Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Neotion Idreto CI+ (k recenzi na uvodni strane)

Poradte mi, jsem natvrdlej, nechapu to. V recenzi se pise, ze modul je CI+ a ze proto s nim jsou problemy v CI+ prijimacich. Tohle moc nechapu, ale jeste vic nechapu, chodi to v normalni CI prijimacich? Napriklad konkretne, bude to chodit v mem Technisatu Digicorder S2X? K cemu je tady CI+ modul, kdyz 99% prijimacu tady prodavanych jsou pouze CI. Diky za odpoved.

mber
Registrace: 11/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Neotion Idreto CI+ (k recenzi na uvodni st...

byl vyzkousen v "cele rade" satelitnich prijimacu.Problemy maji zrovinka PC karty Technisat,tedy aspon prozatim:).S dotazem kontaktuj primo OMKO,nebot zda to chodi v ostatnich Technisatech vi jen oni.

hdpe

Rozumim, me slo spise o obecnou otazku. CI+ moduly jsou zpetne kompatibilni s CI?

mber

šit

myslím, že treba poďakovať nemenovanej firme za perfektný test a dôležitú infomráciu "byl vyzkoušen u řady přijímačů".
To je skutočne skvost hodný recenzie.

Podľa mojich skúseností (a to je dôvod prečo nič konkrétneho táto firma neuviedla, pretože už by nepredali skladové zásoby) tento modul nebude chodiť v TechniSatoch slávnej rady "X".
Nechcem tu "sýčkovať" ale zatiaľ vždy všetky problémy vyžrali majitelia Xov.
Na originálnu verziu samozrejme existuje nový FW ktorý rozširuje Digicorder HDS2 a Digit HD8S o funkcionalitu pre CI+ moduly. Tak soudruzi z OO dúfam že tentokrát sa hlboko mýlim a v dobrom verím, že sa hlboko sklamem !!!

Dagy2
Registrace: 11/2010

technisat hd8+

Takže pokud jsem vážil cestu do němec kde jsem koupil Technisat HD8+ i s německou kartou HD+ neprohloupil jsem a bude mne tam tento modul fungovat? Ještě chci počkat jestli CSLINK nevyjede s něčím zajímavým , když má nového vlastníka , ale jinak chci pořídit tento modul a SKILINK kartu.

keramik
Registrace: 1/2007

keramik zatím si neprouhloupil

do tvojho stroja ide CI+ modul.

Takže ti radím neprohloup ani druhý krát a kup ICE kartu, nie Irdeto, pretože v tu bude rovnaká funkcionalita ako u HD+ nemeckých - nemožnosť preskakovať reklamy a pod.

Dagy2
Registrace: 11/2010

Neotion CI+ (Conax) je aj pre polske TNK HD. Mne to ide vo Vantage v beznom firmveri, ktory nema ziadne oznacenie CI+ ready a pod.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Technisat HD8SX

V tomto přístroji mi funguje modul od Smitu (IRDETO CI+ Secura plus) v pohodě, a je taky CI+. FW mám poslední co je na OTA.

Pepann
Registrace: 3/2007

Pri recenzovanom module je funkcia "single decode" , co zas moc nesvedci "kvalitnym prijimacom s PVR " :))) vsak ano ?

grantec
Registrace: 3/2007

@keramik

ma uvedeny prijimac komplet CZ menu a taky umi vsechny CZ znaky v EPG? Nebo je s timto problem?

zzz
Registrace: 1/2006

Musel jsem to EPG zkusit , protože to zatím používám jen na CANAL+ SPORT HD. Takže odpověď -ano , jak menu , tak EPG česky s háčkama a čárkama bez problémů

keramik
Registrace: 1/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra