, sekce: Technika |
|
KonvertorZdravim zeptam se existuje nejaky drzak na 2 konvertory na jednu parabolu nemyslim twin myslim jeden vedle druhyho nekde jsem neco takveho videl ale nemuzu to najit proste je to jak je obycejny plastovy drzak pro jeden kon tak bych chtel pro 2 dekuji za radu. |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
|
|
RE: Konvertorale áno existuje. No s tvojej otázky nieje jasné načo potrebuješ dva konvertory. či chceš škúliť na dve družice alebo čo.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
|
|
RE: Konvertordržák multifeedu.....normálně k dostání.....DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),
|
pigfucker
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 554 |
|
|
RE: KonvertorTedka pouzivam jeden konvertor ale chci dat knemu jeste jeden mam a ten si chci zapojit do pc mam kartu hd tak proto nechce se mne kupovat twin staci drzak pro dva nebo ne? |
anton
|
|
RE: KonvertorNeco podobne tomu to.http://www.hqshop.cz/drzak-2x-lnb-plast-doprodej/p-11032/ |
anton
|
|
RE: KonvertorNe, nestačí. Dle Tvého popisu musíš mít twin když chceš jednu družici pro dva účastníky. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
|
|
RE: KonvertorAno jednu druzici a to jinak nejde udelat? |
anton
|
|
anton prijem z 2 druzic alebo jednej?vies ze tym multifeed drziakom budes z jedneho konvertora prijimat (na sat. prijimace) z jednej druzice a z druheho konvertora (privedeneho do sat. karty v PC) z druhej druzice.AK by si chcel oboma konvertormi prijimat z tej istej jednej druzice tak musis vymenit ten jeden -single- konvertor za -twin- ako to HiFiOK pise lebo aj mne sa zda ze chces prijimat na oboch to iste. Ale mozno ked vies ze nechces Twin tak vies co chces! ;-) Inac velmi teoreticky sme videli ulety tipu ze tu druhu hlavu das nad tu vo fokuse a bude prijimat trocha slabsie ale z tej istej pozicie ale to je tak minimalne usmevne a cenovo ti vyjde lepsie ked 1:1 vymenis ten single za twin a nemusis skoro nic prerabat, dostelovavat, ak pohnes drziakom konv minimalne- uvolnis len skrutky tak na 90% ti pojde obe. Len pritiahnes druhy privod a mas! K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
|
|
RE: KonvertorAle jak pises to prave jsem uz nekde videl proto se ptam jinak dekuji za rady kdyz to nejde tak to nejde koupime twin. |
anton
|
|
anton uhol dopadu sa rovna uhlu odrazuako ten-isty luc trafi do dvoch prijemcov zo zrkadielka ak su vedla seba? |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
|
|
@antondúfam, že máš jasno aký je rozdiel medzi twin konvertorom a monoblokom |
marianm
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 154 |
|
|
RE: KonvertorJasne proto bych se neptal jestli to jde kdyz jsem to nekde videl diky za nazory to mne staci. |
anton
|
|
antonDva konvertory vedle sebe můžou zastoupit jen monoblok, ale ne twin. |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|