, sekce: Skylink |
|
Skylink-ukončení registrace-co dělat p.Glisník?Zdravím.Někdy v červnu minulého roku jsem kámošovi pomohl nainstalovat komplet o čtyřech přijímačích a 4ks SKYLINK karet(ne ICE).Přijímače jsme zapojili a jednu kartu zaregistrovali,s tím že ty zbývající 3ks někdy později.Tehdy jsme netušili,že kamarád,který je čechošvýcar a i když je důchodce,dostane nabídku na stavbě vodní elektrárny někde ve Venezueli.Mělo to být na nějaký měsíc a teď se to protáhne asi do května.Problém je,že ty jeho 3ks karet nemám jak zaregistrovat ani se k ním dostat.Paní ze zákaznického centra mě odpálkovala-"později to nepůjde".Vadí mi na tom ,že tak najednou přišlo to rozhodnutí o "rychlé registraci".Kde jsou ty kecy SKYLINKU,že do konce roku 2012 se nemusíme o nic starat.Máte někdo jiný nápad,než vykopnout dveře u toho kámoše a prohledat mu barák a karty zaregistrovat?Díky |
jm57
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 427 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
|
|
RE: Skylink-ukončení registrace-co dělat p.Gli...By ses divil kolik jich doma mam. Radsi nemluvit. Ale uz to mam vyreseno. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 946 |
|
|
RE: Skylink-ukončení registrace-co dělat p.Gli...Zkus to třeba vyjádřit v procentech ku cca. 1.100000 aktivních karet.Možná si pak začnu myslet, že by to Skylink položilo. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: Skylink-ukončení registrace-co dělat p.Gli...Tak snad se už některým hysterikům zde v hlavě vyjasnilo:https://www.parabola.cz/forum/topic-59533/ Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|