, sekce: Skylink |
|
refresh kartyDobrý den, mohl bych poprosit o refresh karty CS LINk 4295639111634Předem děkuji za pomoc |
R1D1
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 30 |
|
|
RE: refresh kartyPosláno :8) |
Rocco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 378 |
|
|
Díky mocRocco, moc díky, všechny stanice naběhly bez problémů kromě Sport 1. V čem by mohl být problém? |
R1D1
|
|
RE: refresh kartyJe možno, že se ještě nenačetli všechny zápisy. Nechej na ČT1, nebo vypni a zapni přijímač, vydělej a vrať kartu do slotu. Mělo by to naběhnout ;) případně, pošlu ještě jednou. |
Rocco
|
|
RE: refresh kartyvyzkoušel jsem uvedené postupy a Sport 1 stále nenaskočil - ostatní programy mají zápis v pořádku. Kdyby šlo ještě jednou poslat zápis bylo by to super. Nerad obtěžuju, mám taky kartu od Skylinku a tam si můžu poslat zápisy znovu sám. Nevíš jestli něco takového neplánuje i CS link? |
R1D1
|
|
RE: refresh kartynechej na čt1, aspoň deset minut a potom vyzkoušej. U Cslinku vážně nevím, zda něco takového chystají, ale na škodu by to nebylo. |
Rocco
|
|
RE: refresh kartyu cslinku to můžeš taky posílat,jen se zaregistruješ jako prodejce R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 501 |
|
|
RE: refresh kartya můžeš napsat postup jak na to? |
R1D1
|
|
R1D1už je to déle,co jsem registrován,ale myslím,že jsem jim poslal email a pak mě volali a zprovoznili bez problémů,posílají mě i letáky a propagační materiál R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
|
|
RE: refresh kartyAle musíš mít živnost, jinak nedostaneš nic! |
Rocco
|
|
živnosťákje dnes zadarmo,nebo se mýlím,bývalo to za litr R^ :laughing: R^ |
pierrepetr