, sekce: Příslušenství |
|
LNB konvertor SINGLENeviem sa rozhodnit medzi diavolom a invertom co je lepsie dik za radu |
marian
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 89 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
|
|
lnb konvLNB INVERTO BLACK MULTICONNECTSINGEL IDLB-SINL20-MULTI-OPP...som chcel dat tento lnb medzi astru a hot bird,ale ziaden signal..moze byt chybny ci je to smejd?A este sa chcem opytat,ktory lnb,znacky je najvhodnejsi na prijem rusov z 36st V? dreambox 800 hd
|
lubo540
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 956 |
|
|
RE: LNB konvertor SINGLEVortimond,docela bych věřil,že LNB na ktery si dal link bude parametrama sedět,ale v podstatě je tohle LNB k ničemu jak u nás tak u nich.Já mám na parabolách INVACOMY a nemužu si stěžovat,ale Inverto black ultra se jeví taky dobře. |
thrasher
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 296 |
|
|
RE: LNB konvertor SINGLEto je hezké,každý chválí něco jiného,fluše na další,takto to přeci nejde porovnávat,zajímá nás ,jak se který chová,ale taky je tady další parametr,ozařovač je jistě přizpůsoben k určitému typu paraboly,proto jedna značka může být super na 60tce,ale na 105tce to bude hnůj a naopak R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 501 |
|
|
RE: LNB konvertor SINGLEmy se tady bavíme o běžném spotřebním zboží. u univerzálních LNB se tohle neřeší. kdyby se to řešilo, nemohlo by se o nich napsat vůbec nicVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
vortimondAle to je právě chyba,pak vynikající LNB vyznívají jako špatné značky,tady se bavíme o stovkách běžných LNB,proto nejde srovnávat,tento je super,to si kup,ano je super,ale na jaké parabole,srovnávání těchto je k ničemu,musel by se tomu někdo věnovat a alespoň u deseti nejpoužívanějších parabol,provést testy třeba deseti LNB,i tak jde jen o orientaci,potom by se dalo trošku říci,k této parabole nejlépe sedí tento typ,jinak všechny reakce typu,tento je super,tento je špatný atd. jsou k ničemu,proto je tolik názorů a každý má dobré a nejlepší zkušenosti s jiným LNB,protože na jiné parabole R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
|
|
RE: LNB konvertor SINGLEale to nikdo nedělá! nikdo neporovnává deset různých LNB na deseti různých parabolách. to vůbec NEEXISTUJEVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: LNB konvertor SINGLEpierrepetrdobře zeptám se jinak .Co takový sharp LBN o něc se nic nepíše na 80 cm parabole a prodávají se ? Plno prodejen je nemá a přitom to byla kdysi špica .To OSTATNÍ JSOU LEPŠÍ ? |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
|
|
standa111nevím jaký máš na mysli přesný typ LNB,nemohu k tomu nic napsat,spíš mě šlo o to,že otázky typu, "jaký je nejlepší LNB" jsou k ničemu,jediná vypovídací hodnota může být s konkrétní parabolou,šumová čísla 0.1dB k ničemu,před několika lety jsem měl LNB co mi zůstal po UPC 0.6dB(možná to byl Sharp,teď si nejsem jist) na 80tce,tak jsem si chtěl vylepšit soustavu koupil jsem GI 0.1dB a vyměnil jsem ho,výsledek naprosto stejné hodnoty,nedá se říci,který je lepší,každý může být lepší,ale ke konkrétní parabole.vorti-vím,že to nikdo nedělá,proto nemůže soudit LNB,já jsem si tento výběr asi před dvěmi lety udělal pro jednu konkrétní parabolku camping 30cm,kde je potřeba vyždímat maximum,měl jsem k dispozici co sklad dal 5 různých značek LNB s 01-03dB,4 byly naprosto stejné a jediný byl lepší,psal jsem to tady tehdy,teď nevím přesně značku LNB ,myslím smart titanum white ,dalo by se to najít,0.3dB vím naprosto přesně,jen tato informace může mít vypovídající hodnotu,jinak je to k ničemu. R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
|
|
RE: LNB konvertor SINGLEtak jsem to vyhledal,nejlepší byl tehdy z pěti různých LNB inverto white 0.3dB na 35tce camping |
pierrepetr
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|