Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Ferguson Ariva 200HD

Ahoj, jaky je oficialni firmware pro tento pristroj. Poslal jsem do reklamace pristroj s verzi 2.08 a vratil se mi se zamitnutou reklamaci, ze neobsahuje oficialni firmware. Tento FW byl ovsem bez jakehokoliv zasahu(PATCHe).

Dekuji za vase kontruktivni prispevky :)

krompac
Registrace: 11/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ferguson Ariva 200HD

Dej mi na tu firmu kontakt. Zavolám tam a vše za tebe vyřídím.

S herym do zlodějského nebe

dkdkdk
Registrace: 12/2006

FG 200hd

oficialný FW je V1.06B7 ide jak hodinky,skusal som aj iny ale original je original.
Stiahni cez 232RS z arivackej web stranky.

furioso
Registrace: 1/2011

Originální je 2.08B4 http://www.ferguson-digital.eu/en/download.html?func=select&id=95
Není co řešit. Tento tam nahraj a pošli zpět. Výrobce flashování originálním firmwarem nezakazuje.

S herym do zlodějského nebe

dkdkdk
Registrace: 12/2006

Přidám se k diskuzi,mám Arivu 200 asi 2 měsíce a původní firmware jsem tam měl V2.01B5.

sven
Registrace: 12/2008

no koukám další problémová Ariva,mně taky jednu vrátili v olmisatu že prý není koupená u nich.

Miroslav B
Registrace: 6/2006

ne nadarmo

se říká "levně koupit-draze koupit".Hlavně od Poláků kteří dokáží /i s číňany/naklonovat bůhví co.Takové osvětlení-lustry to je unikum .Chceš vyhořet - zakup v Polsku.

slávista
Registrace: 11/2010

Ferguson Ariva 200HD

No jo pán dokonalý tak to chci vidět v čem jezdíš , v čem vaříš - ohříváš jídlo co nosíš za oblečení ( značka ) atd . a co nábytek ? asko nebo jisk ??? Používám Arivu + LCD a na to sledování televize SD nebo HD + něco navíc krásně stačí ... Zdravím .

ury77
Registrace: 1/2008

re :

Jo Olmi je Olmi,hlavně mají super cenovou politiku.Arivu je pochopitelně lepší reklamovat s origo sw.Já jsem těch náplní pár zkusil,ale zůstávám u 1.07Bpatch.

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

Diky fouknu tam verzi 2.08 ze stranek.

krompac

ury77

tak se laskavě podívej kolikrát je tady za jeden den dotazů na tento přístroj pak za týden!Tak asi? není něco v pořádku když je tady tolik dotazů.Nebo že by každý druhý měl"volšový ruce"?Na jiné přijímače tady toho tolik není. Rv :laughing:

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

ury77

Jezdím ve Fabii-vařím na sporáku Mora-jídlo ohřívám v mt ETA-nábytek Koryna a oblečení ve většině značkový žádný číňan či vietnamec či klon.

slávista
Registrace: 11/2010

Hlavní chyba je v rukách. Kdyby si každý uživatel stahl 70 stránek návodu z AB FORA , dvakrát si je pořádně přečetl, tak tady takováto diskuze nebude. Rozhodně opravuji víc Humaxů, Toopfeldů a Kaonů než Ariv. Už si někdo otevřel Amico, Sat elie a pod, To jsou všechno stejný s.r.a.č.k.y. jako Ariva Bohužel, ale téměř každý jde po ceně.

Rudolf
Registrace: 2/2006

tak potom brečí na nesprávném hrobě.Hlavně tam nacpat nějaký SW rozštelovat vše co by šlo a u dosti případů si ani dotyčný nedokáže přečíst návod.A pak se divíře to nejde.PROČ? tam prát SW když to funguje?Jednou je ofiko pak zase ne tak kde jsme? :)

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

Trh je zaarivován :))) ;P

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

ja mam fm, v1.07b7,na irtedo slape jak hodinky

jozef84
Registrace: 2/2011

K Arivam

Ariva neni moje, ale kamarada. Kdyz ya mnou nekdo prijde a chce HD prijimac, rikam, kup si Vu plus nebo Dream. Je to drazsi ale casem sam uznas ze ta investice stala za to. nebo si kup Arivu ale pocitej s tim ze ji budes reklmavat, vadny tuner, vadny zdroj, vadne vsechno. Vysledek je ze si koupi Arivu a rikaji si ze jim se to nestane. Jake zklamani kdyz po rozbaleni nejde ani zapnout. Nechavam je zopakovat co jsem rikal kazdemu 3x a nahlas. Jedine tak nejsem za (nevhodné slovo)a.

krompac

krompac

Ale jsi. Ta Ariva nebyla tvoje....... :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

Jak píše Rudolf "Rozhodně opravuji víc Humaxů, Toopfeldů a Kaonů než Ariv." To je pravda. Mohu potvrdit, že to tak je.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

jj, pitomci a bude hur, si myslite ze toto forum nikdo necte, a jak rika muj dodavatel olmi, nejlepsi jsou ti tzv. obchodnici nebo monteri, kteri prijdou vratit i 2 m koaxu, ze to nemuzou prodat a nebo chteji slevu pri zakoupeni jednoho prijimace, samozrejme pro sebe domu.

rj45
Registrace: 6/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra