Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

UPC odpoved na poruchu zvuku HBO HD.

ďakujeme za Váš e-mail. Poruchu zvukovej stopy na kanále HBO HD evidujeme. Táto informácia bola posunutá aj na technické oddelenie, kde sa na odstránení poruchy pracuje. Za dočasné obmedzenie v plnohodnotnom využívaní tejto služby sa Vám ospravedlňujeme a veríme, že tento nedostatok bude čo najskôr odstránený :8)

fsat
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: UPC odpoved na poruchu zvuku HBO HD.

Dík. Uvidíme, jestli mi i česká UPC odpoví stejně.
Trochu mi to připomíná dobu komančů, kdy se všechny problémy evidovaly, přesouvaly na odpovědný místa, ale řešení se nikdo nedočkal. ;)

Hellas
Registrace: 4/2006

uvniversální odpověď, kterou si lze přeložit jako : nás to nezajímá, hlavně plaťte. co ti na to mám víc říct?

pamatuješ si na tehdejší lupání ve zvuku po přechodu na thor na mtv hits? odstranění snad trvalo kolik měsíců...

camfourek
Registrace: 12/2010

Reklamovat podla prislusnych ustanoveni Obc. zakonnika. Ako koncovy platiaci zakaznik mate zakonny narok aby poskytovana sluzba bola dodana v pozadovanej kvalite, co sa ocividne nedeje. Takze ziadat zlavu, ak nesuhlasia pripojit "magicku" vetu, ze postupite uvedeny problem na Obchodnu inspekciu. To robi hotover divy!
Mam s tym osobnu skusenost. :8)

Leftfield
Registrace: 2/2011

Kolik

měsícu trvalo přidání titulku na programy Cinemax?

hobo
Registrace: 1/2007

To bola ešte celkom dobrá odpoveď z Digi Slovakia by prišla asi takáto odpoveď: Ďakujeme za Váš mail, chyba však nie je na našej strane. Ak budete mať aj v buducnosti niečo na nás, zavolajte naším vyškoleným operátorom na infolinku tú a tú

LuboTS
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra