, sekce: Skylink |
|
Skylink Irdeto CI+-OmkoUž je na skladě:http://www.omko.cz/?m=eshop&idm=katalog&k=1260881762&q=&kod=COMMNEOIRD tak co ,testnete ho někdo? ;)O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
|
|
CI modulV dnešní době kupovat CI modul je opravdu vyhazov peněz.Ale je vidět že jsou stále někteří nepoučitelní při výběru sat.přístroje.Tak proč na hlouposti nevyrejžovat v podobě CAM. Je to skutečně cenová :bomb: |
Old Master
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 687 |
|
|
RE:Old MasterTak já mám Topfielda už déle.To víš že bych chtěl lepší stroj ale tolik zas nemám abych je měnil častěji a určitě nejsem sám.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
|
|
RE: Skylink Irdeto CI+-OmkoAno nejsi, stejně jako můj kolega který má TF7700.Bohužel jej koupil loni kdy vše již bylo známo předem co se systému kodování týče.Ale dle rad prodejce že vše se vyřeší výmněnou CI modulů do budoucna je nejlepší.Tak že je tam kde je... |
Old Master
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 687 |
|
|
RE: Skylink Irdeto CI+-Omkoale nekdy si ho koupit musis kdyz si koupi treba dvou tunerovy prijimac nejsouto vyhozene penize |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
|
|
RE: Skylink Irdeto CI+-Omkoked si kupi dvojtuner, tak mu ten certifikovany modul bude na prd . single descramble mu neumozni vyuzit dvojtuner. teda- jedine crypto + fta. :))) |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|