Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CS Link vs. Skylink

Poslední dny tady čtu jen a jen o CS Linku osobně se domnívám,že se začíná karta obracet a CS Link bude zanedlouho jako jenička.

bojda
Registrace: 5/2009
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 63
Odpověď v diskusním vlákně

vortimond

neviem kde si cital ze UPC nema na ESP HD peniaze, ako vravia anglicani, its bullshit :razz: ... toto vobec nie je o peniazoch, ale o prioritach, a tie okrem narocneho presunu boli zamerane na vybudovanie struktury toho o co je zaujem, a co ludia dostanu v zakladnom poplatku

nerad, s tebou diskutujem o UPC, si zamerany na tuto spolocnost negativne, a viac krat som ti uz napisal, ze ak by UPC mala ponuku za 1kc, a 100 HD kanalov tak tu budes pisat rumours toho najtvrdsieho rangu

urcite zakaznici UPC sa mozu tesit i v roku 2011 na rozsirenie ponuky a to nielen SD ...

ziadna z platforiem nie je bez chyby, kazdemu vyhovuje nieco ine, niekomu 23.5, inemu 1W respektive 4W

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

alfasex

Tak nevím, zda tohle byla vůbec nějaká plodná diskuse? :((

rodra
Registrace: 10/2010

RE: CS Link vs. Skylink

a ty jsi cekal plodnou debatu pod nazvem CS Link vs. Skylink ??? :laughing:

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Já vím, byl jsem naivní ;)

rodra

vortimond

ono to je trošku opačně,než popisuješ,lidi si koupili hnusný panely za pár šupů LCD a aby se na to nechalo koukat alespoň z pěti metrů tak museli jít do HD R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Cslink je bezkonkurenční v jedné věci a to je pružná délka předplatného. Můžete si předplatit jen tehdy, když se na něco chcete dívat. Cena pár korun. Do desti minut po objednání např. přes internet to naskočí a v případě nabídky "mých 6" si ty zvolené programy pak ještě můžete zdarma vyměnit.
Takže co se týká nákladů, tak Cslink je nejlevnější.

rost
Registrace: 7/2006

rost

souhlasím,jen to někomu nabíhá dva dny R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Techniku

Jak hluboce se mýlíš s tím odhadem na mě. Ale nechám tě při tom, když si to myslíš.
Jedno mi však nejde do hlavy. Už po několikáté se v tvém příspěvku, na kohokoliv, objevuje, že nějaká část příspěvku musela být nahrazena řetězcem "(nevhodné slovo)". Jak to, že nikdy nedostaneš žádné ovoce? Jeden důvod mě napadá, ale ...

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

... ale nic ty naivko, protože ten výraz "nevhodné slovo" jsem napsal já sám a ne automat :laughing:

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

ne je to úplně jinak. u nás se musí koukat na SD protože v HD nikdo nic zajímavýho nevysílá. jinak HD je fajn a je to úplně jiná kategorie než SD

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

SD kontra HD

Ona některá SD nejsou daleko od HD( menší dat. tok), nebo je to možná i televizí? Lepší technika = lepší kvalita.

rodra

no comment

vortimond

Vorti

Sypu si popel na hlavu. Jsem čuměl, blbec, na španělský Digital+. Soráč.

polulin
Registrace: 10/2007
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 63

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra