Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

TechniSat DigiCorder HDS2 Plus 500GB

Zdravím-je tohle dobrá volba?Uvažuji o něčem co by se nesekalo a nezamrzal obraz zatím mám Koalu ale ten dost seká ...Díky za radu -pokud někdo máte zkušenosti s tímto přijímačem .Popřípadě mi napište klady i zápory.Mám motor -skylink-cs link a uvažuji i o UPC -Kartě....Díky!!!! :lookaround:

Tiplik
Registrace: 4/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TechniSat DigiCorder HDS2 Plus 500GB

Mám tento příjmač a jsem spokojen. Bez zasekávání obrazu,skvělí obraz.Doporučuji modul Technisat,jiný modul mi dělal na upc direct problémi špatně nabíhaly hd programy.Je zajímavavé že hd na skylinku šlapalo na jakýkoliv modul.Mužu porovnávat s Ariva 200 a Topfield 7700 HSCI a toto je z nich nejlepší volba.

maza
Registrace: 2/2010

RE: TechniSat DigiCorder HDS2 Plus 500GB

Tento přístroj mám již přes tři roky, HD provozuji od začátku a bez jediné chyby. Pokud nečekáš nějaká kouzla jako od linuxových mašinek, tak je to super volba. Já ho tenkrát kupoval za 18. :-))

Jarpet
Registrace: 11/2006

649 juro

za 500GB HDD, 499 za 320...

krikri
Registrace: 3/2010

Pozor

je to super voľba, mám ho 3 roky absolutna spokojnosť, hovoríme o TechniSate takže sekanie alebo nenahranie programu tu proste neprichádza do úvahy.

Mal by si ale vedieť, že TechniSat nezdieľa interne karty, takže pozerať a nahrávať má určité limity.
Taktiež motor k twintuneru si myslím je trochu pitomosť.

Dagy2
Registrace: 11/2010

Technisat

Děkuji za Vaše názory...asi ho vezmůůůůů...... ;)

Tiplik
Registrace: 4/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra