Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

PENTHOUSE HD na Goldenu 980HD

čistě technický dotaz - viděl už někdo tuhle stanici jet na téhle mašině ? Ptám se proto, abych se ujistil, jestli si mám zahrát ruskou ruletu nebo to bude brnkačka a naskočí mi to jak Mrazík na Nově....
.
zatím mi tenhle Golden přežvejkal všechno, ale ze zdejších vláken o Penthousu mám obavy - má to jenom přeprogramovanou Conax čtečku na úplně prvním firmware hned když se dostal kdysi do prodeje - firmware přes servisní USB mi satelitní instalatér nedoporučil aktualizovat protože to prej dělá problémy - takže neaktualizuju ale ani mi to nechybí
.
ale tenhle Penthouse prý chce cosi odemknout - boha kde a co nemám tušení co má u toho Conaxu kde odemykat :zombie: - ale láká mě to a ty shave kočičky v HD kvalitě bych rád aspoň cvičně skouknul - nějaké rady jak to na tomhle Goldenu rozjedu bez dokoupení nějakýho cam modulu :scared: ?

Bororo
Registrace: 1/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: PENTHOUSE HD na Goldenu 980HD

drecrypt je sice funkcni, ale tyto karty jiz nejsou v prodeji - vice jiz pouze viaccess, tam kde jeste prodavaji modul s camem nevi o tom vubec nic

rj45
Registrace: 6/2007

sem se asi blbě vyjádřil nebo co :zombie: ? - když si koupím balík MULTI HD od Skylinku, pofrčí mi teda ten Penthouse nebo ne v univerzální čtečce Conax v tomhle Goldenu nebo mi tahle jediná stanice z HD balíku prostě nepůjde :zombie: ?

Bororo
Registrace: 1/2010

Pojde ti na 100% ok

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

mám VANTAGE 8000 S a promo akci na dva měsíce v balíčku MULTI HD mi penthause HD nejde (kódovaný program). Ostatní progamy v nabídce jdou bez problému.

Bohunka1
Registrace: 11/2010

Bohunka1: zapni EMM a pojde :)

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra