Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink-ukončení registrace-co dělat p.Glisník?

Zdravím.Někdy v červnu minulého roku jsem kámošovi pomohl nainstalovat komplet o čtyřech přijímačích a 4ks SKYLINK karet(ne ICE).Přijímače jsme zapojili a jednu kartu zaregistrovali,s tím že ty zbývající 3ks někdy později.Tehdy jsme netušili,že kamarád,který je čechošvýcar a i když je důchodce,dostane nabídku na stavbě vodní elektrárny někde ve Venezueli.Mělo to být na nějaký měsíc a teď se to protáhne asi do května.Problém je,že ty jeho 3ks karet nemám jak zaregistrovat ani se k ním dostat.Paní ze zákaznického centra mě odpálkovala-"později to nepůjde".Vadí mi na tom ,že tak najednou přišlo to rozhodnutí o "rychlé registraci".Kde jsou ty kecy SKYLINKU,že do konce roku 2012 se nemusíme o nic starat.Máte někdo jiný nápad,než vykopnout dveře u toho kámoše a prohledat mu barák a karty zaregistrovat?Díky

jm57
Registrace: 1/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink-ukončení registrace-co dělat p.Gli...

To je těžká rada jak si chceš vzít z dlaně chlup když tam není :))) Karty mít nemusíš , ale aspoň jejich čísla pak by to šlo ale takhle to asi nebude pravda. ;)

slapet
Registrace: 11/2007

Kupovat si do zásoby karty je vždycky bIbost. Každá karta je tak trochu jako letenka nebo lístek na vlak :)))

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

A to opravdu nikdo nemá klíče od domu? Někdo kdo tam uklízí? Kdo vybírá schránku? Moje klíče od domu mají ještě další dva lidé kteří když jsem dlouhodobě pryč dům udržují při životě.

lala
Registrace: 1/2006

vortimond

Letenka nebo lístek na vlak :laughing: ?
Sázka do loterie SPORTKA ! ! !

Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.

lubos3nec
Registrace: 10/2007

je tezka rada,stalo by za uvahu,jak je to se zarukou ve vztahu na "nerozlepenou kartu" ,nebo rozlepenou a neregistrovanou.nevidim duvod,proc by v takovychto pripadech mel mit zakaznik zpusobenou ujmu.resil bych to nejakym doporucenym dopisem o situaci/dotazem primo na vedeni,napr.,ze s uvedenyma kartama se pote dostavi osobne,neb jinak.Jakasi soudruzka z informaci je uplne v pytli (mozna na kalendari:) a vari caffe.

hdpe

Určite sa spôsob nájde,len treba chcieť,presne tak kupovať karty na sklad,to sa nerobí,veď sú stále lacnejšie,aspoň do teraz tak bolo.Ale,keď to tak urobil,tak určite mu o peniaze nešlo,tak,keby aj s nich nič nebolo,tak nič sa nedeje,sú aj horšie veci.Veď ja som pred 10 rokmi dal za jednu viac ako on za tri a to na nej šli 3 programy a žijem. ;)

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

jak pises,neni to jeho pripad a na sklad ty karty rozhodne nekoupil.

hdpe

re :

Tak nějak nechápu,proč nebyly prodané karty zaregistrovány,to je fakt to dvouměsíční promo taková motivace?Jinak můj názor je,že řešení to asi nemá,ale existuje naděje,že mu za ty karty Skylink pošle karty Výměna,těžko říci,ale jestli je tvůj kámoš ve "vatě",tak to třeba nebude řešit.Jinak na Skylink nelze nadávat,toto je chyba zákazníka a třeba i tebe.Podpora systému neznamená,že se bude bez ohledu na realitu (prolomená série 285,co vím,tak 3436 k tomu nemá daleko) )nechávat do posledního dne aktivovat karty.

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

lubbik

Ten majitel měl představu,že je strčí do příjímače a zaregistruje až je bude potřebovat(jezdí mu tam kamarádi a taky jeho žena ze Švycar).Odjel ale narychlo prý na měsíc a prodloužil si to až do dubna.Netušil,že to bude tak nadlouho.

jm57

jm57

tak to je riadna blbost co si napisal. preco by si nechaval mimo tie karty? kvoli balikom? sak to zaplatil kupou karty. iy dovod nevidim. v kazdom pripade za toto urcite skylink nemoze. a o tomto sa hovori nejaky ten cas

tomko

Pokud je to tak jak píšeš, tak si myslím, že by šlo realizovat přes poštu nebo osobní návštěvou Výměnu, ze určených cenových podmínek tj. 600Kč/ks.
Ale stejně si myslím, že je to jen a jen chyba tvého kámoše, je to obdobné, jako když u mobilu nedobiješ danou dobu kredit, tak taky o uložené prachy a služby příjdeš :-/

.................

kaspi

Skús sa skontaktovať s predajcom od koho tie karty kúpil.Vieš približne mesiac,kedy to bolo.Ak vieš číslo karty,ktorú má registrovanú,tie zvyšné kupoval možno na jednu účtenku.Možno má predajca uchovanú databázu ním predaných kariet,kvôli záruke a reklamácii.Ak nájdeš uňho pochopenie,možno sám ti pomôže zistiť tie čísla.Je veľká pravdepodobnosť,že všetky karty ktoré predal v jeden deň,sú zaregistrované,okrem tých troch. ;)

