Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

DM7000 problém s nahráváním na HDD

Potýkám se s problémem u nahrávání na svém DM7000 pomocí časovače ,předem označím žádaný pořad v EPG napřed červeným tl. otevřu pak žlutým tl. potvrdím což se ukáže červená ikonka časovače,nechám dokonce přijímač raději ve st. bay a raději /i když myslím nemusím/zůstanu u navoleného kanálu,poté v požadovanou dobu sice LCD displej ukazue /mrkáním/že jakoby nahrává ale ve skutečnosti když po ukončení chci pořad přehrát tak tam nic není ,prostě tma ,ačkoliv v seznamu nahrávek název uložen je a během play je dole v liště rovněž daný pořad uveden,kde je nebo může být příčina /nenahrání/,místo na HDD je dostatek,přímé nahrávání jde bez problémů ,děkuji za rady od majitelů DM7000

DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100

DVB
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DM7000 problém s nahráváním na HDD

nenahrávaš náhodou kódovaný program?

majoSk
Registrace: 6/2007

Ne nenahrávám ,chtěl jsem nahrát ty 3 koncerty skupin na 3 SAT co vysílali k ránu a to je volný FTA kanál nicméně i kdyby to bylo kodované a já to chytal tak by to mělo nahrávat taky ne,at uz sharing nebo EMU

DVB

Cez FTP si sa neskúšal pozrieť na harddisk či tá nahrávka tam je a či by sa nedala prehrať v pc?

majoSk
Registrace: 6/2007

Podobné problémy som mal aj ja . Pred nahravaním som musel spraviť tvrdý reštart.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

No ono jde o to přijít v prvé řadě co je příčinou tohoto zádrhelu ,už mě to delší dobu rozčiluje /předetím jsem si myslel že je to důsledkem málo místa na HDD tak jsem vymazalo co se dalo a když tam byla kapacita cca 60% k dispozici tak jsem to zkusil znova nyní a výsledek je stejný,jinak v tom tvrdém restartu nevidím řešení.Neuvedls u jakého způsobu nahrávání jsi musel provézt ten tvrdý restart jestli před přímým ručně provedeným nebo u použití časovače to by chtělo upřesnit.

DVB

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra