Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

UPC Direct - otázky + vlastné riešenie

Zdravím,
neviem sa dopátrať, či v ponúkanom HD STB služby UPC Direct je HDMI výstup (na ich webe píšu o SCARTe). Ak nie, išiel by som do vlastného riešenia + UPC karta.

V prípade kúpy vlastného HW (parabola, stb atď.) prosím o Vaše tipy a dobré rady pre čo najlepšie riešenie v zmysle cena/výkon. Účel použitia - len sledovanie UPC Direct HD (ESPN America, nejaké to doku a pod.).

Ďakujem za pomoc.

Majkee
Registrace: 4/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28
Odpověď v diskusním vlákně

RE: UPC Direct - otázky + vlastné riešenie

Samozřejmě, má HDMI...

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

a počítat snad umíš ?
za pronájem dáš měsíčně 150kaček.
FILIP je dosti poruchový to tě ale nezajímá pokud nejsi z Horni Dolní kde bude výměna trvat týden.
Má ovšem HD REC !
tak pokud na delší dobu tak jednoznačně VLASTNÍ!

tonek
Registrace: 1/2009

a řazení kanálu na Filipovi !!!
pouze dle UPC DTH S.a.r.L. Luxembourg

tonek

a neumí jako jediný na světě zobrazit 1080i

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Ďakujem všetkým za info.

ad tonek: HD recording nepotrebujem (btw. čo si toľko všetci nahrávate? veď tam poriadne nič nedávajú...) Stačí mi len HD prijímač na sledovanie HD. Predpokladám, že dodávajú iný stb pre HD balík a iný pre HD PVR. Opravte ma, ak sa mýlim (asi sa mýlim a na všetko šupujú ten Philips).

ad vorti: k čomu mi je 1080i? Nevidím na 1080i absolútne žiadne opodstatnenie v súčasnom vysielaní (pre moje oči 720p je lepšie ako 1080i a to mám dosť napozerané pure BR v 1080p ako aj 1080p rips i 720p upscale na 1080i rips).

Doplnenie: ak UPC ponúka len stb s pvr a to tak, že pre HD balík si musím od nich vziať a platiť aj PVR (4 + 5 € mesačne navyše), tak preferujem vlastné riešenie. Ozaj UPC mi pri montáži dodá aj ich parabolu, alebo tú musím mať vždy vlastnú? Keďže neviem, čo do budúcnosti s TV (čakám, kedy skončí DigiTV licencia na PL), najradšej by som bol za komplet od UPC (nič neriešim, dodajú, namontujú a odídu - 24 mes. viazanosť, skončí - zbalia si svoje veci a hotovo).
Vie mi niekto definitívne povedať, ako to vlastne je s tými balíkmi a cenami UPC Digital?

Majkee

nic neries...kup si komplet vlastne nadobicko a od UPC zober len kartu na rocnu viazanost

radolaco
Registrace: 2/2010

já jsem pro dragona. kecům o rychlý výměně karet nebo nějakém zákroku nevěřím

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

asi se ptáš na špatné adrese ta správná je "
UPC DTH S.á.r.l.
P.O.BOX 69 HODONÍN 1
tel 420 222999900
http//cz.upcdirect.com

já co vím tak platíš za HD balík 100 nebo 150 ?
za Filipa 100nebo 150
a za balík dle výběru min 399.-

samostatná karta 299.- balík Medium
na ni si můžeš koupit HD balík a jiné balíky

atd a já su taky balík

tonek

ja by som bol tiez za dragona, ale podla mna tie cachry machry s kodovanim robi UPC presne kvoli nemu...a ak do do par mesiacov odstavia potom nakup tejto karty moze vyjst vyrazne drahsie ako oficialne platenie....tak ci tak, majitelom UPC direct zavidim akurat to ESPN HD a kedze mame zatial ESPN SD v slusnej kvalite od AustriaSat, tak to mi staci...a baliky od skylinku sa daju stale kupovat "lacnejsie" :D

radolaco

UPC to dělá kvůli tomu, že končí výroba karet cryptoworks. o hacku neví nic. výměna karet se nechystá

vortimond

"Ozaj UPC mi pri montáži dodá aj ich parabolu, alebo tú musím mať vždy vlastnú?"

musis mat vlastnu

nech sa dari, ahoj ;)

a ak by si sa rozhodoval co kupit: tak Clarke-Tech ET9000 HD, gibertinku 80cm, LNB Invacom

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

o nikoliv!

plnou mísu včetně držáku dostaneš od UPC, a taky kus káblu

tonek

že načo 1080i?

pretože vysielanie je v 1080i. Takže ak ten filip nevie 1080 tak to bude mršiť na 720i a tvoj TV si to bude zase naspäť prepočítavať na 1080i (ak budeš mať placku FullHD).
Nato!

