, sekce: Zkušenosti |
|
historické satelitní příjímačeZdravím pánove satelitní nadšenci mám na Vás takový dotaz,dostaly se mi do rukou 2 ks an.satelitní příjímače GRUNDIG str300ap.stáří okolo 20ti let plně funkční.Myslíte že mají ještě nějakou nominální hodnotu k prodeji popřípadě zda také sbíráte.Již jsem je dal zde do bazaru,ale nevim zda ne zbytečně,popřípadě co jste udělaly z Vašimi satelity 20let a vic stare?dekuji za pripadne reakcedvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 904 |
|
|
RE: historické satelitní příjímačeJá je příležitostně sbírám a skládám v dílně na poličku :)žádnou cenu to nemá (zatím ??), je to jen záliba a nostalgie |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 338 |
|
|
RE: historické satelitní příjímačehttp://cgi.ebay.pl/Grundig-SAT-Receiver-str-300-ap-mit-Antennenausrichtung-/130485353924?pt=Sat_Anlagen&hash=item1e61887dc4nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
RE: historické satelitní příjímačeMám ho aj ja doma ,používam ho ako pozicionér k tiahlovému motoru 12", a parabola 120 offset.....vek súhlasí asi 20r. :))) ... bez najmenších problémov R^Nikto učený z neba nespadol,ale (nevhodné slovo)ov zhadzovali !!
|
sivko44
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 440 |
|
|
RE: historické satelitní příjímačesice jsou funkční,ale jen zabírají místo,mám jich několik,lituji vyhodit,ale do budoucna k ničemu,jako LNB fuba 1.13dB stál 650DM -13000kč tehdy 6 slušných výplat,k ničemu,jako konvertor na 2.program R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 501 |
|
|
RE: historické satelitní příjímačeNo, také tu mám LNB YAGI pro 12,5GHz (tehdy na příjem franc.programů), šum. číslo 1,3dBdva konvertory Echostar i s polarizační výhybkou někde tu byl i mechanický polarizator jo, to byla doba.... |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 338 |
|
|
bob85Jednoduché využití. "Vnitřnosti" šly ven a samotné krabice od těchto strojů už dávno slouží /po patřičné úpravě/ především jako zesilovače. Dají se ale přestavět na cokoli. :laughing:Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
|
|
RE: historické satelitní příjímačeSkladujem analogový Amstrad, PACE 6060, dekoder Pace Cryptoworks I. / keď v 94 zlomili SKY /a ďaľší na Cryptovorks II. / Filmnet/a samozrejme D2MAC dekoder Phillips. Prvú Ddigitálnu NOKIU Mediamaster, HUMAXA 5400Z.Čo s tým? Prekladam z police na policu... a vidím, že nie som jediný. |
ordo
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 79 |
|
|
RE: historické satelitní příjímačevětšina šla do sběrného dvora , občas někoho podaruji,nevím naco skladuji NOKIA 1202 ale jako skvost mám krásnou práci WISI OR 205 plechová spíše pancéřovaná skříň, páčkové přepínače šířky pásma, mono či stereo a jiné hejblata, ruční ladění zvuků,ručičkový S metr, pár led jako voltmetr ladícího napětí, další led jako indikace vybrané subnosné zvukuprostě paráda (k ničemu) jo jo jak ten čas a technika letí |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
|
|
@ordonazdar! Nechci ti do toho kecat,ale neměli ty příjimače dekodér VideoCrypt I-II ??? (ty píšeš Cryptoworks-a ten se používal až v digitále,ne v analogu)...Jen takový malý dodatekk..Také jsem měl Pace s VideoCrypt 2 pro náš kdysi běžící paket Multichoice.Bylo to docela fajn i ty ceny nebyli na tu dobu nějak hrozné,ale bohužel hack tohoto systému (VideoCrypt 1 i 2) vše zhatil..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 972 |
|
|
historické satelitní příjímačeTaké mám ve sbírce několik kousků a kolik jsem jich rozdal ani nevím no co aspon někdy vzpomenu,Cvik dělá mistra.
|
ladinek
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 406 |
|
|
ordo to jamess96Máš pravdu jamessi, teraz som si to uvedomil, že to bol videocrypt, sorry - ospravedlňujem sa všetkým, bolo to tak ... nedávno |
ordo
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 79 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|