, sekce: Zkušenosti |
|
subory .ts a soft.CuttermaranPouziva niekto na upravu .ts nahravok tento program ? Mam problem s konecnym spojenim audio a video suborov - stale mi to ,,vyhodi,, tabulku s mnozstvom chyb. MTV nahravky sa ale daju upravit bezproblemov. Napr. CT4. Prima, Sport5 - sa nedaju na konci prekodovat do mpeg. Mozu sa .ts nahravky z MTV a CT4 od seba nejako lisit ? |
bobanski
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 135 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
|
|
RE: subory .ts a soft.CuttermaranProblémom by mohol byť aj názov súboru. Mne robia problémy aj znaky s mäkčeňmi a dĺžňami, alebo rôzne čudné znaky. Skús premenovať súbor tak aby mal len písmená a-z, čísla, maximálne nejaké pomlčky a medzery. |
majoSk
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 381 |
|
|
RE: subory .ts a soft.CuttermaranNo nazvy suboru problemy nerobia. Vyskusam to este bez toho encoding a potom sa uvidi. Keby mi neslo nic tak by som to pochopil - ale niektore nahravky idu niektore nie. Zatial Ti velmi pekne dakujem za tvoje rady. Prajem pekny zvysok vikendu. |
bobanski
|
|
MajoEncoding som pri spravnom strihani nikdy nepotreboval.Vtedy ta cuttermaran ani inac strihat nepusti.Pri nemoznosti muxingu je jedine chyba v streame(gopy,pomer stran).Niektore muxery pustia iba standard mpeg2. Bobanski-skus pvastrumento-make ps a potom v mpeg2 v mpeg video wizard(plateny,ale je aj s liekmi) skontrolovat gopy. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 718 |
|
|
RE: subory .ts a soft.CuttermaranNo vyskusal som cutter. bez encoding - vsetko to prebehne normanlne ale vysledny subor ja taky ,,kockaty,, - ide to obcas zrychlene, bez zvuku..... |
bobanski
|
|
RE: subory .ts a soft.CuttermaranQuEnc - vyskusal som pomocou QuEnc previest subor avi do mpeg ale nic z tohoo nevzniklo - len subor o velkosti 0 kb. Neteba v tom este nieco nastavit ? |
bobanski
|
|
RE: subory .ts a soft.CuttermaranNo lebo ak mi QuEnc neprevedie ziadny subor tak nebude fungovat ani spolu s Cuttermaran nie ? |
bobanski
|
|
RE: subory .ts a soft.CuttermaranJa som v QuEnc nič nenastavoval. Môžeš ešte skúsiť zmeniť encoding na TMPGEnc alebo MPEG2Enc. Potom už neviem. |
majoSk
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 381 |
|
|
BobanskiV quenc videosubor nejde otvorit,preto to nemôze ani prekodovat.Tam otvoris iba avisynth script.A samozrejme musis mat nainstalovany avisynth.Kasli na encoding-ten nepovoluj-mozno chyba je tam-enkoding ti nejde(avisynth),niekedy to strihnes na spravnom mieste(bez potreby enkodovania)-zaciatok pred i-frames,koniec za p,alebo i-frames),tak ti to zmuxuje,inac nie.Zrus enkoding a potom skusaj.Enkoding je iba na to,aby si mohol strihat pred a za akymkolvek framom.A pri spracovani nahravok z tv taku presnost nepotrehujes. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 718 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|