![]() |
|
Kódovací systém UPC Direct byl prolomenTak to může být už vážný problém.....Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68 | |
![]() |
|
RE: Kódovací systém UPC Direct byl prolomenjo a já si myslím, že ten test ICE karty je pro abonenty UPC důvod k oslavě, protože jinak by zůstali odkázaný na UPC přístroj s párovanou kartouVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
vortimondco blbneš???to snad nění možné,mám oficiál.kartu UPC a nepotřebuji párování,jede to jak ve vantage tak i Arivě200HD ,nebo ARGUs VIP.Kam ji dám tam jede ve čtečce a bez modulu Cam./mimo TECHNISAT HD :laughing: :laughing: tam jde velké kulové!Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
To heryKamaráde, nebýt komerčních karet a modulů, tak se díváš z okna na Lanškroun ...BTW. Už jsi nějak rychle zapoměl na ten loader od Itala, který žije ve Švýcarsku, jak mu jede Liberty od jara 2010 a určitě nemusím pokračovat a psát další tvé bláboly ... O CRW víš kulové a nevíš, jaké má UPC možnosti, aby vyřadilo BDC. :laughing: :laughing: SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE
|
4mk
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 635 |
![]() |
|
RE: Kódovací systém UPC Direct byl prolomenUPC používá tři způsoby prodeje:1. samotná karta pro vlastní tvůj přijímač - Cryptoworks 2. dodávaný přijímač s kartou UPC šmejd - Cryptoworks 3. to samý, ale - Nagra 3 + párování Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
4mkTo ani tak dvakrát nevadí/provokuješ stále/hlavně,že to víš TY!!!To je nejdůležitější!!!/Dnes končím čau jdu dokoukat Fotbal ,hraje Borussia,ta je lepší než Tvé názory,které máš!! :8) :laughing:Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: Kódovací systém UPC Direct byl prolomenUPC testuje ICE protože cryptoworks karty už se přestaly vyrábět. o hacku neví nic. je to potvrzená zpráva od pana MalinyVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
vortivitaj spat :))) |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
RE: Kódovací systém UPC Direct byl prolomenPreco UPC chce menit karty CW a prejst na ICE, nez keby jednoducho dali do obehu karty Nagravision 3 a stary system odpojili ?AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
RE: Kódovací systém UPC Direct byl prolomenAž nato že ty jejich SD šroty by Nagru nezkously ale ICE asi jo proto to testují.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Kódovací systém UPC Direct byl prolomenAsi tak nejako.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
RE: Kódovací systém UPC Direct byl prolomenV roce 2012 končí podpora Cryptoworks - takž do r. 2014 výměna všech karet - nebo dříve protože systém CW bude opět prolomen u všech proviaderů jak tomu bylo kdysi. Je potřeba vyměnit karty a napakovat se - tohle se týká Skylinku který prohlásil že platícím abonentům karty vymění bezplatně a ty co mají jen neplacenou nabídku si kartu zacvakají.Majítelé CSlink mohou být klidní neboť to zaplatí provozovatel jak slíbil. U UPC lidi nic řešit nemusí neboť výměnu zaplatí provozovatel. |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
![]() |
|
Kódovací systém UPC Direct byl prolomenPočítej!!! :laughing:Karta stojí přibližně 3000,kč 3x celá nabídka včetně HD je za měsíc kolik????560 nebo možná 6OO,kč,já to nepočítám takovéto drobné!!! cca 5000,kč za rok? :laughing: :laughing:Jede to už od listopadu a podle toho jak to v AU běží a mám zkušenosti s bývalými kartami třeba GAMMA,což jede už tři roky a stále,to pojede delší dobu,protože Ty úpravy,drobné které mohou provést tahle karta zvládné novým SW,kdyby výměna proběhla během roku/tak spočítáno jsem v plusu(/ a navíc tu kartu mohu využít na C+NL včetně HD na astra 3 23,5E,NOVA řecko,což je taky kolem 100 programů,Digiturk 107 programů přibližně a jiné a jiné providery např TOTAL TV,SEXY na všech možných místech orbitu a víc radší nebudu uvadět jako je Aljazzera Sport ,Když si budeš muset na rok koupit každou kartu např.C+NL 24000,kč rok a to je jen jedna platforma,tak ať mni tady napíše jakýkoliv borec,že za ofic. karty zaplatí méně.To napiše jenom chlap,který má v mozku natentováno!!!Asi jako 4mk,který si myslí,že spapal svět,a přitom s myšlením tohoto individua to je asi malinko někde jinde/potřebuje lékaře/provokater/ :8) :8) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: Kódovací systém UPC Direct byl prolomen@hery, ale ne každý se na tolik programů stihne koukat... :)))Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Nějaknerozumím pojmu třikrát celá nabídka včetně HD za 600 korun....Kde to dostanu? |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Kódovací systém UPC Direct byl prolomenNiekdo tu dávnejšie predpovedal že irdeto urýchli koniec cryptoworksu,no a je to tu :fuming: :bomb: |
noha
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
RE: Kódovací systém UPC Direct byl prolomenVšetky stranky su sledované ake kolvek informacie neautoryzovanému prijmu budu riešené Sudnov cestov |
FAK13
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 501 |
![]() |
|
RE: Kódovací systém UPC Direct byl prolomenFAKu, nepij to už..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: UPC DIRECT Tomik535Tomik 665588esausu RR555498 p 78854 |
FAK13
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 501 |
![]() |
|
hoboASI v UPC mám to ,teď na to koukám v SIPO ůčtu 656,kč je to za měsíc,je tam ještě 250,kč skylink a 260 DIGI,paušál to jsou drobné,které mohu dát,včetně HD/UPC/:laughing: :laughing: Jinak problém s kartami neofic.nemám 6000,eček za měsíc je moje marže kterou ještě dnes dovedu vydělat,jsem důchodce celý důchod mi chodí na účet/zatím ho nepotřebuji/Moje žena taky v důchodu a také podniká,má to stejné jako já,svůj důchod také nepotřebuje zatím/takže 100,eček je tak asi velmi dobrá večeře s dcerou a zeťem ve SWISS třeba v ZURICHU,nebo San Gallen tj tak posezení cca na dvě až tři hodiny. :8) :8)A jestli dám za kartu 100 a nebo jinou částku,nebo i zapřístroj,mě vůbec nezajímá!!!!!Takhle asi to je,nic s tím nenadělám a jsem rád,že jsem stále zdraví,skoro stále mladý a hlavně veselý.Proto ty srandičky v životě a tady na parabole!!!! :laughing: :laughing: :laughing: Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
re:heryano,,mlaskate spravne,je to rocne :))) |
john1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 229 |
![]() |
|
heryUž je nech napokoji.Zase se do tebe budou strefovat a bude to jako na trhu.Máš možnosti,které se jiným ani nezdají a protože jsme v Čechách,tak se vesele závidí a pomlouvají.Já naopak přeji každému jen to nejlepší a nezávidím.Za prvé to užírá a za druhé to nepomáhá...Jinak díky za příspěvky a trochu toho sat.rozruchu tady. |
Fero Ch
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 208 |
![]() |
|
heryty kluku zlatej hlavně to nepiš na berňák!jinak tě zdravím (dokud se neuzdravíme)! buďme veselí stále a vždycky, zazpívejme sobě třeba po swissarky :8) :O |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Kódovací systém UPC Direct byl prolomenAd hery" Jede to už od listopadu a podle toho jak to v AU běží a mám zkušenosti s bývalými kartami třeba GAMMA,což jede už tři roky a stále,to pojede delší dobu,protože Ty úpravy,drobné které mohou provést tahle karta zvládné novým SW,kdyby výměna proběhla během roku/tak spočítáno jsem v plusu " Netrep ... od listopadu to urcite nejede, sice op keys boli von 9.11., hack nano 8060 bol rieseny len 10.1.2011 Co sa tyka tych zmien, pokial by UPC preslo na providera 8C key 01, s tym zeby nan neposielali C841, to AU si mozes spolu s blue dragon teamom strcit tak nanajvys za klobuk :) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
FAKUty klíče sedí!ale to směrovací číslo na konci prej nesedí do žádný pr...e :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Kódovací systém UPC Direct byl prolomenJá nepodnikám - mám důchod na hlavu 6300Kč vydělám si 15000Kč žena 7000Kč a taky si žijem skvěle:laughing: |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68 | |
![]() |
|
![]() |