Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Jaký příjmač pro LAN sdílení

Ahoj, chtěl bych se Vás profíků zeptat, jaký doporučujete příjmač pro domácí sdílení karty přes LAN. Je mi jasný, že mnozí jsou tu dost podráždění, když mají odpovídat na dotazy ohledně sdílení, ale na podrobnosti o sdílení se neptám.

Jde o to, že si platím u UPC plnou nabídku, tzn. ze mám svojí kartu, nezajímá mě stahovaní klíčů z netu. Ale vzhledem k tomu, ze mám další dva dětské pokoje a ložnici potřeboval bych doporučit sat. přístroje, který umí sdílení přes domácí síť. Spolehlivě, tak aby se obraz nesekal. Co jsem koukal, tak většina pristrojů co to umi stoji kolem 10tis, ale nikdo Vám neřekne jak to funguje. Nejsem žádnej blazen jako Vy :), stací mi, když ten přístroj splní účel a nejlépe kdyby to uměl v menu už od výrobce, protože nějaké stahování ilegálního softu z netu, to pro mě moc není, ale kdyby nešlo jinak tak bych se do toho pustil.

Máte nějaké tipy? Nebo neprodáváte přímo někdo sat techniku a poradíte?

Vipeer
Registrace: 2/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Jaký příjmač pro LAN sdílení

staci opensat x710,openbox x810,opensat9900,opensat4000,je si zcoho vybrat,poradil som ti tie co poznam ze idu

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

openbox x810 na sdílení po LAN :laughing: :laughing: OMFG

Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..

Karlos1
Registrace: 2/2007

Používám Ariva 200 HD,bez problémů R^

IPBox 99HD, Skylink ICE. OSCAM y-mod.

jirkaol
Registrace: 2/2009

pre wwe

prosim ta prezrad mi ako vedia opensat x710 alebo openbox x810
zdielať UPC kartu štyri primače medzi sebou.
Viper sa pýta na zdielanie do spalne dvoch detskych izieb a stavajucej (asi obyvaku) izby tak by som sa chcel priučit ako to urobit s tebou odporučenými primačmi podla mojich laickych prepočtov štyri izby jedna karta.
podla mojich informacii (možno nie spravnych)toto zvladajú len linux primače a teraz aj ked ešte nie celkom na sto percen openbox S1

fox
Registrace: 4/2006

Aby ti to šlo spolehlivě ,pak bych doporučil servr (linux) a klienty jak už tu bylo zmíněno Arivu ,satelitu , dreamsky nxp atd...

Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..

Karlos1
Registrace: 2/2007

Díky Díky

Děkuju moc za reakce,

zatím mám tedy favority Opensat4000 HD a Ariva 200. Ted jde jen o to, jestli do nich musím nějak softwarove zasahovat, nebo už to maji v menu, a stačí nakonfigurovat IP adresy a je to. :)

Vipeer
Registrace: 2/2011

O těch Arivách máš dost napsáno na AB foru.

IPBox 99HD, Skylink ICE. OSCAM y-mod.

jirkaol
Registrace: 2/2009

kdyby jsi chtěl nechej kontakt :8)

tonek
Registrace: 1/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra