Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Nahrávanie na DVD rekordér zo satelitu

Prosím o pomoc.Mám dvd rekordér iba s analog.tunerom,sat.prístroj OPEN 800 a chcel by som jeden program pozerať a druhý nahrávať. AK treba,mam 2 OPENBOX 800. Dá sa to dajako prepojiť,aby to išlo s jednou kartou SKYLINK???
Dakujem za rady

onicem
Registrace: 9/2009
Odpověď v diskusním vlákně

re :

A:musíš dát twin lnb,B:Openboxy musí umět sdílet kartu.Problém vidím v dálkovém ovladači,na jeho povely budou reagovat oba dva.Celkově mě to řešení moc nesedí.

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

RE: Nahrávanie na DVD rekordér zo satelitu

Pokud ten Openbox 800 umí sdílet kartu tak potom ano, stačí jej potom připojit na AV vstup recordéru a nahrávat to co na něm (drůhém Openboxu) dudeš mít puštěné. Pokud sdílet neumí tak bys musel koupit druhou kartu nebo nahrávat pouze to co máš spuštěné na prvním příjímači.

hush
Registrace: 1/2006

Na twin jsem zapoměl, počítal jsem s tím, když začal mluvit o druhém přijímači :-)

hush
Registrace: 1/2006

Sdílení na dvou Openech funguje naprosto spolehlivě. Podobnou konfiguraci jsem také dělal a problém s DO jsem vyřešil tak, že jsem Open pro záznam vybavil vypínačem přijímače signálů z DO. V Openu pro záznam jsem udělal speciální seznam TV programů do jednoho FAV seznamu, který má zákazník vytištěný na papíře a podle kterého přepíná programy z předního panelu. Možná pro někoho nepohodlé, ale naprosto funkční a přehledné i pro laika.
Twin LNB, nebo v tomto případě spíš monoblok je pochopitelně nezbytností.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Aby pak nedopadl jak já,na starej Panasonic EH57 vše ok ale ten mi vydechl a na novej EX773 ani prt specielně Retro v nepravidelnejch intervalech dostává pokyn No Rec jedná se prý o nějakou ochranu před nahráváním pak tedy nechápu k čemu si to platím a proč teda výráběj rekordéry na který nejde nahrávat Rv

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra