![]() |
|
MGM HD na TNK HDchtěl bych se zeptat vy co máte kartu TNK HD z Polska jak jste spokojeni s kvalitou programu MGM HD. vyplatí se to? je obraz solidní a bez vloženýho věkovýho upozornění? je dostupná angličtina? na programech Canal + Film Polska myslím je celou dobu to barevný upozornění. to by mě asi vadiloVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: MGM HD na TNK HDUpozornenie tam nie je. Obraz vcelku OK. Zvukova stopa eng v Dolby Digital a polska obycajna.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 632 |
![]() |
|
RE: MGM HD na TNK HDtak to je super. zrovna si pouštím nějaký trailery podle těch filmů v přehledu a vypadá to docela cool. většinou. takový zajímavý vykopávkyVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: MGM HD na TNK HDmně se právě podařilo našetřit asi 30 litrů a teď řeším takový dilema. jestli bych si měl předplatit Sky UK případně Sky DE a nebo koupit novou televizi a sledovat na ní Poláky.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
MGM HD na TNK HDKvalita MGM HD je slušná,s programy na TNK HD jsem velmi spokojen ,(hlavně cena-kvalita). |
baksik
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 334 |
![]() |
|
RE: MGM HD na TNK HDurčitě za těch 300 měsíčně není co řešit. ale zase na druhou stranu Sky je prostě Sky. ještě si to rozmyslím. ten prodej UPC karet strašně vynáší, je to doslova zlatej důl. jestli to takhle bude pokračovat, tak se koncem roku stěhuju do spojených arabských emirátů (tento příspěvek je vtip)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: MGM HD na TNK HDPresne tak (sky je sky),ja radšej zaplatím mesačne 8 dolárov (super stabilný sharing) za SKY UK (cca 50 kanálov v super HD kvalite) ako mám dať tie prachy za skylink alebo cslink. Aj keď samozrejme aj poliaci nemusia byť zlí ale počtom kanálov sa SKY UK určite nevyrovnajú.uClan ustym 4K pro, 500GB HDD, parabola AL 60 cm, Astry 23,5E a 28,5E, SK/CZ IPTV
|
limcek
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
limcekmohol by si sa mi ozvat na mail drtuch@azet.sk mal ny som na teba par otazok. diky :) |
rodla
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
RE: MGM HD na TNK HDs tím ti můžu poradit i já, ale nechce se mi to moc dlouze rozepisovat. jsem dneska skládal půl dne uhlí :laughing: krátce. jdi na fórum "cs kings" do rubriky "verified premium cccam". vyzkoušení je zdarma a za ostrý provoz se platí kolem 10 liber měsíčněVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
![]() |