, sekce: freeSAT by Skylink |
|
zakodované kanály hd u UPCdobrý den mám tv samsung ue40c6900 a ca modul mascom cryptoworks irdeto a včera jsem si nechal od upc zapnout hd kanály a tv mi stále píše že jsou zakodované. Když jsemtv vytáhl ze zásuvky a pak zapnul hd naskočilo ale jen na chvilku a pak to zase napsalo že je to zakodované. Doufám že můj ca modul umí HD kanály od UPC? |
luxor23
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 2 |
|
|
zakodované kanály hd u UPCsi kup box a mas po probleme omg :scared: |
bondro
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 39 |
|
|
RE: zakodované kanály hd u UPCjo nejspíš ten samsung s tím modulem až tak dobře nespolupracujeVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
Zkus tenhle.Dlouhodobým testováním v průběhu přechodu vysílání společnosti UPC Česká republika a.s. na jiný satelit a po změně vysílacích parametrů společností Skylink v nedávné době, bylo otestováno, že dekódovací moduly SMIT s verzí firmwaru 3.9.11 a vyšší, vykázaly při spojení s přijímači stabilitu a plnou funkčnost při dekódovaní satelitních služeb, které jsou chráněné kódovacím systémem Cryptoworks. |
robokop
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 430 |
|
|
RE: zakodované kanály hd u UPCto luxor23:Podívejte se na zadní stranu modulu a pokud tam bude označení R 1.1,tak bohužel,tento model HD 8PSK nestíhá-neumí ani po stažení nejnovější verze! Rv Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|