, sekce: Telly/Digi TV SK |
|
Digi TV nerieši problémyTáto firma má neustále toľko problémov, že neviem či by nebolo lepšie, keby krachla. Problémy nerieši alebo nevie riešiť. Uvítal by som viac kritických článkov na túto platformu. Ľudia by mali od nich odísť, lebo aj kvalitnejší analóg už končí. |
zfml
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 8 |
|
|
RE: Digi TV nerieši problémyS.P.A.M |
Rocco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 378 |
|
|
@zfmlchod to riesit na facebook alobo zasli e-mail ako staznost Digi TVZgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + TV JVC LT-65VAQ8235
|
Miko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 533 |
|
|
RE: Digi TV nerieši problémyv podstate nic nove si nepovedal... |
freee
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 555 |
|
|
RE: Digi TV nerieši problémyJenom co se týče Digi-TV, tak od včerejška TV Nova na této platformě bez signálu WSS... RvDVB-T2+0.8W+19.2E+23.5E~freeSAT+O2tv
|
vilda016
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 238 |
|
|
@MikoÚčet na facebooku ani nemám, nie som závislý na internete. |
zfml
|
|
zfmlCopak, někdo ti ublížil? Budeš se divit, ale některým lidem to za těch 260 kaček měsíčně stačí a nestěžujou si. Zrovna pro příbuzný vyřizuju partner box a asi dostanou humax 1 :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
|
|
RE: Digi TV nerieši problémyA že těch spokojených tady je... Proto se to také tady u nás a v některých dalších ,vyspělých ekonomikách tak intenzivně nabízí... :laughing:Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 640 |
|
|
OspravedlnenieOspravedlňujem sa za túto tému, nech už ľuďom nedvíha tlak. Nemá zmysel niečo tu riešiť. |
zfml
|
|
RE: Digi TV nerieši problémyale napr. mne digi staci |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 714 |
|
|
RE: Digi TV nerieši problémyNaprosto mi nevadi,ze jsem prubezne informovan,jak si pocina tato spolecnost.:)Sam mam DIGI ze "studijnich ucelu" ,pokud nejsou problemy se zarizenim a hraje to,mnohym to dostacuje (za ty prachy bezkonkurencni).A chovani DIGI TV jsem poznal na vlastni kuzi,nebot nekolik znamych,kterym jsem montoval dualni pristroje (presto,ze byli seznameni s problematikou)mne dnes zdravi "Nazdar byvaly kamarade":). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
|
|
@zfmlNechápu co tady řešíš ty,já totiž nemám s Digi TV žádnej problém.Moje obě smlouvy běžely celé dva roky a když jsem dal výpověďi tak je k mojí spokojenosti vyřídili.Pokud vím tak před podpisem smlouvy musí každý abonent počítat s určitými nedostatky,které ovšem pramení od původu majitele společnosti. VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
|
|
@martin5Ja som túto tému už uzavrel vyššie. |
zfml
|
|
RE: Digi TV nerieši problémyV žádném případě nedělám DIGI reklamu, ale pro mne, jako pro důchodce, je zcela vyhovující.Zvláště dokumenty.I obrazová kvalita se v poslední době zlepšila.Spílat můžete dál,ale spokojených je nás mnoho. |
bogdan
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 53 |
|
|
@zfmlPromiň tedy,jen chci naznačit že veškeré problémy si každý dělá sám svým úsudkem při podpisu jakékoliv smlouvy s ...(čertem,dáblem) :((VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
|
|
RE: Digi TV nerieši problémyjá mám Skylik 1rok a Digi tv od začátku to je asi 3.5 roku a TV kupoval v roce 2009 , ale když se podíváš na některý filmy Skylink SD tak by bly.... zlatá Digi TV . Podle mne si nevybereš VŠUDE JE NĚCO pokud nechceš HD. |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
|
|
RE: Digi TV nerieši problémyaj ja som z Digi spokojný za tých 9€ 60centov(290 SK) je to dosť dobrá kvalita . |
Sk Jano
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 395 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|