Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Gosat 7050 hdi

Prosim vás máte někdo zkušenosti s tímto příjmačem? Mě jde o to že si muj kamarád i přes muj nesouhlas (doporučoval jsem mu UNI BOXa 9060) koupil tento ,,stroj" a teď mu nejde nahrávat na Flash disk ale tuším že aktualizace softwaru už mu prodejce dělal přes družici. Naznáte někdo odkaz kde by byl nějaký vhodný softík pro tuto službu nebo nevíte kde je problém ? Děkuji za rady,popř.tipy

jexxx
Registrace: 11/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Gosat 7050 hdi

...http://www.aerial.sk/na-stiahnutie/GoSat/Gosat%207050/ ;)

Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.

Patko
Registrace: 1/2007

Výýýborně děkuji vyzkouším a napíšijak to dopadlo ale nevím jestli se na zítra dostanu ? Snad jo ale určitě dám vědět jestli to na něj půjde.

jexxx

...http://www.(nevhodné slovo).sk/forum/?p=show&code=20912 tu som písal návod ládovačky cez USB počítaj ;)

Patko

...och bože(nevhodné slovo) ,tu máš návod cez USB
- USB disk by mal byt prázdny
- Vytvort na USB disku adresár IR_UPGRADE_X0A a do neho nakopíruj subor napr.GoSAT_GS-7050HDi_L06.SDL
- Vypni príjmač hlavným vypínačom
- Pripoj USB
- Zapni príjmač
- Na obrazovke sa objaví modrobiely obraz s priebehom aktualizácie, trvá cca 2-3min.
- Po aktualizácii príjmač naskočí do inštalačnej obrazovky
- odpoj USB
;)

Patko

Já si myslím že to zvladnu už jsem jich několik (a tím se vubec tady nechci chlubit)přehrál. Jen že jsem zvyklý na Interstary kteří mají podle mě daleko lepší podporu na netu . Já ho jen nemohl najít a přenesení softwaru snad dopadne uspěšně - jestli to bude podobný jak u těch ,,Interaku " Ale pak dam vedět jestli už potom pujde nahrávat na USB. A ještě jedno děkuji i za něj za odkaz a dobrou noc.

jexxx

Patko

Probehhlo vše v pořádku.

jexxx

Problém s mazáním kanálů

Ahoj, nevíte, jak mám smazat jeden kanál a ne všechny? Absolutně se mi to nedaří, ať dělám co dělám, vždycky se smažou všechny... :fuming:

Zik1
Registrace: 7/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra