Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Ariva TT

Zdarec,
snažím se naladit Arivu, ale nějak mi to nejde.
LNB monoblock quad, mám uchycený dobře, jede mi přes něj HF 8900 obě družice, kabely jsou také OK, ale Arivu ne a ne rozchodit. Pokud vyberu družici 1, přiřsdím k ní 19,2° a Družici 2 23,5°, tak ta 23,5° mi ladí kanály z 19,2°, asi mám něco někde přehozený, ale nevím co. Pokud dám družici 1 a přiřadím 23,5°, tak je to to samé. Viz www.osobnipreprava.ic.cz/sat
Mrkněte, jestli mám správně nastavený diseqC, pls.
Díky...

monak
Registrace: 12/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ariva TT

no nevím, ale asi to máš nastavený jako 1 anténu :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Pozeram na tvoje obrazky. Problem je asi v tom, že máš Astru 3A v menu prijimača dva krát. Pod dvojkou aj pod trojkou. Jednu z nich zmaž. Potom si skontroluj či maš monoblok spravne uchyteny v parabole. Pri pohlade z predu na parabolu , lavy LNB uchyteny v osi paraboly, Pravy LNB vyčnieva vpravo. Potom nastav DiseqC prepinac pri A1 na 1/nic a A3 na 2/nic. Skus ci nieco naladiš. Ak nenaladiš nič, tak prehod DiseqC opačne. Malo by to fungovať.

PaliK
Registrace: 3/2006

Tak jsem laboroval až se mi to nakonec podařilo. Měli jste oba pravdu. Díky, už to fachá.
Jen by mě ještě zajímalo, jak nahrávat 2 programy a třetí sledovat. Time shifting mám povolený, začnu nahrávat 2 programy, každý z jiného TP, ale dívat se můžu jen na TP, ze kterých nahrávám:-( Návod je strohý a nic se o tom v něm nepíše....

monak
Registrace: 12/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra