, sekce: Skylink |
|
CS Link - NOVA a Prima a dalsich na SlovenskuZdravim vsetkych satfandov,pri sprave, ktorej sa chcem venovat nie je moznost diskusie, tak to davam sem. Rozhodnutie o umozneni vysielania via satelit CZ programov v ramci CS LINK aj UPC DTH na Slovensku mi pride ako porusenie pravidiel hospodarskej sutaze. A vlastne vsetkych pravidiel, vratane tych, ze vraj Prima aj Nova nemaju prava na vysielanie v zahranici, najma nie cez satelit. A zrazu je vsetko OK ? Akosi tomu nechapem. Potom by to malo byt povolene aj v Magio Sate, Digi TV a snag aj u kablovych operatorov. Bez rozdielu toho, ci je vysielajuca spolocnost v zahranici alebo nie. Co na to protimonopolny urad ? Tak bud nech sa to povoli pre vsetkych alebo pre nikoho a bude pokoj. |
adman
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 140 |
|
|
Zas jedenco z nudy a nic nedělání roní nesmysly !!!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 925 |
|
|
spykopresne tak!Co nechapes? u nas iny zakon v Cesku iny zakon!Ariva 202e
|
Frankovic
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 276 |
|
|
@ spykopráveže žiadna nuda, ide tak ako mu zamestnávateľ nakázal - buď DIGI, Tom & Jerry alebo Magenta. Alebo nejaký lokálny káblak, ktorí sú momentálne naozaj na inej lodi ako UPC DTH alebo Media Vision... |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 807 |
|
|
@ admanmimochodom RVR nikde nepovedala, že je všetko v poriadku. Povedala len, že sa vysielaním Media Vision alebo UPC DTH nemá dôvod zaoberať. Nič viac a nič menej. |
anonym2
|
|
RE: CS Link - NOVA a Prima a dalsich na Sloven...A ako je to zo Skylinkom ? |
zabo71
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 71 |
|
|
@ zabo71No, Tom & Jerry má v tomto momente reálny problém. Je poskytovateľom retransmisie na SK s dosahom RVR. Tá môže začať konanie, lebo nemá potrebné papiere, ktoré by ako poskytovateľ retransmisie mal mať - konkrétne súhlasy nemenovaných vysielateľov (vieme ktorých) so šírením mimo územia, na ktoré zakupujú licenciu pre akvizície. Je ale tiež pravda, že Tom & Jerry ešte na SK nestratil nič. Určite už niečo vymýšľajú. |
anonym2
|
|
RE: CS Link - NOVA a Prima a dalsich na Sloven...Skylink sa vraj "neciti" byt prevadzkovatelom retransmisie, aspon tak sa vyjadril minuly tyzden podla jedneho nemenovaneho webu. Tzn, ze tieto kompetencie po dohode asi preniesie na partnersku Trade & Technology a bude mat vystarane :) |
backi
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 326 |
|
|
pre anonym2Tom & Jerry - to je dobrééé... :-D. Vďaka za pobavenie ... Ešte som to nepočul. |
zabo71
|
|
@ zabo71obávam sa, že ono to také zábavné, ako to na prvý pohľad vyzerá, vlastne ani nie je :-( |
anonym2
|
|
pre anonym2Prepáč. Nemyslím to posmešne. Mňa len fakt pobavil názov finančníkov z "Tom & Jerry" - akože T & J . |
zabo71
|
|
RE: CS Link - NOVA a Prima a dalsich na Sloven...ale veď v pohode - ono práve pre riešenie vážnych tém treba niekedy použiť aj odľahčenie. A mne je to nakoniec dosť jedno ja mám Toma & Jerryho v... Áno presne tam :-) |
anonym2
|
|
RE: CS Link - NOVA a Prima a dalsich na Sloven...V tom tkvi prave ta "nesnesitelna lehkost byti" - totiz,kdyby zacal vysilat obycejny clovek (kdokoliv z nas),dostane po kulach:).Soudruzske nadnarodni monopoly jsou pevny v kramlafecich a jakesi RRTV jsou naprosto k smichu (zbytecne vyhozene prachy nas danovych poplatniku).Padni komu padni by znamenalo,ze velkolepe managery by interpol ihned uvrh do vazby na 48 h:) a by by jim dal pokutu v radech sestinuli:).Ja sa jsem v ramci EU samozrejme proti vsem nesmyslnym autorskym pravum vymyslenym americkymi soudruhy,kteri pretopili a dojebali celou svetovou ekonomiku vypustenim cinskeho tygra z retezu (totiz mit velky barak,2 lode a 3 auta na dluh bez zabaveni je cestne a sportovni:)). Zaver zni,prozatim sirit CZ programy provozovatele s licenci na uzemi SVK neni mozne a naopak take ne:). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
|
|
RE....konečne sa niet čoho bat a veselo registrovat karty aj na SK regiony nie?Sky link urobi tiez takyto tah a mozu ist do...če nie?Aj digiTV by to mohla urobit ved to je tiez zahranicny operator.T-com tiez vsak vlastnik je DEutsche telekom uplinkom cez MAGYAR telekom.Kablovky srat,kto chce pozerat CZ/!!!SK programy nech investuje do SAtelitu.Je to vyhodnejšie |
furioso
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 196 |
|
|
@ furiosoTak je, pravdu máš. Doteraz sme tu všetci vlastne iba čakali na tvoj odborný názor, ktorý nám dá jasnú odpoveď na to ako sa veci majú a budú mať. Ó vďaka! |
anonym2
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|