![]() |
|
IPBox 99HD (2xDVB-S) a PIPV príručke k danému prjímaču som našiel pri PIP funkcii popis "Funkcia PiP funguje iba s SD kanálmi." - to platí aj v situácii ak je v prístroji 2xDVB-S tuner???Ďalej by ma ohľadne tohto príjmača zaujímalo: - možnosť prehrávania ďaľších typov mediálnych súborov ako mkv, BDrip a pod? - ako je to so súčasným nahrávaním a prehrávaním z (interného/externého-USB) disku - t.j. nahrávam zo satelitu a zároveň chcem prehrávať: pretým urobenú nahrávku zo satelitu ALEBO avi ALEBO mkv ALEBO ... - má funkčný (100%) blocker? - prehrávanie z úložiska v LAN sieti? - prístup po LAN sieti (napr z PC) k dátam na internom/externom-USB disku; prípadne aj počas nahrávania |
MartinNR
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
Ak je DVB-Stak je to samozrejme SD.Ak si sa chcel opýtať na HD, tak by to muselo byť DVB-S2 |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
Samozrejme ze DVB-S2Samozrejme som mal na mysli DVB-S2. Tento prijimac sa robi len s DVB-S2 tunerom. A sa da kupit s 1 alebo 2 tunermi DVB-S2, alebo sa da dokupit druhy DVB-S2 tuner dodatocne.Predpokladam, ze to bolo tvorcom manuálu známe a teda pri jeho písaní s tým rátali, napriek tomu je tam napísané to s tým SD. Takže ako je to s tým PIP? A prípadne ďalšími vecami? |
MartinNR
![]() |
|
ano pretožePIP HD+HD vie len veľmi málo prijímačov aj keď sú osadené 2xDVB-S2.Takže keď píšu SD-SD PIP tak to bude tak. A to už aj môj starý stroj s DVB-S+DVB-S2 vie PIP HD+SD. |
Dagy2
![]() |
|
to je ale uplne zle!!!takze nepojdu ani tieto kombinacie nahravanie+prehravanie:HD+SD SD+HD HD+HD to su tam potom tie tunery dost zbytocne... a v edison argus vip2 by to islo? ci zas to nie je linuxovy prijimac,a ktovie ci ma funkcny blocker... :((( utrpenie... |
MartinNR
![]() |
|
prečo by nešlo nahrávanie?PIP a nahrávanie sú dve dosť podstatne rozdielne veci!PIP je o zobrazení grafickou kartou a nahrávanie o rýchlost ukladania dát. |
Dagy2
![]() |
|
RE: IPBox 99HD (2xDVB-S) a PIPale IPbox by mi pripadá aj tak taký DoDo stroj. |
Dagy2
![]() |
|
tak kombinacia HD+SD/HD funguje?tak kombinacia HD+SD/HD funguje?ma to niekto vyskusane? ak funguje,v tom pripade by som ten PIP ozelel, aj ked sa mi to zda pritiahnute za vlasy, ze to nejde... |
MartinNR
![]() |
|
![]() |