, sekce: Linuxové přijímače |
|
DreamSky NXP 256 and SG 2100APozdravujem všetkých a prosím majiteľov vyššie uvedenej kombinácie o skúsenosti z ich vzájomnaj spolupráce. Uvažujem o kúpe tohto prijímača (modernizácii mojej súčasnej zostavy)k motoru SG 2100A a AL parabole 130/135 a nie som si istý aj tým či zdroj tohto prímača je na túto parabolu postačujúci. Ďakujem za reakcie. |
real
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 88 |
|
|
RE: DreamSky NXP 256 and SG 2100APrečo?Napájanie z prijímača stačí a motor je asi iba do 1,2 metra podľa http://www.pulsat.com/products/Moteck-SG2100A-DiSEqC-Motor.html.Znamená to že ak budú problémy tak potrebuješ na danú parabolu iný motor,iný prijímač bude napájať motor rovnako. |
tras
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 425 |
|
|
RE: DreamSky NXP 256 and SG 2100APodľa toho čo píšeš, keď môj súčasný Openbox zvláda túto parabolu za vetra aj nrazu mal by ju podľa teba zvládať aj DreamSky. Tu na parabole som sa však práve dočítal, že v niektorých prípadoch, keď bol zdroj slabší došlo k jeho odpáleniu, čo by som pochopiteľne nechcel.Iná vec je ich vzájomná spolupráca, ktorá ma tiež zaujíma, pretože mám osobnú skúsenosť s AB DSR 322 a SG 2100A, ktoré si nerozumeli a bol som nútený tento prímač vrátiť (dôvody akceptoval aj predajca). |
real
|
|
RE: DreamSky NXP 256 and SG 2100ANa takú veľkú parabolu máš motor určený pre 120-ky paraboly.Prijímače nemajú parametre podľa veľkosti použitia paraboly,veľkosť paraboly musí sedieť k motoru.časom odíde motor a môže to viesť aj k odpáleniu zdroja. |
tras
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 425 |
|
|
RE: DreamSky NXP 256 and SG 2100AOk. Ďakujem za názor. To, že motor SGA 2100A je určený pre paraboly do 120 cm viem. Mne však motor funguje pri tej 135 cca 8 rokov bez zásadných problémov a ako som písal, nijako ho nešetrím. Nemám obavy, že by mi odišiel motor, ale zdroj nového prímača. |
real
|
|
RE: DreamSky NXP 256 and SG 2100AOno je zdroj DreamSky NXP 256 dost maly,tak kopec ludi ma z neho obavy(ze ma spotrebu menej ako 10w,neznamena,ze v zdroji nemusi byt rezerva).Kvalita vsak nesuvisi s velkostou vôbec(max impulzne trafo,ktore rozhoduje o vykone),miniaturizacia impulznych zdrojov bude pokracovat-nezabudnem na jednu zvaracku do 200A,ktora nevazila ani kilogram,ked som dokonca videl to male trafko vo vnutri,tak som sa zlakol,ze to ani nebude zvarat.A zvaral som v pohode 4 elektrodou. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 718 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|