, sekce: DVB-S přijímače |
|
TechniSat TechniStar S1Dalsi z prijimacov, ktory dokaze pracovat s CI+ a zaroven je PVR - nie je to trochu ,,kontraproduktivne,, - ved predsa CI+ ma nahravanie obmedzit..... |
bobanski
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 135 |
|
|
me by spis zajimaloco to je multi jazyčný manual . proc ten manula nemuze byt vice jazycny a proc se tady montuje cizi slovo s ceskym slovem co na to maturita z cestiny ?? . to bude asi DAS ORIGINAL :))) standartni das original prepinani je taky jednou z nemnoha neznamych ktere ta recenze ukryva :) ale fotky, ty maj kluci pekny. tady by si mohli nekteri recenzenti vzit priklad :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
Das originalPředloni jsem taky montoval Technisat s heslem Das original. V názvu bylo ještě navíc X. A to znamenalo žádná další podpora SW. Dodatečně mě bylo vysvětleno, že tato řada označená X je určena na prodej mimo území německa. Das Originál. |
Teryk
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 168 |
|
|
RE: TechniSat TechniStar S1A co bys chtěl za podporu, když všechno funguje jak má? Fakt nechápu proč se tolik lidí neustále honí za nějakým novým SW - zřejmě paranoia z PC ;PVálku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
|
|
@terykčo si predstavuješ pod pojmom "sw podpora" ?To, že každý týždeň príde nový SW ktorý rieši základné nedostatky (sekanie prijímača, nenahrávanie apod)a pritom ďalšie dve veci sa týmto upgrade doj.e.bu takže prístroj funguje väčšinou ešte horšie? To je šmejd, ktorý nemal prísť na trh a nie SW podpora. Takých prijímačov je tu na trhu desiatky u ktorých si majitelia myslia ako dobre sa výrobca o nich stará. X-ová verzia funguje v tom rozsahu akú má špecifikáciu v manuále v čase keď ju kúpiš. Je treba počítať s tým, že už do nej nič nové nepribudne. To je prípad napr. HDS2X, kde za dva a pol roka nie je upgrade FW - ale k čomu, keď všetko funguje ako má? Nevýhodou X-ovej verzie je, že sa o reklamácie prístrojov stará lokálny dovozca, ktorý na ne kašle, u originálnej verzie sa môžeš obrátiť priamo na výrobcu. Záver: X nebrať, ale Das Original je das original na to vezmi jed. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 181 |
|
|
RE: TechniSat TechniStar S1Das Original vyrobený v Polsku, děkuji nemám zájem |
RRabbit
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 127 |
|
|
RE: TechniSat TechniStar S1Mám doma 3 Technisaty, vše funguje jak má, obraz a zvuk je špičkový, zatím jsem aktualizaci SW nepotřeboval a ani ji potřebovat nebudu. Proč také, že? Mám také letitý Humax 5500, také v něm mám původní SW, opět vše funguje jak má. Pokud mám přijímače na koukání (pouze Skylink), nepotřebuji laborovat a stále něco měnit. Takových, jako já, je většina uživatelů. Ti ostatní, kteří rádi aktualizují a stále něco hledají, to mají jako koníčka, nikdy jim nic nebude pořádně vyhovovat... |
mispi
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 399 |
|
|
RE: TechniSat TechniStar S1Mám s technisaty stejnou zkušenost jako mispi. Mám 3, jeden digicorder HD S2 ( bez X ) a 2 Digit HD8SX. Není pravda, že se v Xkové verzi nedá měnit SW, protože před nedávnem došlo k upgrade sw v digit hd8sx pro podporu D+. U jednoho přijímače jsem aktualizoval ručně přes OTA a u druhého se aktualizovalo automaticky v noci. Po deseti letech změn firmware u Humaxe 5400 a všech možných modulů jsem rád, že jsem dostal rozum a užívám si placené TV na výborných technisatech ( plasma Pioneer + LED Samsung 8000. |
mipasi
Registrace: 12/2004 Příspěvků: 21 |
|
|
@RRabbithlavne že pojedáš maslo a polské syry vo francúzskom obale a máš na baráku plastové okná z poľska.A možno ešte Arivu dovezenú cez Poľsko z Vietnamu. :))) V X-ovom aj v neX-ovom TS sa dá samozrejem meniť FW úplne rovnako - ale je to odlišný FW. Ale tak ako tu všetci píšeme nie je to potrebné. U neX-ových bol update pre CI+ moduly u X-ových HDS2X za 2 roky žiadny update. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 181 |
|
|
Skylink nahráváníNechci zakládat nové vlákno, tak to zkusím tady.Technistar S1 spolu s modulem Mascom CryptoWorks/Irdeto http://www.mascom.cz/sat/_Sat_CI.htm a kartou SkyLink Irdeto Standard HD (bohužel není ICE). Bude to spolehlivě fungovat a především nahrávat v odkódované podobě? Případně doporučíte jiný modul pro tuto kombinaci karty a přijímače? Děkuji |
Kolbiš
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 63 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|