, sekce: freeSAT by Skylink |
|
HBO HDZdravim pratele dobreho obrazu. Posledni tyden mam nejaky divny zvuk na HBO HD s Thoru 0,8. Je to podle mne problem poskytovatele UPC. Dela to i nekomu jinemu?? Diky za info[URL=http://kharkov.flowersdelivery.com.ua/ ]Đ´ĐľŃ�Ń,авка Ń?вĐ?Ń,ов Харьков[/URL] |
PaPe3
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 13 |
|
|
Podívejse na stranu 5. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 466 |
|
|
RE: HBO HDmě to dělá taky. Dreamsky 256. Dělá to více lidem. Už se to tu včera psalo.Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 106 |
|
|
UPC Directje poněkud liknavější v řešení problému.Navíc na zákaznické lince jsou v drtivé většině překvapeni,že vubec nějaký problém existuje ;) |
hobo
|
|
RE: HBO HDono to robi aj na dreamboxe 8000 .. proste maju to v trubke, tych 5 ludi co ma predplatene hbo Hd tym to asik nevadi, tak to neriesia .. |
Fogovic
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 241 |
|
|
RE: HBO HDOK diky[URL=http://kharkov.flowersdelivery.com.ua/ ]Đ´ĐľŃ�Ń,авка Ń?вĐ?Ń,ов по ХарьковŃ�[/URL] |
PaPe3
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 13 |
|
|
RE: HBO HDVčera som tam volal a pani zo scifi centra UPC mi povedala ze nik im nehlásil doteraz poruchu zvuku na HBO HD.Tak som sa jej vysmial. pre istotu som zaslal aj email k tejte poruche. :))) :8) |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 740 |
|
|
RE: HBO HDTaky jsem jim už napsal. Mně to připadá, že snad všichni zaměstnanci UPC čuměj na Skylink, to přece není jinak možný, že by si toho nikdo nevšim! :fuming: |
Hellas
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 174 |
|
|
Všakjsem to už napsal.Vždy se tváří,že jsem první kdo má problém a oni že o ničem takovém neví a to volám zásadně na technickou podporu- navíc jsem dospěl k názoru že náš trh je asi moc nezajímá. |
hobo
|
|
RE: HBO HDUPC se to naučilo od DIGI TV . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
|
|
RE: HBO HDuž to zdá se běží jak máJá se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 106 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|