, sekce: Skylink |
|
Neotion Idreto CI+ (k recenzi na uvodni strane)Poradte mi, jsem natvrdlej, nechapu to. V recenzi se pise, ze modul je CI+ a ze proto s nim jsou problemy v CI+ prijimacich. Tohle moc nechapu, ale jeste vic nechapu, chodi to v normalni CI prijimacich? Napriklad konkretne, bude to chodit v mem Technisatu Digicorder S2X? K cemu je tady CI+ modul, kdyz 99% prijimacu tady prodavanych jsou pouze CI. Diky za odpoved. |
mber
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 76 |
|
|
RE: Neotion Idreto CI+ (k recenzi na uvodni st...byl vyzkousen v "cele rade" satelitnich prijimacu.Problemy maji zrovinka PC karty Technisat,tedy aspon prozatim:).S dotazem kontaktuj primo OMKO,nebot zda to chodi v ostatnich Technisatech vi jen oni. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
|
|
RE: Neotion Idreto CI+ (k recenzi na uvodni st...Rozumim, me slo spise o obecnou otazku. CI+ moduly jsou zpetne kompatibilni s CI? |
mber
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 76 |
|
|
šitmyslím, že treba poďakovať nemenovanej firme za perfektný test a dôležitú infomráciu "byl vyzkoušen u řady přijímačů".To je skutočne skvost hodný recenzie. Podľa mojich skúseností (a to je dôvod prečo nič konkrétneho táto firma neuviedla, pretože už by nepredali skladové zásoby) tento modul nebude chodiť v TechniSatoch slávnej rady "X". Nechcem tu "sýčkovať" ale zatiaľ vždy všetky problémy vyžrali majitelia Xov. Na originálnu verziu samozrejme existuje nový FW ktorý rozširuje Digicorder HDS2 a Digit HD8S o funkcionalitu pre CI+ moduly. Tak soudruzi z OO dúfam že tentokrát sa hlboko mýlim a v dobrom verím, že sa hlboko sklamem !!! |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 181 |
|
|
technisat hd8+Takže pokud jsem vážil cestu do němec kde jsem koupil Technisat HD8+ i s německou kartou HD+ neprohloupil jsem a bude mne tam tento modul fungovat? Ještě chci počkat jestli CSLINK nevyjede s něčím zajímavým , když má nového vlastníka , ale jinak chci pořídit tento modul a SKILINK kartu. |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 634 |
|
|
keramik zatím si neprouhloupildo tvojho stroja ide CI+ modul.Takže ti radím neprohloup ani druhý krát a kup ICE kartu, nie Irdeto, pretože v tu bude rovnaká funkcionalita ako u HD+ nemeckých - nemožnosť preskakovať reklamy a pod. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 181 |
|
|
RE: Neotion Idreto CI+ (k recenzi na uvodni st...Neotion CI+ (Conax) je aj pre polske TNK HD. Mne to ide vo Vantage v beznom firmveri, ktory nema ziadne oznacenie CI+ ready a pod.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 649 |
|
|
Technisat HD8SXV tomto přístroji mi funguje modul od Smitu (IRDETO CI+ Secura plus) v pohodě, a je taky CI+. FW mám poslední co je na OTA. |
Pepann
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 25 |
|
|
RE: Neotion Idreto CI+ (k recenzi na uvodni st...Pri recenzovanom module je funkcia "single decode" , co zas moc nesvedci "kvalitnym prijimacom s PVR " :))) vsak ano ? |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
|
|
@keramikma uvedeny prijimac komplet CZ menu a taky umi vsechny CZ znaky v EPG? Nebo je s timto problem? |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 001 |
|
|
RE: Neotion Idreto CI+ (k recenzi na uvodni st...Musel jsem to EPG zkusit , protože to zatím používám jen na CANAL+ SPORT HD. Takže odpověď -ano , jak menu , tak EPG česky s háčkama a čárkama bez problémů |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 634 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|