, sekce: freeSAT by Skylink |
|
UPC odpoved na poruchu zvuku HBO HD.ďakujeme za Váš e-mail. Poruchu zvukovej stopy na kanále HBO HD evidujeme. Táto informácia bola posunutá aj na technické oddelenie, kde sa na odstránení poruchy pracuje. Za dočasné obmedzenie v plnohodnotnom využívaní tejto služby sa Vám ospravedlňujeme a veríme, že tento nedostatok bude čo najskôr odstránený :8) |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 740 |
|
|
RE: UPC odpoved na poruchu zvuku HBO HD.Dík. Uvidíme, jestli mi i česká UPC odpoví stejně.Trochu mi to připomíná dobu komančů, kdy se všechny problémy evidovaly, přesouvaly na odpovědný místa, ale řešení se nikdo nedočkal. ;) |
Hellas
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 174 |
|
|
RE: UPC odpoved na poruchu zvuku HBO HD.uvniversální odpověď, kterou si lze přeložit jako : nás to nezajímá, hlavně plaťte. co ti na to mám víc říct?pamatuješ si na tehdejší lupání ve zvuku po přechodu na thor na mtv hits? odstranění snad trvalo kolik měsíců... |
camfourek
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 129 |
|
|
RE: UPC odpoved na poruchu zvuku HBO HD.Reklamovat podla prislusnych ustanoveni Obc. zakonnika. Ako koncovy platiaci zakaznik mate zakonny narok aby poskytovana sluzba bola dodana v pozadovanej kvalite, co sa ocividne nedeje. Takze ziadat zlavu, ak nesuhlasia pripojit "magicku" vetu, ze postupite uvedeny problem na Obchodnu inspekciu. To robi hotover divy!Mam s tym osobnu skusenost. :8) |
Leftfield
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 2 |
|
|
Kolikměsícu trvalo přidání titulku na programy Cinemax? |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 466 |
|
|
RE: UPC odpoved na poruchu zvuku HBO HD.To bola ešte celkom dobrá odpoveď z Digi Slovakia by prišla asi takáto odpoveď: Ďakujeme za Váš mail, chyba však nie je na našej strane. Ak budete mať aj v buducnosti niečo na nás, zavolajte naším vyškoleným operátorom na infolinku tú a tú |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 948 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|