čo furt nahrávame? to je jednoduché, prídeš domov, pustíš film a time shift. Máš tak 45 min čas sa venovať niečomu inému a potom preskákaním reklám skončíš pozeranie filmu v on-line.
Nato! Aby som nemusel čumeť na poskakujuce j.e.bnu.t.e vianočky a sobov

Dagy2
Registrace: 11/2010

tonek

na Slovensku nie (teda ak to nezmenili, no uz 1-2-3, dostavas len a len primac)

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.
Text zeditoval moderátor alfasex. Datum editace: 14.02.2011, 11:51.12

alfasex
Registrace: 8/2006

Dagy

ja teda nenahrávám nic a skoro na nic nečumím ale konečně vím naco je to rec dobrý, clověk se pořád učí! R^

jo a pro Majké ještě můžeš dostat k té kartě za kilo další kartu (pro kamoša)

a pro čaroděje Vortiho že od jisté doby mu věřím úplně všechno :))) hlavně že UPC neví :8)

tonek

ad alfa + tonek: tak ako to je? dodajú mi parabolu, alebo nie? a čo montáž?

ad tonek a miesto kontaktu: podľa toho, ako poznám slovenskú odnož upc (bez ohľadu na typ služby), s nepresnými informáciami a zavádzaním zákazníka idú ruka v ruke. radšej sa pýtam na konkrétne skúsenosti ľudí a naivne predpokladám, že budú úprimní.

Majkee

alfiku

tak pardon, sem si nevšim slovečiny a neznám Vaše poloměry
SORRY R^ T.

tonek

Majké

omlouvám se to co jsem psal platí v ČR
a to píšu zcela UPŘÍMNĚ

tonek

ad Dagy2: s tým vysielaním v 1080i to myslíš vážne? ktoré kanály sú takto vysielané v UPC Direct HD balíku?

prídeš domov a pustíš film? :) nesranduj a na akej tv (keď hovoríš o reklamách)? stavím sa, že všetky tie filmy o ktorých píšeš si už tri, alebo päť krát videl...

snáď príde raz deň, kedy všetci zistíme, že TV vysielanie vlastne ani nepotrebujeme.

okej, nejaké návrhy na vlastné jednoduché riešenie UPC Direct karta + HD balík, keď nemám zo sat výbavy absolútne nič (mimochodom, momentálne mám UPC Digital). Zatiaľ navrhol riešenie len alfasex (ešte som nepozeral na cenu riešenia).

Majkee

Pokud

ti jde o 1080i tak všechny HD programy UPC ;)

hobo
Registrace: 1/2007

tonek: myslel som si, nemaj obavy, je to v pohode - ináč v každej službe ste predbehli Slovensko, snáď jediná výnimka je internet. v niektorých iných službách sme ešte x rokov za opicami.

Majkee

ad hobo: tak potom ten ich Philips je vhodný akurát tak do koša...wtf to sú tam v tom upc tak tupí všetci, alebo len produkťáci?

Majkee

Majkee

zas by som nepovedal ze SR je za CR v...skor mam pocit ze technologicke novinky vzdy boli skor u nas ako v CR...ale to len tak na margo

radolaco

majkee

tak ako ti píšu, všetky v UPC balíku idú 1080i. A u SkyLinku jak by smet.
Nehovorme o kvalite samotného programu ani obrazu ale je tam 1920x1080 pixlov. Takže ak máš zobrazovací panel 1920x1080 má zmysel medzi to vložiť STB ktorý vie len 720?

ak hovoríme o potrebe mať zapnutý "d.e.bi.li.zátor" tak nechápem načo potom nejaké UPC vôbec naháňaš. NAvyše ešte firmu s takými službami.
Počko pozrieš na internete, čas nastavíš podľa rádia tak prečo chceš niekomu mesačne cpať nejaké prachy za to, čo vôbec nepotrebuješ?

No, ale keďže chceš tak asi také zlé to zase nebude.
Spomínal si ESPN - to je program kvôli ktorému som tiež uvažoval prestúpiť na inú Vieru (Tomanová to ale nebude). Na ESPN je toľko reklám že taký Superbowl môžeš skrátiť o polovicu pomocou timeshiftu.
Jedine, že by si sa vyžíval rovnako ako na štadióne že po každom yarde si dáš hranolky, pizzu alebo aspoň colu. Potom áno, timeshift je blbosť.

Dagy2
Registrace: 11/2010

Zdaleka

ne všechny HD programy UPC mají těch 1920 pixlov ;)

hobo
Registrace: 1/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra