, sekce: DVB-S přijímače |
|
TechniSat DigiCorder HDS2 Plus 500GBZdravím-je tohle dobrá volba?Uvažuji o něčem co by se nesekalo a nezamrzal obraz zatím mám Koalu ale ten dost seká ...Díky za radu -pokud někdo máte zkušenosti s tímto přijímačem .Popřípadě mi napište klady i zápory.Mám motor -skylink-cs link a uvažuji i o UPC -Kartě....Díky!!!! :lookaround: |
Tiplik
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 49 |
|
|
RE: TechniSat DigiCorder HDS2 Plus 500GBMám tento příjmač a jsem spokojen. Bez zasekávání obrazu,skvělí obraz.Doporučuji modul Technisat,jiný modul mi dělal na upc direct problémi špatně nabíhaly hd programy.Je zajímavavé že hd na skylinku šlapalo na jakýkoliv modul.Mužu porovnávat s Ariva 200 a Topfield 7700 HSCI a toto je z nich nejlepší volba. |
maza
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 77 |
|
|
RE: TechniSat DigiCorder HDS2 Plus 500GBTento přístroj mám již přes tři roky, HD provozuji od začátku a bez jediné chyby. Pokud nečekáš nějaká kouzla jako od linuxových mašinek, tak je to super volba. Já ho tenkrát kupoval za 18. :-)) |
Jarpet
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 165 |
|
|
649 juroza 500GB HDD, 499 za 320... |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
|
|
Pozorje to super voľba, mám ho 3 roky absolutna spokojnosť, hovoríme o TechniSate takže sekanie alebo nenahranie programu tu proste neprichádza do úvahy.Mal by si ale vedieť, že TechniSat nezdieľa interne karty, takže pozerať a nahrávať má určité limity. Taktiež motor k twintuneru si myslím je trochu pitomosť. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 181 |
|
|
TechnisatDěkuji za Vaše názory...asi ho vezmůůůůů...... ;) |
Tiplik
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 49 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|