, sekce: Příjem satelitů |
|
Příjem 28,2°E Astra 2A, 2B, 2D KrkonošeTak jsem dostal víceméně zdarma parabolu 2,4 metru po angličanovi který se vrátil domů,na jaře se chystám na instalaci toho "monstra" nemá někdo praktickou zkušenost s příjmem této družice v této lokakitě,jsem poblíž Harrachova,jemu údajně část programů odpoledne nešla.Díky za reakce.Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
|
|
RE: Příjem 28,2°E Astra 2A, 2B, 2D Krkonošepredaj mi ju..hmmmm |
sysy
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 524 |
|
|
vanspeedJe to tvůj skoro soused,odborník na velké talíře,cé pásmo i ostatní DX složitosti..si ho tady vyčíhej a nebo mu napiš rovnou na mejl,myslím že ti určitě pomůžeFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
|
|
To:skohyDíky za dobrou radu ,zkusím se ním domluvit i na instalaci R^Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
|
|
RE: Příjem 28,2°E Astra 2A, 2B, 2D Krkonošeahoj,jsem z Jablonce nad Nisou a mel jsem do nedavna 2,1m parabolu,Horizontalni polarizace z astry 2D mi sla cely den bez problemu s malou rezervou,tudis kdyz hodne prselo a nebo padal mokry snih byl vypadek,jinak ok,Vertikalni tam uz to bylo horsi tam to bezelo pouze cca od 19-22h a myslim jeste nekdy pozde v noci k ranu to trochu nabehlo,takze bych predpokladal,ze na tom s tim vertikalem budes trochu lepe ale bude asi vypadek odpoledne jak Ti anglican popsal |
bbcman
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 477 |
|
|
AnubisAhoj. Pokud budes mit zajem ozvise na muj mobil nebo mail.Kontakty jsou na strankach http://vanspeed.mypage.cz/Jirka Jablonec |
vanspeed
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 575 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|