, sekce: DVB-S přijímače |
|
zobrazuje Ariva zápisy na kartě?Dobrý den, potřebuji tuto informaci pro známého, má Arivu, ale moc se v tom nevyzná.Já ho budu telefonicky navigovat, kde to má najít, ale zase nemám Arivu. Manuál jsem stáhl, informace o kartě by měly být v "Tools" - "Conditional acces" Akorát bych potřeboval od nějakého majitele Arivy info jestli tam opravdu Ariva korektně zobrazuje zápisy (datumy) na kartě pro jednotlivé programy. Známý má kartu cslink. Dík |
udrzba
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 126 |
|
|
zobrazuje Ariva zápisy na kartě?jakou má Arivu, v menu - nástroje- čtečka karet, když má kartu v modulu tak nástroje-Common interface. Menu je v češtině podle tohoho jaký tam má sw.www.ab-forum.info/viewforum.php?f=127 tady se dočtě vše. |
felda
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 99 |
|
|
RE: zobrazuje Ariva zápisy na kartě?měl by tam mít 205B7 |
udrzba
|
|
RE: zobrazuje Ariva zápisy na kartě?...a model je to Ariva 200 |
udrzba
|
|
RE: zobrazuje Ariva zápisy na kartě?Já mám teda Arivu 100, ale předpokládam, že to bude obdobné.Nástroje(tools) - Čtečka karet(Conditional Access) - zmáčknout červené tlačítko teletextu (Detail) - pak OK a měl by vidět zápisy jednotlivých programů |
majkl99
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 31 |
|
|
RE: zobrazuje Ariva zápisy na kartě?mam Arivu 100 a pri zobrazeni zapisu se mi zobrazi pouze skupina PUBLIC TV, kde jsou zakladni programy, ostatni z baliku cslink tam nemam |
amut
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 8 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|