by to tam strhalo totálně všechny rekordy ve sledovanosti ... :))) :laughing:Hlavně klídek...
|
broncek
![]() |
|
![]() |