, sekce: Příjem satelitů |
|
HUMAX CRCI5500 a uložení pozice satelituMám již "letitou" sestavu HUMAX CRCI 5500+ parabolu s motorem SuperJack DG 120.Včera mi nějakým záhadným způsobem parabola ujela až úplně na východ a na TV zůstalo "Otáčení motoru". Odpojil a vypnul jsem sat. přijímač od motoru na cca 1 hod., poté jej zapnul, a přes menu v receiveru jsem nastavil: Instalace- Vyhledávání vysílání-Nastavit satelit a zkoušel "manuálně" otočit motorem. Motor parabolou otáčel. Když jsem ale dal "Uložit" a menu vyhledávání jsem opustil na obrazovce TV se opět objevilo "Otáčení motoru" a motor vrátil parabolu opět zpět až na východ. V podstatě tedy nelze v sat. přijímači uložit naskenovanou pozici satelitu. Poraďte kde může být problém. |
eda
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 6 |
|
|
RE: HUMAX CRCI5500 a uložení pozice satelituskusil by som reset motora. je to na spodnej casti motora vedla led . zatlacit pri napajanom motore asi na 10 sek. zablika a potom su pozicie resetnute. dalej sa ukaze co bude treba. nastroj tupa ihla. |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 238 |
|
|
RE: HUMAX CRCI5500 a uložení pozice satelituZapoměl jsem napsat, že i reset na motoru jsem zkoušel. Bohužel bez efektu. |
eda
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 6 |
|
|
RE: HUMAX CRCI5500 a uložení pozice satelituno, kazda rada draha. iny prijimac, kontakty F kon. koax. moze toho byt viac. |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 238 |
|
|
SuperJack DG 120Vada je v motoru. |
novy
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 43 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|