Openbox S2 HD, SS2,

jank
Registrace: 4/2007

Smaryja Francin,smaryja Pepin.Byly jsou a budou situace,ktere prakticky nelze resit (v triactyricatem u Stalingradu,nebo 10 cm nador v brise...).Zakaznik nemusi (a zpravidla ani nesleduje),co se urodi v hlavach majitelu platforem.Zkus tedy pisemne kontaktovat skylink,je to pouze o vuli,jestli ji nekdo bude mit,ci ne.

hdpe

Názorný příklad,náhoda nebo .... .

http://elektro.aukro.cz/karta-skylink-hd-standard-cryptoworks-vyprodej-i1476105065.html

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

habr

Netuším na co narážíš.Věřím,že někdo může mít doma ještě staré karty.

jm57

JJ,sú taki,ale tí poväčšinou ani netušia,že tú kartu stačí zaregistrovať a frčí.Sám zo skúseností viem,že hlavne staré T-T karty predávane v minulostí a spúšťané nie zaregistrovaním sú u niektorých ľudí v šuplíkoch.Bolo ich treba asi pred troma rokmi zaregistrovať,lebo stíchli.No,keď to neurobia do termínu,ktorí stanoví Skylink,tak dovidenia na veky.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

Teď jsem trochu z toho zmatený, koupil jsem satelit po vánocich, k tomu Arivu 200 a Amiko 570. Jednu kartu Cs link a jednu Skylink. A mám pocit, že je to ta karta standard, žádné Ice. Budu s tím mít časem problém ? Dal jsem za ni 1800,-. Nenaletěl jsem na nějaký dobrý kup ? Těsně před prodejem mi totiž skylink kartu vyměnil, že prý, když nemám plazmu tak nepotřebuju tolik hd programů.

novotnj
Registrace: 1/2011

Po nějaké době bude nutná výměna za novou.(za poplatek).Jinak buď v klidu

jm57

No myslím si, že díky rozhodnutí Skylinku o konci reg. CW karet budou mít problém prodejci kteří nezaregistrovali kartu zákazníkovi při prodeji, protože karta je v záruce 2 roky od prodeje a nevím o tom, že by někde byla podmínka pro provedení její registrace v nějaké lhůtě po jejím zakoupení! Tj. když jsem kartu koupil v prosinci 2010 a budu ji chtít registrovat v 11/2012 a nepůjde to, budu ji reklamovat u prodejce jako nefunkční a je to čistě jeho problém (buď mi zařídí její funkčnost, nebo vymění za jinou funkční nebo vrátí peníze...). Jako konc.zákazník nebudu nic řešit se Skylinkem ale pouze se svým prodejcem v rámci záruky, ostatní mě nezajímá...
Je myslím na snadě, že Skylink v případě, že karta byla prodejcem zákazníkovi prodána před 1.1.2011 (kdy prodejci už věděli, že je nemají prodávat) tyto případy individuálně s prodejci pořeší (pokud chce být Skylink solidní firmou...??) , nebo ne? :-/

lance
Registrace: 10/2008

Ze strany Skylinku to nevidím jako problém. Jen nechápu, co zde řešíte. Znáte nějakého koncového uživatele, co si koupil kartu s tím, že si ji zaregistruje za dva roky?

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

Tomik535

Já znám jednoho co založil toto vlákno a má tyto karty dokonce 3 a chce už pomalu vykopávat dveře od baráku ... :)))
... taky v tom ze strany Skylinku nevidím problém to individuálně pořešit s prodejcem ...

hlavně žádnou paniku ! :)

lance
Registrace: 10/2008

RE:

Vůbec nechápu tuto diskuzi. To mám jako za povinnost po zakoupení Skylink karty sledovat tento web, abych se dověděl tu zprávu , že končí aktivace karet? To si jako Glisník myslí, že každý kdo má Skylink, sleduje zprávy na Parabole.Pokud ti nedojde dopis, že končí aktivace Tvé karty, nijak nereaguj.Pokud přestane fungovat - reklamace - občansko právní spor - soud.

ZDK93
Registrace: 7/2009

Rychlost Skylinku

Musím souhlasit s odpůrci tohoto "podrazu" Skylinku. Když dojde k rozšíření placené nabídky, změnám v kmitočtech apod., masírují zákazníky dlouho předem všemi možnými prostředky. Při přelaďování kmitočtu Novy byl kvůli tomu souběh mnoho týdnů. A v tomto případě ? Uděláme prohlášení a za dva týdny konec, šmitec, utrum. To je nějaké jednání? Chápu, že k tomu přistupují - OK. Ale ta rychlost a nekompromisnost mi tam dost vadí. Ať se na mne p. Glisník nezlobí, toto není moc hezké jednání...
Chcete praktický příklad neregistrovaných karet? Chalupáři si pořídili kartu na letní sezonu. Vzhledem k problematické funkčnosti ICE karet si do svých přijímačů - starých šunek (často odkládaných právě na chaty či chalupy) pořídili původní CW karty (honem narychlo, než se přestaly zcela prodávat). Teď musí rychle registrovat (pokud se tedy vůbec od nějaké dobré duše dozví, že jim k tomu zbývají pouhé dva týdny). Zkrátka nádhera.....

PeVy
Registrace: 2/2006

A vy už víte jak se zachová Skylink, až se na ně těch pár majitelů zapomenutých "šuplíkových" karet obrátí? Že už pomlouváte dopředu? Vždyť za tu kartu už dostali jednou zaplaceno.

Mi to tady připadá, jako by jich měl každý doma vagón.

Tomik535

@lance

;) jj, o tu paniku přednostně jde. Nebo aspoň když nevím, tak aspoň pořádně nakydat.

Tomik535
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra