Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Blue Dragon Cards - objednání ze zahraničních shop

Asi před 10 dny jsem se zde zmiňoval o objednání těchto karet přes zahraniční shopy. Prvně jsem to objednal přes www.sat-tv-media.com/shop/ -bohužel asi jsou to podvodníci zatím mě nic neposlali a platbu vyinkasovali dnes je to 8 den od objednávky navíc nefungují jejich stránky, že by Irdeto dělalo zátah na tento shop pan Vurall majitel tohoto shopu ani neodeslal info na email o přijetí platby věřím tomu, že je to podvodník. Ještě, že jsou zde dobří lidé a poradili mě, že kartu jde koupit i ze shopu na satkiwi.com bohužel karty už v tomto shopu nejsou dostupné asi se něco stalo. Já měl to štěstí, že jsem ji přes Pay Pal objednal u Satkiwi a ti mě ji poslali hned po přijetí platby 9.2.2011 tj. kdy ještě pár tj.130 ks na skladě měli. Dnes karta slavnostně přišla :) a tak jsem ji dle německého návodu, který jsem objevil na internetu v jednom fóru zabývající se těmito kartami. Dal jsem tam náplň pro Turky - samozřejmě jsem laik a tak první chyba byla ta, že název byl příliš dlouhý a tak mě vyskakovala hláška Error 123 a tak jsem název náplně zkrátil na minimum ,,D" a po té zápis šel. Po 3 minutách naskočili první kódované programy HD asi nejedou je u nich napsáno jen Irdeto takže super karta je vynikající jede ve čtečce Vantage 8000 S HD se soft bez EMU kvůli přeplacené polské kartě na Cyfru(fotbaly PL), kterou mám také ve čtečce. Bloker Cryptoworks je také dobrý vždy mě prodlouží o nějaký měsíc předplatné třeba CS Film, nebo Doku CS, zaplatím na jeden měsíc a jede mě to třebas o 2 měsíce déle a mám to v Blockeru.
Vrátím se k Blue Dragon Cards - chtěl bych poděkovat všem ,kteří ji zde chválí, protože je opravdu super. Nevěřícím tomášům bych vzkázal ať se jdou vycpat každý by měl mít radost, že něco takového je ane mluvit o nějakých škrabkách Gamma se osvědčila výborně, i když Bulsatcom po jednotlivých programech odpojuje Irdeto 2 a dává Bulcrypt. Naposledy včera TV plus. Ale přesto bulsatcom jede velmi dlouho a dlouho ještě pojede takže posměváčci, kteří budou mluvit o škrabkách mají zlost.
I kdyby tyhle karty skončili mám některé origální např. na německou Sky takže nikdo mě nemůže naštvat, že z těchto neoficiálních karet budou škrabky.
Na závěr bych chtěl poděkovat těm co mě pomohli (Hery, Vortimond, Decmen, Antonín, Tkan, Habr, Pollulin a všem ostatním, kteří budou do budoucnosti vždy plni optimismu co se týká sat. příjmu. Tenhle typ karet to je záliba tak proč něco nevyzkoušet, když to jde. ;) Čím dřív tím líp. R^

viking
Registrace: 9/2005
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Blue Dragon Cards - objednání ze zahraničn...

Preco taky zaujem o Digiturk, Nova Hellas, Bulsat a podobne? Maju programy z tychto balikov nejaku zrozumitelnu jazykovu stopu? Nie ze by som po nich tuzil, bohate mi staci to co mam, len ma to tak trochu zarazilo.

terrible
Registrace: 1/2009

viking

Parabola Gilbertiny 105,LNB Universál single,šum.č. 0,1 dB
BulsatKvalita signálu 99%Digiturk na W3 7E 96%, TURKSAT 42E
92% t.j. kvalita,žádné problémy,výpadky na thoru UPC 92% AMOS UK programy 99% atd.Chce si s tím pohrát a výsledek budeš mít.Atˇse Ti povede!! čau musím už zase pracovat!!!

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Vsechny vas zdravim vidim ze bdrc se stalo fenomenem tohoto fora ale znalosti jsou velmi male jsou 3 naplne do techto karet zapadni ta zvlada pouze jeden paket vichodni az 5 paketu naraz a Americka z Mexika kde kartu vymisleli asi pred 2 roky take vice paketova pro evropu nepouzitelna.Jinak si myslim ze kupovat si karty je dost nesmysl lepsi je prijimac se sdilenim s vinikajici podporou pokud mono z vichodu a predem si rict co chci sledovat a podle toho se zaridit.Vsem se omlouvam za svuj nazor skoro 18 let jsem zil v Petrohrade takze vim ocem pisu.

caryfuk
Registrace: 12/2010

kazdopadne ak ide niekomu iba o sportove kanaly-futbal za priblizne rovnaku cenu cenu si treba zaobstarat ALJAZERA kartu 1-10 programov a mate vystarane,nevies co skor pozerat(s vynimkov premier lig) R^

spaci10
Registrace: 6/2010

caryfuk

neexistujou tři "regionální" náplně do Blue Dragon. existujou tři různý karty. Blue Dragon je ta evropská

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

a tu kartu vymysleli nepochybně v Rusku, protože stránka je sice v angličtině, ale server je v Rusku

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Karta bldc byla vymyslena na Mexicky technicky universite v ramci souteze podobny souteze porada i Miti jak pro universitu tak otevrenou pro vsechny kde se zada tema a nejrychlejsi a spavny reseni bere 10000 dolaru. Na jeden druh bdrc se da nahrat 3regionalni naplne druhy 2karty se lisej kodvacim sistemem vi. me. pro evropu nejsou momentalne naplne to sami je s gama kartama jsou naplne pro Kanadu jizni Ameriku Asi.Jinak v Rusku se da koupit v nekomercnich sopech klubech treba matematickych zhruba za 50rublu s tim ze jste clenem tak nejak to funguje z mych zkusenosti i v Kande.

caryfuk

žádný mexický ani kanadský náplně neexistujou. a komerční kartu ti nikdo za 50 rublů prodávat nebude

vortimond

50 rublu je zhruba cena karty ne komercni 90 procent prolemeni jakeho koliv kodovaciho sistemu tv. tel. in. vzdy vijde z nejaky technicky university v ramci nejaky prace a technickym moznostem pak ji zhruba nekdo po case preda dal kamaradum a tak az se z toho stane komercni zalezitos.Jinak proc by nekoho zajimala placena televize film ktery ma ve ctvrtek v USA premieru se da v sobotu v shlednout v hd kvalite na netu a zhruba za 3tydny v hd stahnout treba ze komap elektri4ka atd v prislusnym pogramu to sami je s dokumentama a hlavne bez reklam diskoveri ngch atd kazdych 15minut reklama tak snad jenom sport a to uz lepsi sdileni za par supu se da koupit bez problemovi recir rodicum jsem koupil asi pred 5lety nanoxx9600 a od ty dobi jim na to chodi na astre skyde canal ho canal plus fr sp orf vlander a mnoho dalsich paketu z ostatnih druzic nova digiturk atd.Ted asi 2roky pouzivaj nanoprotek9750hd to sami plus hd programi soft se aktualizuje automaticky po siti.Takze prolomeni vzdy na zacatku je technicka zalezitos a az casem se stane komercni.Coz je hodne hloupi ze si nekdo koupi komercni kartu a stahne soft aniz by nanecem spolupracoval.Omlouvam se vsem ale jde o vysvetleni jak dochazi zhruba prolomeni jakehokoliv kodovaciho sistemu pokud neni primo na zakazku.Jinak se mi zda tahle debata zbitecna protoze lidi zajima jak se zadarmo koukat a ne technicka a matematicaka starnka veci otom by mela byt podsta debaty a ne kde koupit kartu a stahnout napln.Omlouvam se ahoj vseni.

caryfuk

ty seš komik. film co má v kině premiéru je za tři dny v HD kvalitě na netu? myslím že nejnovější Potter tam není v HD kvalitě ani dneska (a to už je pěkně dlouho od premiéry)

vortimond

Tak treba na veetlu sel uz v sobotu rano jinak novi film jde zhruba tyden pak uz je stary a jdou novi po premiere dvdvhd rip sel stahnout z elektri4ki zhruba za 12 dni neni problem do nej dat tytulky kdyz nekdo neumi rusky.Ale to uz neni debata o satelitni technice ale o vecech o ktery se zajima ma 12tileta dcera kde videt a mit prvni Pottra at film nebo knihu.

caryfuk

já ti jenom říkám, že momentálně se čeká až vyjde na Blu-Ray. potom teprve může být v HD kvalitě. dřív asi těžko, protože pirátská scéna není natolik technicky vybavená aby dokázala snímat filmy v HD kvalitě. ta kvalita je vždycky katastrofální

vortimond

Filmi se prece nesnimaj ale kopirujou film jde v USA jeko je Potter v 1000 kopich na premieru aby hodne videlal pritom nmozstvi se vzicdy nekde zkopiruje.A dvd disk se zacina dabovat a lisovat zhruba s premierou v ty zemi. Tady nejde o piractvi ale o vineseni a o umisteni na servr a dokazat ze jsem prvni proto se Rusky servi specializujou na film hudba atd a servr je vzdy nejakym stahovacim programu lepsi servi neviuzuvaj torrent site.Dneska koncim a jdu seriozne pracovat vsem se moc omlouvam ze jsem vas zatezoval svimi nazory ale nektery veci chtelo vysvetlit.

caryfuk

filmy se nedistribujou do kin v digitální podobě

vortimond

pro DDR

TY MUSÍŠ BÝT DOBREJ ŠÍLENEC A MAGOR KTEREJ FAKT NEMÁ CO NA PRÁCI NEBO NEVÍ CO S PRACHAMA ANEBO KECÁŠ!!!JEDNO Z TOHO JE PRAVDA!!! :lookaround: :lookaround: :lookaround:

marksony
Registrace: 3/2006

Hery

Ahoj, chtěl jsem se zeptat, kde by se dala sehnat tato karta už připravená pro příjem sat.? Za jaký love....? Díky moc za recept,odpověd.

Leonardis
Registrace: 2/2011

Jsem v tomto nováček...

Leonardis

marksony

proč by kecal,investuj do karet i s programátory okolo 20-30litrů,kup si přísroj za 4 tisíce a vždy o víkendu tu můžeš diskutovat jak jsi znalý a co za torzo ti jde :laughing: :laughing: :laughing:

misut
Registrace: 5/2005

Blue Dragon Card

Ahoj, chtěl jsem se zeptat, kde by se dala sehnat tato karta už připravená pro příjem sat.? Za jaký love....? Díky moc za recept,odpověd. Najde se i někdo jiný kdo tomu také rozumí?

Leonardis

id uz s tou skrabkou nekam ... kolko krat sa este chces spytat na to iste?

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

Blue Dragon Cards

Tebe jsem se na nic neptal! Ty tady v tom foru s těma to názorama nemáš co dělat. Nazdar a neotravuj.

Leonardis

marksony

Porad jak na to? Už připravenou kartu k přijímání a co za to?

Leonardis

a to akoze ty urcujes kto s akymi nazorama tu ma co delat?
Zasieras to tu tou istou otazkou aj napriek tomu, ze na nu nikto nereaguje, tak moc ine reakcie ani necakaj.
Co sa tyka skrabky blue dragon, rychlo ju kupuj, aby ti na nej UPC bezalo aspon o par dni dlhsie ako orf v emu :)

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra