Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Topfield SBI 2050 - závada?

Prosím o radu některého z majitelů Topfieldu SBI 2050.
Mám s přijímačem určitý problém. Po zapnutí naskočí na obrazovce informační lišta s údaji o přijímaném kanálu a obrazovka zůstane černá s hlášením "služba je v tuto chvíli kódována" , nebo "rezervovaná smart karta vrátila kód" . Toto hášení někdy samo po pár vteřinách zmizí a naskočí obraz a občas musím přepnout ovladačem kanál a poté naskočí obraz. Setkal se někdo u tohoto přijímače s podobným problémem?
Tento stav je od uvedení přijímače do provozu a před aktualizací SW se dokonce uvedené hlášení zobrazovalo i uprostřed sledování pořadu.
Kontaktoval jsem Skylink a ti mi zaslali nové data na kartu a zárověň mne ujistili, že je karta OK.
Je tady někdo s podobnou závadou?

Dík za rady.

Díky za rady. JOU

jou1
Registrace: 2/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Topfield SBI 2050 - závada?

Áno, takto sa chová tento prístroj. Najskôr si načítava a kontroluje kartu a až potom naskočí obraz. Skylink informoval, že tento stav môže trvať aj 20 sekúnd. Ale už počas sledovania by sa tieto hlásenia nemali objavovať, ak je už karta zaregistrovaná. Ak ešte nie je registrovaná, tak sa môžu tieto hlásenia a výpadky obrazu objavovať.

ozzy2
Registrace: 7/2008

me se to objevuje taky pri zapnuti a pak je to v pohode,ja jsem spokojeny R^

Sanca
Registrace: 1/2009

ano, to samé, buď relativně dost dlouho čekat nebo přepnout

sonav
Registrace: 11/2010

Pri tomto prijimaci je tato ,,hlaska,, pri spusteni normalna. Ak este nemas reg. kartu tak sa to zobrazuje castejsie a aj prijimac sa chova ,,cudne,,. Ak tam das najn. firmware tak sa to trochu zlepsi. Ale celkovo tento prijimac ,,startuje,, trochu dlhsie. Ja som to s nim vydrzal pol roka :-))

bobanski
Registrace: 11/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra