, sekce: Technika |
|
Zdielanie opticum HD X403pZdravím borci.Mám problém.Zdielam tieto mašinky cez RS-232,cez serial z toho dôvodu,že pán mal pred tým digi dual,a medzi tým zakožoval káble pod fasádu,dalšie nechcel ťahať,tak som vychádzal z toho,čo mal.Kábel je tam plochá 4-linka,klasika na RJ11.Všetko sa mi v poho rozbehalo akurát s tým problémom,že po čase buď,keď sa vypne-zapne server,alebo len tak z ničoho nič sa prepne server do pozície none,a nepamatá si uloženie ako server.Káblom by to podľa mňa nemalo byť,lebo zdielačka funguje celkom spolahlivo,aj prepínanie na klientovi je dosť rýchle skôr typujem na verziu fw.Tá je tam ps_amstar_1.3.31 Skúste prosím doporučiť niečo,ale asi skôr zo starších verzií,lebo najnovšie lemontree sú na zdielanie po RS-232 úplná katastrofa,v jednom kuse to zamŕza a klient prepína po cca 20sek.,čo je úplne hrozné.Skúste prosím poradiť.Dík. |
polfini
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 209 |
|
|
zdielanieSkus zdielat PC kablom 8žilovým,cez port RS232.Ja tak zdielam 2ks opensat a v pohode.Len je treba aj v menu nastavit serial port 19200-HEX.Id to bez problemov a sekania. |
furioso
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 196 |
|
|
RE: Zdielanie opticum HD X403pDíky moc za reakciu,ale ako som spomínal,ten kábel je pod omietkou a pán si ho vyslovene nepraje meniť,ani ťahať nový,takže kábel by som asi nechal káblom,len možno nejakú tú radu okolo verzie fw,lebo opakujem neostane mi príkaz ako server,a v jednom kuse sa mi vracia na "none" |
polfini
|
|
RE: Zdielanie opticum HD X403pDaj email. |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 494 |
|
|
RE: Zdielanie opticum HD X403ppavol.baros@centrum.sk |
polfini